5 Ekim 2017 Perşembe

pagan bayramları için kurbanım hazır


Kimlerin eline düştüm ben. Kara bahtımın kör talihine sıçayım. Ya ne olurdu sonsuza kadar mutlu yaşadılar en azından 60`a kadar mutlu yaşadı, “eşi ölünce ne kadar üzülse de hayat üzülmekle geçmez dedi ve 63`ünde ikinci baharı ile bir kez daha aşık oldu” falan olsaydı. Bakın vicdansızda değilim, 3 yıl yas tutmuşum. Ama ben nelerle uğraşıyorum. Meğer Kakalak, NilKuşu`na değil bana düşmanmış. Onu çoktan kesmem gerekiyormuş. Lan koloni halinde aynı yere toplanmışlar bir de. Sanki İstanbul`da başka satılık daire yok. Birbirlerinin götünden ayrılamamışlar. Hepsi aynı yerden ev alıp komşuculuk oynuyorlar resmen. NilKuşu yıllardır sevgili Aslan`ı Kakalak hatundan kıskanıyor. Zamanında bir öpüşmüşler falan kız hala Aslan`a melül melül bakıyor. Dolayısıyla bizde kızlar kitabın 16. Maddesine dayanarak Kakalak`tan nefret ediyoruz. Bütün sinsi, samimiyetsiz gülüşlerimizi ona saklıyoruz. Hak ediyor da hani. Sevgilisi var ama Aslan`a asılmaktan da geri duramıyor çünkü. Tabi o da benden ve NilKuşundan sonuna kadar nefret ediyor ve her fırsatta arkamızdan sallıyor, duyuyoruz. Ama zavallı masum ben bunun sadece NilKuşu`nun arkadaşı kategorisi yüzünden sanıyordum. Meğer kız Joker üstünde hak sahibi falan olduğunu düşünüyormuş. Neye dayanarak derseniz, benim nefret ve şüphe dolu bakışlarımla her şey ortaya çıktı. Bu Kakalak pek bir elini kolunu sevgilimin üzerinde tutuyordu, kıskanıyorum demeyip karizmayı bozmamak için he dedim geçtim. Buraya da gelip kıskançlıktan midem kurtlandı yazamadım haliyle. Ama bu iyice sevgilimin ağzının içine içine soktuğu dudaklarla olayı “ruh çağırıp bunu kurban etsem ne çıkar” boyutlarına getirdi. Narnia Günlükleri cadısı gibi Jokeri avlamak için zamanı bekledim, lafımı dolandırdım, yumuşakça “Ya sizin bu Kakalakla aranızda bir şey geçti mi daha önce?” diye sordum ama o nasıl bir sorma zerre umurumda değil havasında. Nerden çıktıları falanı sümüklü peçetem yaptım bizim doğrucu davutta zaten dünden hazır “ya biz onla daha önce takıldık” demesin mi? Takılmak derken aklınıza izlediğiniz Türk dizileri gelmesin. Bildiğiniz yatmışlar ve ben bunu yeni öğrenmekle birlikte arkadaşız diyorlar ya. Ben hiç arkadaşımla yatıp kalmadım. Lan Dawson`s Creek mi çekiyoruz burda? Allah`ım bu kız senin arkadaşının kardeşi ya. Türk örf adetleri ne oldu ya. Aslında varya kızın abisine de, Joker`i de Aslan`ı da eşek sudan gelene kadar dövsün. Ya ben bu adamın birlikte olduğu kadınları görmek duymak istemiyorken şu halime bak. Her yer Konya ovası mübarek. Kafayı yicem yaaa. Bu kız Joker`in alt dairesinde oturuyor. Joker`in o evden taşınması 3. Dünya Savaşından daha önemli hala geldi benim için resmen.

15 yorum:

  1. Şimdi şu oturduğum koltuktan atıp tutmak kolay olduğu için sallıyorum Lady'm hazır ol. Ya takılmış geçmiş işte ilgisi olsa Kakalak böyle nefret duymaz direkt gözüne sokar ilişkilerini ama nefret ediyor demek ki pas vermiyor bizim oğlan. Bir de vakti zamanının playboyunu alıp ev kuşu yapan da sensin. Düşünme onları yesin o kendini kıskançlıyla ahahahahah.
    Tamam gerçeğe dönüyorum; bu nasıl genişlik arkadaş her çiçekten bal almış kız üstüne yetmemiş köpek gibi işaret bırakmış alanına giren olunca saldırı moduna geçiyor. Şeytan diyor al şunları tut saçlarından sallandır boğaza karşı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinir oluyorum ya kıza. Kıyma makinesinden geçip kendini öldürse üzülmem. Ya asıl ben nasıl bunca zaman ayakta uyudum ya. Hem bu ne genişliktir ya. Bari inkar et bana beni mutlu edecek yalanlar söyle. Sinirden hala deliriyorum. Ya kız bir de bana demez mi "sıkılmıyor musun gerçi sende haklısın her kadın çalışmayı beceremiyor.Neyse Joker destekler seni" göt karı. Beni desteklemek Joker`e mi kalmış be.

      Sil
  2. Hahaaa 😁 diye güldüm ama icim kan agladi resmen. La ben daha sevgilisi varmis benden önce diye oturup yas tutanlardanim haha 😁 cok kiskancim coook öle böle değil. Ama abartmis mi sanki bu birazck cıkkk :) eski sevgililer iki metre yakinina giremez diye bir ibaremi assan boynuna acaba 😁 ama yok yokkk bu tamamen senin prensle alakalı. Bi yürü git lan dese topuklari vura vura kaccak o 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne prensi ya Allah millete prens bana bok böceği gönderdi. Kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum. Yalan yok öyle aman aman kıskanç değilim ama kızın eli kolu rahat durmuyor ki. Sonunda hepsini kızgın demirle damgalayacağım ibareyi es geçip

      Sil
  3. okurken sürekli ohaaa dedim :O
    Şöyle düşün onlar onun senden önceki hayatında yer almış şeyler, şu an seninle. O geçmişin hayaletinden bir katakulli ile kurtulmayı denesen? Bir de Joker'in ona karşı mesafeli durması farz!
    Öptüm çok çok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızla altüst oturuyorlar ya.Birde bulmuş bir saf çocuk sanıyor kız buna aşık. Bence de mesafeli durmalı hatta dedim bak uzaya insan gönderiyorlar Kakalak giderse sponsor olalım.

      Sil
  4. Zorrrrrrrrr ama sen halledersin biliyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şeytani planlar üzerinde çalışmam şart benim.

      Sil
  5. Aklıma geldikçe gülüyorum ya :):):);

    "Lan Dawson's Creek mi çekiyoruz burada"

    Hhahahaha :).

    (Tüm yazıyı okuyup burada takılı kaldı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bizim nesil fazla dizi izledi. Bundan hep bu saçma sapan ilişkiler

      Sil
  6. evet sen kızı o evden atmanın yollarını bulmalısın. erkekler 1 artı 1 çok sever ya aman dikkat :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gürültü çk yapıyor diye polise mi şikayet etsem acaba :D

      Sil
  7. Joker'in geçmiş hayatı karmaşa bu ne ya :)
    Gelen geçen belli değil hahaha
    Ama adı üstünde geçmiş senden sonrası ve şimdisi sensin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Of ya hiç sorma her şeyden geçtim gözümün önünde dolananlara dayanamıyorum.

      Sil
  8. Allah senin sabrını ölçüyor galiba:) hahaha
    Joker e dayanan kişi buna dayanabilir mi? Hahha

    YanıtlaSil