14 Mart 2016 Pazartesi

batman`e joker mumelesi


Doktorun stresten ve yorgunluktan olduğunu söylediği mide kramplarım ve burun kanamalarım var. Kuzenimin beyaz gömleğinde kan gördüğümde bir yeri kanadı diye düşündük. Meğer ben salya sümük ağlarken peçete yerine çocuğun gömleğini kullanmışım. Sidikli senin burnun kanıyor dediğinde keşfettik. Zaten o saatten sonra orda geçirdiğim son haftam oldu. Babam öğrendiğinde İstanbul’da buldum kendimi. Üçümüzün de ikinci bir emre kadar gitmesi yasak. Durumu stabil ve orda yapacağımız beklemek dışında başka bir şey yokken babamın sözünü dinlemek zorunda kaldım. Sanırım daha çok benim için endişelenip onada bir şey olmasından korktuğum için. Uyku problemi çekiyorum biraz da psikopatlıktan mustaribim. Gece kendimi yatak odasına gidip babamın nefes alıp almadığını kontrol ederken buluyorum. Bundan kimseye söz etmedim. Sanırım sırrımı saklayabilirsiniz. Babam cumartesi sabahı annemin yanına gitti. Sırf annemi yalnız bırakmamak için her fırsat bulduğunda yanına gidiyor. En son gidişinde ehliyetini kaybettiği için uçağa binemeyip otobüste süründü. Buna rağmen annem yalnız kalsın istemiyor. Bende yalnız kalmak istemeyince kızları aradım. Bütün gün NilKuşu ve Sarıyla alışveriş yaptım. Sanırım hayatlarındaki en sıkıcı alışverişti. Çok fazla gülüp konuşamayınca onlarında keyfi kaçtı. Buna rağmen hisettirmemek için çok uğraştılar. Tüm gün yanımda kalıp akşam yemeğinde bile bırakmadılar. Bir kez daha onlara sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu anladım. Gece uyuyamayınca bizde kalmak istediklerinde reddettiğim için çok pişman oldum. Yalnız kalmaktan cidden nefret ediyorum. Benim için yalnızlık fazla yalnız. Bende gecenin üçünde Joker`i aradım. İlk açmadı ikinci sefer yine açmadı. Üçüncüde artık ne hatlar karıştırıyorsa ağızına tuvalet muamelesi yapmaya hazırdım. Ben burda yalnızlıktan ölüyordum o gecenin bir yarısı ne boklar yiyordu acaba. Hiç bana paranoya demeyin bilirim ben malımı dedim adama nerdesin diye çemkirdim. Bazen neden böyleyim bilmiyorum ama bildiğiniz pis, art niyetli bir tipim ben. Ben ona nerdesin sen diyorum o uyku sersemi telaşlı telaşlı iyi misin diye soruyor. İyi misin? Doğrusunu isterseniz şuara pek değilim. Üzgün olmak istemiyorum eski o neşeli kaygısını çukurlara gömen kız olmak istiyorum. ama şu sıra ağlayan korkan bir kızım. Gerçi Jokeri gece üçte yatağından kaldırıp, komşular görürse el birliğiyle ağzıma sıçarlar demeden eve çağırdım. Hiç itiraz bile etmeden geldi. Ben sızana kadar benimle oturdu. Uyuz gibi ağırsın sen deyip koltukta bırakmayıp yatağıma taşımış. Sonrada o beni parçalama potansiyeli olan komşular uyanmadan gitmiş.    

6 yorum:

  1. Ne kadar sevgi dolu bir yazı...
    İçim sıkkınken bir kez daha ve bir kez daha okudum
    Bugün bana lazımdı böyle bişi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendimi televizyondan ve internetten soyutlayınca en olanları yazıyı yazıp yayınladıktan sonra fark ettim.
      Artık normal bir güne uyansak da normal bir güne gözümüzü kapayamıyoruz.

      Sil
  2. Biricik lady'm.
    Seni anlıyorum diyemem.
    Ama yanında olduğumu bil.
    :/
    Kendine azcık da dikkat et, lütfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslına bakarsan uzaklaşmak iyi geldi biraz. Of bunu söylemekten nefret ediyorum böyle hissettiğim için ama annemi anneannemi o halde görmemek beni mutlu ediyor. biliyorum hala öyleler ama gözüm görmeyince..ne bileyim işte.

      Sil
  3. Baban en doğrusunu yapmış ama Lady en yakın zamanda destek almaya başlamazsan senin için çok daha koru olacak bak yine diyorum. Arkadaşların, kardeşlerin hatta Joker de yanında olup yardım eder ama bir noktadan sonra o da yetmez. Lütfen kendine bakmayı unutma Lady'm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum aklıma gelmedi değil ama şu sıra benim için ne doğru ne yanlış ayırt edemiyorum.

      Sil