26 Şubat 2016 Cuma

brutus`e neden brutus`ün diye de sorulmaz ki


Kızgınım. Buraya böyle yazdığıma bakmayın. Dedim ya içimi bir tek burda dökebiliyorum diye yazdım. Arkadaşlarımdan çok azı biliyor dedemin hasta olduğunu. Hostes, Bilgisayarcı ve iş yerinde çabucak kaynaştığım biri. Hostes defalarca aradı, iş yerindeki kız aradı ama benim beş yıllık arkadaşım tek gün kavga etmediğim arkadaşım Bilgisayarcı hala aramadı. Bir kez bile yazmadı. Whatssap gruplarında aktif olarak konuşmasına rağmen yazmadı. Ama durun ikide bir işsizliğinden dem vuruyor. Kandırıldı, az çok farkındaydı ama hırsızlığa sessiz kalmalıydı dimi? Önemli değildi kandırılması. Hakkımın yenmesindense, prestijli bir okulun eğitim görevlisinin hırsız olduğunu bilip susmaktansa ben kovulmayı yeğlerim. Ben böyle gördüm, öğrendim çünkü. Ama bugün ben nasılsın diye bile sorulmamayı hak etmedim. Babası prostat ameliyatı olacak diye dersi ektim, hastanede onunla kaldım. Sırf üzülüyor diye. Dedesi hastaydı yine hastanede onunla bekledim. Annem defalarca tanışmadığı halde annesini aradı. Bunları aa ben yaptım o da yapsın diye yazmıyorum. Gözünüze sokmak içinde. Bugün olsa yine yaparım. Çünkü ben değer verdiğim insana ne kadar kızgın ve öfkelide olsam üzgünse yanında olurum. Bence ben bunu hak etmedim. İstediğim beni araması bile değil. Ya milletle makara yaparken bir defa olsun bana da nasılsın demesi. Nerdeyse beş yıldır arkadaşız. Bir gün olsun kavga etmedik. Tüm bu zamanların hatırına yazar be insan. 

15 yorum:

  1. haklısın insan bekliyor. ne kadar kızgında olsa.. kötü günde kızgınlık falan kalmaz. ben böyle gördüm böyle öğrendim. takma diyeceğim ama beş yıllık arkadaşım diyip takacaksın. insanın mayası böyle zamanlarda ortaya çıkıyor güzelim napacaksın boşvermeye çalış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beklerken fazla yapacak bir şey yok düşünüyorum. hak etmedim ben. ne var biliyor musun bazen fazla umursamaz olmuşum bazen fazla değer vermişim. bundan sonra sokratı dinleyip üçten fazla bşr insanın dostu olmayacağını bilerek yaşayacağım. geri kalanını hayatımdan çıkartıp boş vermişliğime koyacağım.

      Sil
  2. Maalesef insanlar bazen çok duyarsız olabiliyor. Özellikle de kötü gününde yanında olduğumuz bir insansa bu daha da acıtıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. başkası olsa umursamazdım diyorum ama o ne başkası ne de ben. bir gün canı yandığında umarım benimle aynı şeyleri hissetmez.

      Sil
  3. Kızmakta çook haklısın. whatsap grubumuz da olan okul arkadaşlarım halam öldüğünde, bunu bildikleri halde başın saolsun dememişlerdi. Aramadılar bile. Ben de yazdım bugün bile aramadınız arkadaşlık bu mu diye defalarca özür dilediler sonra... Ama hala içimdedir biliyor musun, o whatsapp grubundan o gün çıkmalıydım. Cenazemde bile aramadılar. Kesinlikle çıkmalıydım. Sen de göstermek istediğin tepkiyi göster ki içinde kalmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ara ara bende düşünüyorum. ama sanırım daha kolayını yapıp tüm bu olaylar bittikten sonra telefon numaramı değiştireceğim. fark edeceklerini bile sanmıyorum.

      Sil
    2. Yani öyle insanlar fark etmezler genelde...

      Sil
  4. Arkadaşım diyorsun ama arkadaşın olduğunu düşünmüyorum.
    Dostluk,arkadaşlığı böyleyse her şeyi yanlış öğrenmiş bu kız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ona göre suçluyum. hala snap atabiliyor. ama kızgın. aramasın sormasın kendi kaybeder. baş birinin benim gibi sadece kendini değil ailesini açabileceğini bile düşünmüyorum. insanlar bu konuda fazla pronayak.

      Sil
    2. Paronayaklardan uzak duralım
      Herkes ederi kadar:)

      Sil
  5. Kim gerçek arkadaş kim sahte böyle anlarda öğreniyor insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öğrenmeyi istemediğimiz ama kaçamadığımız gerçekler.

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Belki onun da kendine göre haklı bir açıklaması vardır Lady'm neden konuşmadan böyle sinirleniyorsun kendi kendini üzüyorsun ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tek mesaj beklerken üstünden bu kadar vakit geçmişken haklı açıklamayı pek gözüm görmüyor.

      Sil