5 Ocak 2016 Salı

dedikodunuzu yaptığımı da nerden çıkarttınız


Birkaç blog birkaç tarzda yapmış bu olayı. Biri dedikodu demiş, biri anlatmış falan. Ama işin içine azıcık gıybet katmadan olmaz dedim ama kötüleyecek bir şeyde bulamadım. İnanın bende ne yaptım biliyorum. Ama böyle çok sevgi pıtırcığı biri olmayan ben burda resmen bir sürü kişiyi seviyorum. O yüzden “Lan beni nasıl yazmasın” demeyin, Kalem Filinde görmediklerimi yazdım. Zaten unutma problemlerim var, acısanız bana.

Cha : uww hatun ters. Ne biçim arkadaşsın deme doğuryu söylüyorum. Sinirlendirdiniz mi yandınız. Atarını yapar ağzınızın payını alır oturursunuz. Eğlencelidir, dürüsttür, boş iltifatlara hiç girişmez. Çünkü hatunun hamurunda samimiyet var. Bu yüzden ilk günden beri çok seviyorum onu. Zorlamaz, kasmaz. Of bir de bu hatun benim resmen buradaki pusulam. Ne anlatsam dinler, yanlışsam yanlışsın der. Yargılamaz, üzgünsem sarıp sarmalar. Yazdığı her yazıyı samimiyetle yazar. Okunma gibi kaygıları da yoktur. Sevdi mi değer verir, gerçekten verir. Anlayacağınız gibi benim burda ki en sıkı dostumdur.

Mars Beyinli : Ele avuca sığmıyor bu kız. Neresinden tutsam elimde kalıyor. Asi bir kere bu yola gelmiyor. Nasıl yalvartıyor beni bir görseniz. En duygusal kelimelerimi buna söylüyorum. Sevgilime bile bu kadar dil dökmedim ben be. Ama pamuk şekeri gibidir. İncedir ruhu, samimidir, eğlencelidir. Beyni benim gibi pekte normal işlemez.

Drama : Al bir asi ruh daha. Kız ele avuca sığmaz. Siz onu istediğiniz yere kapatın kaçar gider. Eğlencelidir, hayat doludur ama en önemli özelliği gücüdür. Siz ne kadar üstüne giderseniz gidin o ayakta kalmayı başarır. Böyle zayıf, duygusal dersiniz içinden demir adam çıkar. Gerçi bazen ben vaz geçtim, sıkıldım, oyun oynamak istemiyorum der ama ben dayakla gözünü korkuturum hep. Gerçi kız uzak doğu sporlarıyla pek bir haşır neşir bir gün cidden beni dövecek.

Bla Bla : Al işte bir deli daha. Hayır ben normal sevemiyorum. Hatuna kanımın kaynaması da kulis taktikleri vermesiyle başladı. Sonra bir baktım bağımlılık yapmış bende. Samimi, içten ve ne yazık ki buda fazla dürüst. Azıcık yalan söyleseler beni rahatlatsalar olmaz zaten.  Biliyorum avukatsın yalan olmaz sende ama arada acı be bana.

Müpte : Hayırsızım bu benim. Geliyorum diyor hep yalan söylüyor. Hayır duygularımla insan bu kadar oynamaz ki. Bende insanım. Ama benim kızdığıma bakmayın. Harikadır. Sevildiğinizi hissettirir, güldürür, ilgilenir, yanınızda olsa sarıp sarmalar.

Demir Bey : Bak hayırsız dedim aklıma geldi. Bir ay falan önce yeni post dedi tık yok ses yok. Hayır hala mı almadı o lanet masayı anlamıyorum ki. Komiksin, karizmatiksin diye mi bu naz?

Berkay : Bu adamı kesinlikle sabah kahvaltıdan önce okumayın. Beyinim o saatlerde benim eror halde olduğundan sanırım iki kez okuyorum. Ne zaman okuyalım derseniz sakin kafayla. Adam en ciddi olaya inceden inceden giydirip, güldürüyor, sonra zaten oturup uzun uzun düşünüyorsun.

Deep : Şimdi o var orda demeyin biliyorum ama dedikodusunu yapmadan olmaz. Ya resmen kendimi onun yüzünden cahil hissediyorum. Sürekli yeni bir şey öğreniyorum. Korkmayın didaktik yazı yamıyor. Ama bir film listesi verir "izlemedim, izlemedim, ımm izledim mi acaba, bak bunu duydum" diyorum belki bir tane izledim çıkıyor. Kitaplara ne demeli. Bizde okuyoruz ama yok onun kadar olmuyor. Off bir de yetenekli. Kendi böyle hikayeler falan yazıyor. Anasını satayım-bu kelimeye cidden sinir oluyorum, çok kaba- biz daha kendi günlüğümüze yazamıyoruz. Off evet kıskanıyorum ne var. Bende öyle iyi, mükemmel falan olsam. Resmen küçükken prenses olmak isterken şimdi Deep olmak istiyorum.

Mim için teşekkür ediyorum ve iki satırda Kalem Fili için yamadan geçemeyeceğim. Canım bu kadar okuyup neden beni kıskançlık krizine sokuyorsun ki. Hadi okudun neden güzel güzel yorumluyorsun. Senin yüzünden kredi kartım patladı. Annem kitaplar yüzünden şikayet edip duruyor. Aferin sana da.



24 yorum:

  1. Çok güzel ve samimi bir mim olmuş:)
    Bende bu mim sayesinde yeni lakaplar edindim:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçinde komik şeyler var mı :D
      Neler dendi. :D

      Sil
    2. Hahaha Ruhsuz Atmaca agresif küçüğüm dedi:)
      River da batgirl dedi. İkiside hoşuma gitti:D

      Sil
  2. Ben de zaten kafamı toparlamak için yazıyorum genelde :)

    YanıtlaSil
  3. Ooo dedikodu mu en sevdiğim :D
    Ben kişilik olarak tam bilmediğimden değinemedim ama ne güzel ya bloggerları kişisel olarak da tanıyabilmek.
    Ben de insanlarla iletişimini kıskanıyorum onu yapalım :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben artık iki yıldır konuşa konuşa az çok kim neyi sever öğrendim :D
      Cidden bak gülümseyip merhaba demek herkeste muhteşem etki yaratıyor.

      Sil
  4. enemmmm hani benim dedikodumm nerdeeeeee :D ben yaptım ama çok sövdüm acayipp oouuu come to me :D http://fokbiyigii.blogspot.com.tr/2016/01/yln-ilk-mimi-eccuk-dedikodu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy atlamadım cidden Kalem Fili yapmış diye ben yapmadım :D
      Sen ona sövme mi diyorsun. Aksine çok şeker şeyler söylemişsin :D

      Sil
  5. Aaaa ne şeker mimmiş bu... Türk insanı olarak hiç sevmeyiz gıybeti:))) Sevgiler Lady'im...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayılıyoruz. Ayy bende çok severim hani :D

      Sil
  6. Senin o güzel sözlerini sevsinler,mimler falan pek bi hoş durmuş bak.
    Ama geldim.
    Erken olmasa da geldim ama değil mi birde bu açıdan bak :p
    Öperim seni.
    Çokça !?!?!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlüyorum, özlediğim içinde huysuzluk yapıyorum ne var işte :D

      Sil
  7. Ahahah okurken çok eğlendim :D Dedikodu kalp biz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaramazsın biliyorsun bak itiraz sesi bile çıkartmıyorsun :D

      Sil
  8. Ya ama benim ne ters yanımı gördün ki senaljsbdaşsldjfbalşd tamam tamam bazen sana ufak ufak çemkirmiş olabilirim... Ya da belki biraz fazlası ama hepsi seni çok sevdiğimden bak :D Hoş sevmesem uğraşmazdım hiç dert anlatmaya çalışmazdım da neyse o kısım başka hep. Kemirerek severim seni Lady'm! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Chaaaaa kendini ve beni kandırmaaa:D Hem ben sen öylesin diye seviyorum seni. Kızmazsan acıyıda tatlıyı söylediğin gibi söylemezsen nerde bizim arkadaşlığımız. Yalnız yazarken ne düşündüm biliyor musun?
      Biz geçen yıl okul zamanı gece yarılarına kadar oturur post girer sonra ilk yorumları 3 4 5 kaç olursa olsun biz girerdik. Yaşlandık ya da okulsuzluk bizi kötü etkiledi.Çok hoşuma giderdi kimse okumadan ilk seni benim okumam. :D

      Sil
    2. Evet ya benim de çok hoşuma gidiyordu o durum. Sen yazardın 10 dakika geçmeden ben yazardım ya da tam tersi :D güzel denk gelirdik hep ama şimdi okulsuz olunca uzaklaştık birbirimizden gibi oldu :/

      Sil
    3. Ya deme oyle uzuluyorum. Sadece ne bileyim suc bendeymis gibi geliyor. Onceden gun icinde bile bakarken simdi vaktim olmuyor. Tavuk diye dalga gectiklerim gibi yarin erken kalkicam yatatim diyorum. Onceden odevler projelrr derken iki aaat uyusam bir sey olmazdi.
      Hem biz senle birbirimizden uzaklasamayiz. Unuttun mu pusulamsin. Kayıp mi olayaim ben.

      Sil
    4. Yok canım ne münasebet hiç peşini bırakırmışım gibi mi görünüyor :D hayatta bırakmam yamanı :D
      Bende de o durum var gibi biraz. 3-5 çocuğun dersleri ödevleri falan o bile az olduğu halde yoruyor beni, seni düşünemiyorum bile. Hem her şey bir kenara sen hala benim gözümde benim alt bilincimsin bırakamayız biz birbirimizi :D

      Sil
  9. Yaaaaa ne güzel bir dedikodudur bu. Güzel yorumun için teşekkür ederim. Avukatlar genelde yalancı olarak bilinirler ama bunu çürüttüğün için teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  10. Gıybet mi? Bayılırım. :D

    Aslında çok iyi huylu bir insanım. Şartlar beni böyle asileştiriyor. :D

    Seni dövmem. Neden döveyim? Ben genelde dayak yiyorum zaten. :D

    Kocaman sarıldım, cadı. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Drama hiç de iyi huylu bir kız değilsin. Bütün asilikler senin başının altından çıkıyor. Dayağı sen yiyorsun ama Ali`nin kemikler kırık :D

      Sil