29 Ekim 2017 Pazar

bitmeyen regl


Boğa güreşleri resmen Lady Cumhuriyetinde başlamış bulunmaktadır. Yalnız ben arenada matador değilim. Ben kıskançlıktan gözü kör olmuş boğayım. Matadorum olan Kakalak`ın ise bu savaştan bağırsakları deşilmiş olarak ayrılması hedefimiz. Tamam bağırsakları deşilmiş olmasa da kafasına yediği darbe sonrası Joker`e dair her şeyi unutsun kafi. Şimdi elin psikopatı bağırsaklarını falan deşer bu yazdıklarım yüzünden işlemediğim suçlardan dolayı hapishanede Joker`den temiz don beklemeyeyim.  Gerçi Joker`de ne temiz donluk adamdır tartışılır. Joker ve Kakalak`ın geçmişini öğrendiğimden beri kıskançlıktan deliriyorum. Meğer kıskançlık insanı yiyip bitiren 7/24 emek isteyen  tam zamanlı bir işmiş. Bütün şeytanla ortak çalışan, sevgilisine bitirme projesi muamelesi yapan arkadaşlarımı elimde not defteriyle dinliyorum. Vizelerime finnllerime böyle çalışmazdım ben. Tamam adamın el değmemiş olmadığını biliyorum ki sevgilileriyle bile aynı ortamda olduğum oldu ama hiç böyle kıskanmadım. Ama Kakalak mevzusuna çok geç uyanmam ve hatunla altlı üstlü oturdukları gerçeği beni delirtiyor. Kakalak kapıyı çalar; ampul patladı, musluk bozuldu, evde ses duydum bahaneleriyle Joker`i çağırır… sonrası +18. Ucuz Brezilya dizileri aklımdan geçenlerin yanında masum kalıyor. Aklıma geldikçe arayıp Joker`i ağzına güzelce tuvalet muamelesi yapmak istiyorum. Gerçeklikle hayallerim arada birbirine girse de henüz fire vermiş değilim. Joker`in beni tanıdığından beri en yumuşak, tatlı haldeyim. Beyni elinden alınmış koyun gibiyim. Ne dese bir katılmalar, sevimsiz sevimsiz sen ne dersen o`lar. Hayır ben bile tiksindim kendimden. Nasıl bir omurgasızlık ama elimde değil. Kavga ettiğimiz sonrasında Joker`in teselliyi Kakalak`ın kollarında bulduğu görüntüler aklımda dolaşırken ben adama sıçarım senin de onunda çarkına nasıl derim. Lan zaten bende akıl olsa bizim şu büyüklerin zamanında dediği cahillik mutluluk ikilisi ile devam ederdim. Kakalak`ı görmeye vakti kalmasın diye Joker`e şu sıra bir tek uyumaya vakit bırakıyorum. Sürekli bir etkinlik, özledimler.  Yeminle bu gidişle bu çocuk benden bezecek. Çocuk son iki haftadır regli falan olduğumu düşünüyor. Bugün bir doktora falan mı gitsen iki haftadır reglisin dedi. Bitmiyor canım bitmiyor. Çaresi doktor falan da değil.

Not: Joker`i Kakalak`tan uzak tutma etkinliklerinden biri “Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar” müzikaline gittik. Çok beğendim tavsiye ederi ancak mevzu benim iki hayvanı ifşam. Hatunun biri oyun sırasında açtı telefonla konuştu. Ya sen nasıl bir yaratıksın. Diğeri de oyun sırasında flaş patlatarak fotoğraf çekti ki bu da kadın olmakla birlikte yetmedi ikinci kez aynı şeyi yaptı. Kadınların bu konuda daha duyarlı olduğunu düşünen ben cidden  hayal kırıklığına uğradım yine. Bundan sonra böyle hayvanları her seferinde budan rezil edeceğim. Azıcık saygı. 

13 yorum:

  1. Hahaha, başlığın anlamı sondaymış 😂😂.

    Bitmeten regl yapmışlar da yaptıranlar utansın 😀

    YanıtlaSil
  2. Erkekler neden iyi davrandığında ya da sinirlendiğinde hep oraya bağlıyorlar .
    Benimde bir arkadaşım konuyu salak hep oraya bağlardı:) hahahahah
    Sanki bir tek o zaman sinirleniyorum
    Ben olsam bende kıskanırdım ama kaç senedir ya da aydır komşular öyle ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah Erkek kardeşim günde iki çikolata yesem oraya bağlıyor :D
      üniversiteden beri sürekli ama üni önceside evler varmış antalya da dip dibeler ailecek tanışıyorlar

      Sil
    2. Oo aile dostunun kızı ile mi çıkmış vay vay joker e bak . Hala arkadaş mı bunlar . Gerçi o kadar şeyden saçma olabilir sorum ama ben bunlardan beklerim :)
      Lady durumdan rahatsız olduğunu belirtsen ne olur . Bence olunmayacak gibi değil

      Sil
    3. belirtirsem o cool takmaz kız yerine kıskanç kız damgasını yerim. Hem ben bütün dişilerden kıskanmıyorum ki sadece o :D

      Sil
  3. Hahahah... Bence sen Kakalak'a oturduğu evden daha ucuza sağında solunda bol bol erkek oturan bir apartmandan bir daire bul. Hiç böyle kendini perişan etme... Ya da Joker dış kapının girişine bir gizli kamera taktır. Geleni gideni izle. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizli kamera fikrini cidden çok çok sevdim ya. :DD

      Sil
    2. Güvenlik bizim işimiz. :) Mesleki sapkınlık benimkisi :D

      Sil
  4. ha haaa bu kakalakı birilerine temizletmeliii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tanıdık var mı Deep:D Aramızda para toplayıp kızdan bir kiralıkla kurtuluruz bence :D

      Sil
  5. Başlık harika, bu hale getirenler utansın :D Müzikal benim de dikkatimi çekti, belki bu ay giderim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilet yakalarsan mutlaka git ben baya beğendim :D

      Sil