24 Haziran 2015 Çarşamba

ben, carrie ve bloody mary


Aramadı ya beni hala aramadı. Aramamayı geçtim bir mesaj bile atmadı ya ban. Bir tanecik bile. Aman be onu mu umursayacağım. Zaten aklımda yoktu. Yani öyle pat diye girdiğime bakmayın. Onu mu umursamayacağım. Kendi kaybeder. Sanki ben yalvardım, koştum peşinden. Fark etmedim bile aslında. Sadece tatil ya insanın düşünmeye daha fazla vakti olabiliyor. O sırada aklımın kıyısından ışık hızıyla gelip geçmiş olabilir. Ama ışık hızıyla dikkat çekerim. Can sıkıntısından hani. İnsan uzun bir süreden sonra bu kadar coş vakti oldukça saçma şeylere takılıyor. Mesela annemin çiçeklerinin hepsinin yeşil olmasına taktım. Ne ara açtı ki bunlar soldu hemen. Hem saksı bitkisi sırf yeşil mi olur ya. Azıcık renk olsa ne olurdu. Ya da neden hala adam gibi yaz gelmedi. Üşüyorum ben hala. Kendimi kandırıyorum dimi? Acınacak haldeyim dimi? Of resmen beni aramamasını kafaya taktım. Gözünü kan bürümüş Carrie`ye döndüm. Canından bezdireceğim onu. Dünya Joffrey`den o benden nefret edecek.Neden aramıyor ya neden? Delireceğim demek istiyorum fazlasıyla Türk dizisi ergenlerine dönmek istemediğimden sesimi çıkartmıyorum. Bir şey mi yaptım diye düşünüyorum ama yok ağzımı açmadım. Hem yapsam bile bu ne be ara konuş. Kendimi fareyi kovalayan Tom gibi hissetmeye başladım. Ben kendimi Jerry iken daha çok seviyordum. Aramsın o aramın. Karıştırıyor yine bir haltlar ama çıkar kokusu. Çıktığında ona göstereceğim ben. Süründüreceğim, sürünmeye niyeti yoksa ilk önce yumruğu indireceğim sonra üzerinden Reza Sarraf`ın o koşu atlarını üstünden geçireceğim. Jokey olmakta bana çok yakışır. Tamam derin nefesimi alıp mantıklı düşünmeye davet ediyorum kendimi. Başına bir şey gelmiş olamaz illaki duyardım. Ailevi bir şeyse. Ne bilim belki büyük büyük teyzesi ölmüştür acılar içindedir o yüzden aramıyordur. Ya da ilk benim aramamı bekliyor. Çok saçma değil mi bu? Çocuk muyuz? Off gerçi ben ondan bekliyorum ama ben kadınım. Bu şu demek aranması gereken kişi benim yani bence. Veya o sürtüklerden biriyle takılıyor ve beni unuttu. Bu durumda aldatılmış mı oluyorum? Bence hayır. Olmayan ilişkide aldatılma nedir ya? Kıskanmıyorum ilginç olan. Sadece salak yerine konuşuma kızıyorum. Anlımdaki Loser kaşesinin hemen altına Idiot eklenmiş oldu işte.

22 yorum:

  1. Peki üzerinden 2 hafta geçip arayınca niye trip atıyorsunuz, neden böyle şeyler yapıyorsunuz kadın milleti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadın milleti adına olmasa da kendi adıma hiç trip atmayı beceremem ya. Cidden bak. Dahi hayatında gördüğü tribi beceremeyen tek kadın olduğumu hatta dünyada tek olduğunu idda eder. Aradın ya içimde kalmadan ya sorarım yada boş veririm. hayat tribe harcanmayacak değerli değil mi

      Sil
  2. Oooo, buralar karışmış biraz.

    Bundan önceki yazını da okudum. Bence seni elde etmek için oyun falan oynamamıştır. Deneyeceğiz demişsiniz de arkadaş o süre içinde neden aramadı bu çocuk seni? Bak ya, burada seni sakinleştirecektim ama benim de kafama takıldı şimdi.

    Bence sen aramalısın onu. Ortada bir ilişkiye başlama niyeti varsa niye illaki o arayacak diye diretiyorsun ki? Hem merakın geçer hem de soğuk falan konuşursa biter gider. Aramadan neler olduğunu bilemezsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neden aramadı bilmiyorum bilsem keşke. Asıl mesela ben niye umursuyorum. Neden bu kadar duygusal yaklaşıyorum, sinirleniyorum. Niye öfkeli hissediyorum. Sıkıntıdandır dimi. Boş kalıp çok düşünmekten.
      haklısın gerçekten. bunu bir hafta önce yaşasam ya da iki hafta önce yapardım. Ama şimdi bilmiyorum korkuyorum. Daha önce kandırılmam belkide bu alınganlığımın sebebi bilmiyorum. Ama kandırılmaktan nefret ediyorum işte.

      Sil
  3. Lady'm "deneme"ye karar verdiğiniz günü tamamen unut ve aynı şekilde devam et. Ona yazmıyor muydun? Yazma. Onun olduğu ortamların hepsine girmiyor muydun? Yine girme. O konuşma hiç olmamış gibi davran ki eğer kafasında bir olan varsa -kız düşürme gibi- onun gerçekleşmedigini görsün. He tamamen dikkatsiz ve ilişki kavramından uzak biriyse sana mesaj atmama gibi durumları normal karşılıyor olabilir ama onu unutmamak gerek. Çocuk ilişki nedir bilmezken o flört aşamasını geçmen ona yeter bundan sonra seni istediğinde arar, sorar, kıskanır, karışır falan. Tabi bu başka anlamlarda değil çocuk bilmiyorsa ne yapsın dimi ama? Sen başka seylere yoğunlaş aklına başka şeyleri getir onu düşünme. Kafasında bir şey yoksa bile senin de kafanda bir şey olmaması senin daha sonraki psikolojik evlerini iyi yönde etkiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada drama da bir yönden haklı aslında arayıp sormak lazım bir şeyler anlamak için bazen. Seni kendime benzettigim için kendi uygulayacağım yolu sana önerdim ama başkasına önerim genelde benim de "ara sor hem neymiş derdi onu da öğrenirsin" şeklinde olur.
      Sen seç yani hangisi daha daha uygun :D

      Sil
    2. yaptığım zaten o. Asıl sorun önceden bunların bende duygusal açıdan tahribat vermeyeceği. Öfkemin sönüp gideceği ama şimdi düşünmeyi bırakamıyorumkuduruyorum. Normalde yine aramam sormam ama bunu gerçekten umursamadığımdan yapardım. Ya ben yine salak yerine konmak istemiyorum ya. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. B den sonra birinin daha karşıma bir başkasıyla gelmesine pişkin piişkin davranmasına dayanamam. Fark ettiğim şu kii özgüvenim yara almış ve bu bende deli bir korkuya sebep oluyor.
      Ama haklısında şilişkiden anladı falan yok. En azından düzgün ilişkilerden ama bende bu konuda hiç tecrübe yok. az çok da olsun bilmesi gerekiyor bence. tamam bei aramak zorundada değil farkındayım ama arasın istiyorum işte. emin olmak istiyorum tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamayacağımdan.
      Teşekkürler fark ettiğim çalışan kafamız aynı :D Drama haklıda olabilir aklımdan geçti ama cesaretim yok. beni kotkutan kale almaması değil tekrar aynı şeyleri yaşamak sanırım.kim olduğu ne fark eder.
      Not: yorumları yazarken resmen fikirlerim değişiyor :D kendimin farkında olmadığı şeyleri yazarken buluyorum. Millet psikologlara boşa para veriyor farkında değil

      Sil
    3. Cha'nın yorumuna katılıyorum. Ya adam istediğimde arayıp soracağım bir sevgili var diye rahat ya da ilişki yaşamanın ne demek olduğunu bilmiyor.

      B olayını da hatırlıyorum. O yaşadıklarından sonra yara almamak imkansızdı zaten. Ama sen yine de o yaranı bu arkadaşa gösterme. Eğer aramaz, sormazsa da kendini hiç üzme.

      Sil
    4. Onun bir erkek olduğunu, ilişkiler konusunda bir şey bilmediğinden bir kız gibi ne tepkiler vereceğini az çok tahmin edemeyeceğini unutuyorsun. İlişki nedir bilen bile odun olurken bilmeyen birinin yaptıklarından emin olamazsın ki. Konuşmak için güvenmiyorum diyorsan kafanda bitireceksin onunla ilgili şeyleri ki sonradan içinde bir yara kalmasın. Alışmışsın ona, önceki yatan yüzünden de korkuyorsun belli ama ilişkilerden de kaçamazsın hayatına illa sana köpek gibi acı çektirecek ya da dünyanın en mutlu insanı yapacak biri girecek. Bu jokerdir ya da değildir bilemezsin

      Sil
    5. Drama, istediğinde arasın sorsun da kaç gün oldu dur bakim hafta resmen doğum günü için onu aradığımı geçersek. Hayır zorlamadım ki ben onu. B de çok kötü olmuştum biliyorsun sen. Bu kez katlanamıyorum ya. Çok mu salağım ben. Dışarıdan öyle bir izlenim mi ediniyor bu millet. Ama o kadar sinirliyim ki burnundan fitil fitil getircem.

      Cha, Ben çok mu biliyorum sanki. Ama taş olsa merak eder bence. ya iletişim resmen sıfır. Meraktan çatlıyorum iki günde ne oldu acaba. Ben acı çekmek falan istemiyorum ya. Bir kez mutlu olmadan neden hep acı çekmek zorunda kalıyorum. Allahım kimin kalbini beddua ettirecek kadar kötülük ettim ben ya.

      Sil
  4. Önceki yazıyı yeni okudum. Birtakım olası senaryolar kafamda oluştu ama bahsetmeyeceğim, çünkü emin değilim. Emin olduğum bir şey var, Joker kişisi bütün bu yaptıklarını karşılıksız yapmaz. Kimse yapmaz. Ama işte beklediğinin ne olduğunu bilmiyorum, o yüzden olasılıklardan bahsetmiyorum dedim ama ucundan dalmış oldum. Eleman bu kadar şey yaptı, karşılığında ne gördü? Bence sorunun çözümü burada. Biz erkekler öyle karmaşık düşünebilen canlılar değiliz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle açıkça bahsetsen aslında iyi olur. Bende en azından önüme çıkabilecekleri başka bir gözden görürdüm. kafam patlicak yoksa. karşılık mı. Allah aşkına benden ne karşılık bekleyebilir ki :D Tamam iyi davranmadım, ona hep suratsızdım terstim ama çoğu kez haketti. Yani öncesinde neler yaptı bana. bende karmaşık düşünmüyorum ki. sadece hesaplamaya çalışıyorum olasılıklarımı ona göre kendimi korumaya çalışıyorum. durum aslında kar zarar.

      Sil
    2. Bilsem açıkça bahsederim. Sen hak ettiğini düşünüyor olabilirsin ama o hak ettiğini düşünüyor mu işte? Ya da hak ettiğini aldığını?

      Sil
  5. Ben olayları baya kaçırdım sanırım. :(
    O yüzden eskileri okuduktan sonra anlayıp düzgün bir yorum yazacağım. Şimdi anlamadan adam akıllı yorum yapamam kafan iyice karışır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok kacitmadin aslinda ben bjndan onceki yaziya kadar bahsetmemistim. Nedeni bilmiyorum ya umursamadim yada kendimr saklamak istedim kafam karisk :D

      Sil
  6. Üzülerek söylüyorum ki benim de başıma geldi böyle bir olay aynen bende kendimi peşinde koşmuşum da bir şeylere zorlamışım gibi hissettmiştim. Halbuki her şey karşılıklıydı. Kendimi çok değersiz hissetmiştim.

    Yav bu joker mi poker mi ne sana ''Sıradaki hedefim sensin'' gibi bir şeyler zırvalayan çocuk değil mi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar hatırlatmak istesem de kendime o :D Doğru hatırlıyorsun :D Ondan sonra çok şekerdi inandım salak gibi :D
      Kötü hissettiriyor. En çokta gurur ve ego yara alıyor.

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. o aramadı ben aramadım kaldık öyle :D

      Sil
    2. öle olması gerekiyomuş boşveer. üzme canınııı noluur :)

      Sil
    3. Ya bir kez gülseydi yüzüm ya. Hep loser neden ben

      Sil