11 Mart 2015 Çarşamba

anatomi


Çok fazla ihtimal var. Nerde yanlış yaptım ya da amacı neydi. Adamdan görür görmez hoşlandım. Bu da Uzun`dan sonra bir ilk sayılabilir. O andan itibaren de gözüm bir bok görmedi. Kimseyi dinlemedim, canım ne istiyorsa onu yaptım. Adama ulaşmak için kıçımı yırttım. Gerçi ben bu filmi Uzun`da da görmüştüm. Onun ne düşündüğü önemli değildi. Önemli olan benim hislerimdi, en azından başından. Adamdan hoşlandığımı belli ettim. Derdimi anlamaması için salak olması gerekiyordu ki değil. Sonra bir aydınlanma yaşadım. Sorun hiç birinde değil bende. Uzun`un peşinden koştum koştum, hatta bu uğurda çok ahlaklı olmasa da insanları kullandım. Sonra adam karşıma dikilip isim koyalım dedi, ben ne yaptım? Adamı öptüm sonrada olmaz ben istemiyorum düşünmem lazım dedim. Aklımdan geçen tek şey adamı takıntı haline getirmemdi. Sonrasında olanları da hak ettim bence. Adam sonsuza kadar senin onu kuşbaşı mı jülyen mi doğrasam kararını mı bekleyecekti. Gerçi de çok beklemedi. İki haftaya hop kızı koluna taktı. İşin kötüsü kızı tanıyor ve pek de severdim. Sonsuza kadar peşimde dolanır sandım. Ben onun peşinde altı ayı mı harcadım ya o da harcamalıydı. Sıradan olduğumu fark etmem fazla zaman almadı. Bay B ise bu kez demiştim sonuna kadar git cesur ol. Bu kez o bozuk çıktı. Kafam bitten mi çıkan boynuzdan mı kaşındı hala düşünüyorum. Umutsuz vakayım. 

14 yorum:

  1. bence iyi olmuş anacım, ama bundan sonrakine farklı bir yol denemelisin.söliim mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle; iki haftada birini bulduysa o samimi değilmiş, bu ilişkisinde de başarılı olamayacak, sen de tanıdığın için illaki öğreneceksin(gelişmelerden haber ver bak ha ;)) hiç bir insanın peşinden uzun bir süre koşma, seninle olabilecek insan kendini belli edecek, öyle bir insanla karşılaşacaksın ki; birbirinize hata yapmış olsanız bile, içinizden bir ses devam et diyecek.Birbiriniz için birlikte olduktan sonra da mücadele etmek herşeyden üstün gelecek.Acele etmeyeceksin, giderse yol vereceksin, gelene kalbini ödünç vereceksin ;) açık konuşacağım hani haydar dümenin bahsettiği kuşun yolunu bulduğu gibi, kalpleriniz de birbirine bağlanmanın yolunu illaki bulacak :D dert etme ya, başının kaşıntısı boynuzdan değil düşünmekten ;)

      Sil
    2. Ayrıldılar canım ayrıldılar. :D Bana hep devam et diyor içimde ki ses de o ses neyin sesi ben onu hiç anlamıyorum işte. Ya insan hiç bir duygusal şeyden hiç mi emin olmaz ben olamıyorum.
      bir sonrakine ben fincan resmi atacağım sana :D

      Sil
    3. at at :) valla bakıyom ben yaa :D

      Sil
  2. uzaktan ve kendi kafanda bir dünya kurmaktansa gerçekliği test etmek için mümkün olduğu kadar yakınlaşarak karşındaki insanı tanımak daha makul değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıdım da ne oldu. Uzaktan en azından mükemmel duruyorlardı :d Şaka bir yana haklısın. Yakından bakınca ikisi de olmadı olamadı.

      Sil
  3. Kaçan kovalanır diye bir tabir var ya ben artık buna inanıyorum. Erkekler bizi böyle yapınca kolay lokma sanıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hoşlandığım adam için bariz öyleyim yaa. Felsefem bu istiyorsan git al. Ama sonra acı yine bana yine bana

      Sil
  4. o muhtemelen "6 ay zaten peşimdeydi benim daha bir şey yapmama gerek yok" gibi bir şey düşündü. yüz versen bi dert vermesen başka bi dert he

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pişman değilim ama. En azından yapmadığım şeyler için keşke deyip durmuyorum :D

      Sil
  5. tüm hesaplar kitaplar boş. doğru insanın karşına çıkması ile alakalı tüm olay. o doğru insana ulaşıncaya kadar öküzlerle uğraşacaksın ki bay doğruda yanlışlarla vakit harcamayasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O doğru kimse lütfen elini çabuk tutsun :D

      Sil