2 Ekim 2017 Pazartesi

problemin cevabı ben


Küme problemine çevirdiniz iyice işleri. Bir düğün salonunda 500 davetlinin 6/10 kadındır. Bunların 1/4 evli, 15 tanesinin bir ayağı çukurda, 20 tanesinin başı bağlı. Bu davette evlenmek istemeyen kız kimdir? Bir evlenme furyası aldı başını gidiyor. Whatsapp gruplarının hepsini çeyiz, dantel, yatak örtüsü muhabbetleri yüzünden sessize aldım. Geçen ay dört düğün, iki söz, bir nişan ve kaybedilen 5 çeyrekle kapattım. Baktıkları düğün mekanlarından giyecekleri dona kadar paylaşmaya başladılar. Üzerine bir de karşı tarafın ailesi ile yaşanan çekişmeleri de dinleyip taraf olmamız bekleniyor. Asıl bomba Hostes o sosyopat sevgilisiyle evlendi. Sidikli istemeye istemeye nikah şahidi oldu. Hostes için güldük eğlendik, o salağın elini sıkıp tebrik etmek zorunda kaldık. Gerçi kına gecesinde anasını trolledik sefam olsun. Geçen yıl tanışıp kırk yıldır arkadaş gibi olduğumuz dört kızdan üçü evlendi. Resmen toplu sünnet düğüne katılmış gibiyim. Bir de yetmezmiş gibi siz ne zaman evleniyorsunuz diye soruyorlar. Ya kardeşim ben evlenmek istemiyorum. Keyfim yerinde. Bana çok uzak bir fikir gibi geliyor. Çok gencim bir kere. 24 nedir ya. Benim anneannem 15 yaşında evlenmenin normal olduğu zamanlarda 22 yaşında evlenip, 27 den önce çocuk yapmamış kadın. Çok kendisiyle anlaşamasakta biz birbirimize çok benziyoruz bu yıl ilk defa anladım. Her kadının hayali gelinlik, evlenmek değil. Bıktım artık evlilik sorusundan. Kendi çapınızda evlenin. Bir de o ayakkabının altına ismimi yazmaktan vaz geçin, kafama da çiçek fırlatmayın. Hayır bir tanesi kalkmadım diye masama fırlattığı çiçek yüzünden etraf alev aldı. Kabus görüyorum arkadaşlar yapmayın lütfen. 

Merak edene: damat neden sosyopat?

11 yorum:

  1. Hahaha Lady döktürmüşsün gene ve yine çok haklısın:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çeyiz muhabbetleri ruhumu ele geçirmeye çalışıyor :D

      Sil
  2. :) heey formdasın çok sevindiiim :)

    YanıtlaSil
  3. sen gitme sen hep buralarda ol
    ne istanbul kalıyor ne stres :')))))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yıldır ihmal ettim ama çok özledim.

      Sil
  4. Anlamazlar Lady'm anlamazlar. Sen istemiyorum dersin onlar "hmm demek biri yok" anlar hatta daha beteri "istiyor ama söyleyemiyor" olarak anlarlar. Hayır ya istemiyor, muhabbete takılmak da istemiyor, biriyle tanıştırılmak da istemiyor insanlar neden hayır ve istemiyorum kelimelerinin altında hep bir şeyler arıyor aklım almıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen ve ben asla bu oyunlara gelmemeliyiz :D Güçlü olll:D

      Sil
  5. son yazıma koydum blogunu. sen keşfetmelileer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bakıcam iki gündür giremedim. Çok teşekkürler şimdiden :D

      Sil
  6. Off aynı dertten muzdaribim ya. Herkesin tek amacı evlenmek olmak zorunda mı?? Biz şu an böyle mutluyuz ben anlamıyorum cidden ne bu evlenme ve evlendirme merakı!

    YanıtlaSil