19 Mart 2015 Perşembe

galiba ben kendi matrix`imin kırmızı hapını yuttum


Birine büyük bir iyilik yaptım sanırım. Ama kesinlikle eminim regl sancısı çeken birine çikolata verdim ondan bu. Tabi fark etmeden bilime bir katkı da yapmış olabilirim, bu da dönüp dolaşıp insanlığı etkilemiştir. Hayat kurtarmış ve farkına varmamış da olabilirim. Zaten ne mutluyken farkına varıyoruz ne de huzurluyken. Etrafımızdaki insanların ne kadar kıymetli olduğunu da genelde kaybetmeden önce anlamıyoruz. Fark ettiğim şu ki artık daha bir farkına vararak yaşıyorum. Küçücük, bir çok insana göre saçma olan şeyler beni gerçekten mutlu eden şeyler. O bir organizmadaki tek sinir hücresi bana beni değerli hissettiriyor. Aslında o kadarda küçük bir hareket değil hissi verip, sevildiğimi sonuna kadar hissettiriyor. Sanki Matrix`de bana uzatılan haplardan hep kırmızıyı seçmiş ve gerçekten Alice Harikalar dünyasına sokmuş beni gibi hissettiriyor. Savaşmamın gerekmediği bir kırmızı hap dünyası.  En basitinden şu çamaşırları tel bir şey var ya katlanıyor falan- adını bilmiyorum cidden – ona çamaşırları balkonda asarken Uyuz`un düşünüp bana mont getirmesi. Sidikli`nin doktor greyfurt suyu içsin dedi diye burdayken her gün bana greyfurt suyu hazırlaması gibi. En basitinden uyuya kaldığımda üzerime hemen battaniye örtmeleri gibi. İyilik Meleğim olan çocuğun yurtdışında gittiği yerlerden sırf seviyorum diye bana da çikolata alıp kargolaması. Paketi açıp o çikolataları görüp “seviyorsun diye” dışında not yazmadığı ve tüm bunları bana düşündürttüğü için çok fena halde şanslıyım. Birine yaptığım bir iyilik karşılığında çevreme güzel insanlar serpiştirdi. 

6 yorum:

  1. Şu an keşke biri de bana çikolata iyiliğini yapsa :( sanırım bunu yapan kişinin cinsiyetine göre kolundan tutup evlenebilirim tam olarak öyle bir hormonal moddayım çünkü :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cikolatalarimi seninle paylasabilirim :D
      Ya da İyilik Melegime soyleyelim. Dugun goruruz :DD

      Sil
  2. Çikolata vermişsen sen artık gözümde meleksin kutsanmışsın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangisinden istersin onu söyle. Biri ilk defa bana melek diyecek :D

      Sil
  3. Kıskandım.
    O kırmızı haplardan bende istiyorum.
    Ama şu gereksiz kıskançlığı üzerimden atıp adam akıllı iki laf edecek olursam umarım hayatında hep böyle tatlı insanlar olur.^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım olur ama ben onları hakikaten hak etmiyorum. Gerçi Sidikli ve Uyuz kardeşim mecbur çekecekler beni :D

      Sil