29 Ağustos 2014 Cuma

fenomen mi? o da ne?

 
Bende insanım o yüzden arada yoruluyorum. Mesela son bir haftadır  çok yorgun oluyorum. Çünkü eve geldiğimde duş alıp, hazırlanmamı bekleyen bir kuzenim var. Gündüzleri bizim Sidikli İstanbul’u gezdiriyor. Akşamları da ben. Yemek yeme bile müsaade etmiyorlar. Zaten Küçük Bey öyle müzelere giderim harika, ne güzel diyecek biri olmadığı için akşam gezmelerini iple çekiyor. Bense artık ondan kurtulmayı. Ne kadar kötüsün demeyin haklıyım. Başka bende dedim “Ne güzel bir kardeş daha, hep kalsa”. Ama bu sabahın köründe kalkıp, odamda ki balkona çıkıp içtiği sigarayla son buldu. Birincisi daha  yaşında ne sigarası. Hadi alıştım ona ama sabahın altısı nedir? Lan zaten daha yeni yatmadık mı biz. Şurada bir buçuk saat daha uyuyup, kalkıp gideceğim. Ama yok. Erkenden kalkıyor, balkonumda tüttürüyor ve bütün dumanı içeri dolduruyor. Neymiş amcası anlamasın diyeymiş. Lan salak yavrum benim babam sigarayı on metreden anlar marka söyler sen neyin kafasını yaşadın. Sonra içeri girip bir de beni dürtüyor kalk kahvaltı hazırla diye. Duymamazlıktan geliyorum yok. Dürtüyor, dürtüyor en sonunda ağzımdan “siktir git” dökülüyor. Bir saat beklese annem kalkacak zaten. Hadi o kalkmadı ben kalkacağım zaten. Anneme de diyorum yok “yengeme ayıp olur”. Lan ona oluyor da bana niye ayıp olmuyor. 5 yaş büyüğüm ben senden. Sonra bir de günde beş posta saç yıkama, yapma olayı var. Ben iki postasına şahidim, geri kalanına Sidikli. Kapıda kadın beklenir biz Küçük Beyi bekliyoruz. Üç santim saçla ancak bu kadar uğraşılabilirdi. Selfie var bir de? Ön kameraya gülmekten botox yemiş elliliklere döndüm. Surat ifadem sabitlendi. Bir de Sidikli ile takipçi yarışları var. Küçük Beyin iki binmiş neden bunun bin kişiymiş. İnstagram`dakiler ne buluyormuş bu Küçük Beyde. Aynı anda paylaşılan fotoğrafı beş dakikada en çok kimin takipçileri beğenecek.  Twitter`da Sidikli geçermiş. En son whatsapp`da kimin daha çok arkadaşı var. Geçen arkadaşım geldi bir akşam oh dedim evde oturdum. Bir ara beni dürttü evde “Kim var? Çıplak birini gördüm sanırım koridordan geçti” diyor. Bizimki odada uyuyordu onu gördü kız. Erkekler bu arada neden boyna yarı çıplak dolanıyor. T-shirt`le var bir alıp veremedikleri ama çözemedim henüz. Bu arada bizim Sidikli iki binin sırrını çözmüş. Six packlerini servis ettiği fotoğraflardanmış. Küçük Bey bir de adonis çıkınca gör diyor. 16 yaşında böyle değildik biz. Böyle miydik yoksa?



9 yorum:

  1. Yazının yarısına kadar kız sandım yalan yok :D
    Gerçi şimdiki erkeler fena benim kuzenlerimde öyle
    Bir kuzenim var zaten bence günün 20 saati yarı çıplak geziyo sinir olurum bende
    Birkez bizdeyken çıkardı evden kovaladım düşün :D
    Biz gerçekten böyle değildik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehe ayna karşısında çok vakit geçiriyorlar. Ben hiç bu kadar saçımla başımla uğraştığımı hatırlamıyorum. Tarzan ya. Eve gelene gidene ayıp

      Sil
  2. Hah evet mümkün bunlar. biz de durum farklıydı bence bu imkan bizde olsa daha fazla olurduk belki de..

    Selfie iyiymiş bizim ki video çekiyor sürekli kendini anlatıyor da anlatıyor. Bilmediği yerde senin kafan gözüküyor dip not gibi.
    üstsüz dolaşma kısmı zor be eşek kadar olmuşlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada kuşak farkı da yok ki. Sen öyle deyince kendimi pek bir yaşlı hissettim. 21 im daha :D
      16 yaşında haklısın bir iki degil ki çocuk de geç.
      yapma dedikçe yapıyor zıpır

      Sil
  3. Kolay gelsin sana o zaman :)) Kuzenlerimle toplu takılmayı, gezmeyi filan ben de severim ama kuzenlerim bize üç günden uzun bir süre kalmaya geldiğinde ben evi terk ederim. Bir her odada, her saniye sigara, bir de durmadan kuru gürültü olayı çok katlanılmaz geliyor bana. Tabii t-shirtleri olmadığını hiç saymıyorum bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ve derdimden anlayan biri. Üç günden fazlası beni sıkıyor. Kendimi öldürmekle onları öldürmek arasında gidip geliyorum. her yerden biri çıkıyor. Tek tek geldiklerinde ise gitgide göze batma seviyeleri artıyor.

      Sil
    2. :D aman aman öyle bir yol ayrımında kalırsan onları seç(me tabii ki de, sonra ölümleriyle bile başına dert açarlar). Ben büyüyünce geçer diyorum ama bilmiyorum akıl yaşı büyür mü bunların.

      Sil
  4. Ben de tek itici kuzen ben de var sanıp millete ozeniyordum ..yeni ergenler evlat olsa sevilmez aynı tarz giyinmeler garip konusmalar büyüksu yaşam tarzlari....üzülüyorum ciddi ciddi bazen :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok bende de var.Saçların hepsi aynı yok böyle bir şey. Tarzlarda aynı. Gazeteye aradaki farkı bul diye koyarlar bunları.

      Sil