13 Aralık 2014 Cumartesi

kafam kaşınıyor sanırım bitlendim


Hüzünlü şarkılar bana göre değil ya da gözyaşları falan. Ben o dramların kadını değilim. Eğreti durur üzerimde. Burada öyle  acıklı triplere girdiğime bakmayın. Burada fazla dürüstüm ne yazık ki. Saklı olmanın verdiği cesaret olsa gerek. Yani duygularımdan bahsedebiliyorum. Bizimkilerle buluştuk, okul yüzünden açılan arada görüşemediğimiz için telafi ediyoruz. Telefonum çaldı. Bay B. Ne güzel ya adam beni arıyor. Nasılım, iyiyim, ne yapıyorum, aa bak o da ordaymış. E gel o zaman yanıma dimi? Bir gül yüzünü göster. Şanslıysam biraz gülümsemenden faydalanayım. Ama arkadaşı varmış sorun olur muymuş? Neden olsun ki sanki daha önce getirdiğinde sorun oldu mu ki? Ama sorun varmış meğer ben fark edememişim. Daha öncede bir kızla geldi yanıma ama hiç birinin elini tutmuyordu. Evet, kızın elini baya baya tutuyordu. Gözlerimi ayırmadan baktım, bir yanlışlık yoktu. Nil Kuşu`na baktım onda da aynı şaşkın ifade. Dedim kızım kabus değilse doğru görüyorsun. İki seçeneğim vardı. Birincisi gözümün dönmesini içimde tutmayıp Bay B`nin suratına sıkı bir yumruk indirecektim. Bağırıp çağırıp, kızın saçını yolacaktım ama kızın suçu ne. İkincisi baştan beri yapmam gereken cool kadını oynamak. Yani bir bok olmamış, kuşlar böcekler hahaha kadını. Öfkelendim çok öfkelendim. Kendime kızdım ama daha çok. Vaktime ve salaklığıma. Sonra yetersizlik hissi baş gösterdi. Sonra hepsini gömdüm kırk yıllık arkadaşımmış gibi gülümsedim ve o piç herifle sohbet ettim. Lavaboya gidince de merakıma yenik düşüp kıza hemen ne kadar zamandır birlikte olduklarını sordum. İki aydan fazla dedi ya. İki aydan fazla. Bu adam bu kızla birlikteyken benden hoşlandığını söyledi, beni öpmeye kalktı. Bense tüm bunları hak ettim. Benim boynuz yerlerim kaşınıyordu ama zavallı kızın çoktan boynuzları çıkmış bile. 

37 yorum:

  1. Ohaaa :O kıza da anlat bence ne bok olduğunu anlasın aptal yerine koymasın milleti ( amaann ya da koyver gitsin bu sefer de sen uyduruyosun diye yapıştırırlar etiketi )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki ucu boklu değnekte şuan kız çok da umrumda değil. Şu sıra ben kendi salaklığıma ağlıyorum.

      Sil
  2. Lady, şu an nasıl sinirlendim anlatamam. O Bay B. nasıl bir insan ya. Ayıp, gerçekten ayıp.

    Kendimi tutmasam daha farklı şeyler söylerdim ya, neyse.

    Üzme kendini. Böyle insanlar için kendini üzmeye hiç gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzmeye değmezde insanın elinde değil.
      Nasılda kandırmışım kendimi. Nasıl göremedim anlamıyorum

      Sil
  3. Öküüüzzz! Hayvan. Kıza söyleseydin ya yazık ona da. Kadın dayanışması yapın. Ama o öküz de neden getirdi ki kızı anlamadım, senin söyleme ihtimalini düşünmedi mi acep?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızın iki aylık sevgilisi. Ya derse sevgilimi ayarttın bilmem ne. Öff hem ben şu sıra ikisi de ölsünistiyorum

      Sil
    2. E yani kızn ölmesni istemen de normal tabiii

      Sil
  4. Ya bu nasıl insan? Nasıl erkek? Ay ohaa valla billa dayaklık bunlar. Of çok sinirlendim. Utanmaz arlanmaz herif! Yıksaydın ya başına orayı dar edeydin ona dünyayı. Kıza söyleseydin en azından. Ay vallahi sinir oldum bu erkeklerin hepsi mi aynı ya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl sakin kaldım, nasıl oturdum anlamadım.Erkeklerin hepsi aynı değil. Bu hayvanın teki ya ne cesaretle böyle bir şey yapar ya.

      Sil
  5. Hemen terapistten randevu alıyorum sana.
    Şaka bi yana Karakterine sıçayım onun ( olduğundan şüpheli olsam da içim soğur ).. Nokta net..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu saatten sonra terapist bile beni zor toparlar. ama şu hayvan için terapist şart bu böyle sokağa salınmaz

      Sil
  6. Ne desem bilemedim, değmez diyeceğim ama sinirlerinin ne durumda olduğunu düşündüğümde böyle söylemek istemiyorum açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hayatımda şu başıma geleni ne duydum ne gördüm. ama bu bende kader sanırım ya. uyarı tabelalarını okuyamıyorum ben hep bundan başıma geliyor

      Sil
  7. o mal ufacık beyniyle sana gösteriş mi yaptı yani
    bence kafandaki soru işaretlerini yok ettiği için sağ ol demeliydin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. böyle gösteriş mi olur ya. nasıl bir vicdan bu.

      Sil
  8. Al kafasını sürt duvara.
    Bunlardan sayıyla var da sırayla denk geliyor bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaptıklarından sonra bu kadarcık mı?
      benim pas geçse olmaz mıydı

      Sil
  9. Bir şey söyleyeceğim eğer bunu gerçekten yaptıysa parçalara ayırıp köpek balıklarına yem etmek istersen her zaman yardım edebilirim. Lakin eğer çocuk senden hoşlanıyor ama senin ondan hoşlanmadığına filan inanıyorsa kıskandırmaya rol yapmaya çalışıyor olabilir, aklıma bir sürü belirsizlik daha sıralanıyor. Erkeklerin kafa yapısı gerçekten bizden bayağı bir farklı çalışıyor. Ah lady'ciğim keşke zamanında konuşsaydın da derdini anlayabilseydin.. Bence bu belirsizlik seni rahatsız edecekse git söylemek istediklerini söyle vur kır, içinde kalınca atlatmak pek kolay olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya iki aydan fazladır sevgilisiymiş. Ne kıskandırması. adam resmen dalga geçti ya benle. Asıl soru ne diye. Düşünüyorum ben buna bir şey mi yaptım, anasını babasını mı kestim, kardeşini mi boğazladım?
      Daha nasıl derdimi anlatacaktım ki? Adama resemen bağırıyordum ben.

      Sil
  10. okurken nasıl öfkelendim anlatamam sen nasıl sabrettin offf ya çok gıcık oldum :( ya böylelerinin ağzının payını vermek gerek ne sanıyor ki bu kendini!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şok beyin hücrelerimi öldürdü benim. ağzımı açamadım resmen yaaa

      Sil
  11. kuşlar böcekler hahaha kadını'' bak bu sıfatlandırma baya bir meziyet gerektirir.. ya da yaşanmışlık.. ne salak bir durum olmuş böyle bu ya. erkeklerden midem bulanıyor böylelerinin hala nefes aldığını öğrendikçe :O

    YanıtlaSil
  12. galiba en iyi yorumum bu...

    YanıtlaSil
  13. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)
    makyajtavsiyem.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  14. Ne şanslı biri olduğunu düşün gerçek yüzünü göstermiş ya birde göremeseydin...

    YanıtlaSil
  15. aklım karıştı (girl interrupted) (winona ryder) al sana depresyon :)

    YanıtlaSil
  16. nasıl biriymiş bu bay b.
    gerçekten tuhaf..

    YanıtlaSil
  17. yuhhhhhhh,ciddiyim yuh.Kızım nasıl sakin kaldın.Ben olsam ilk seçeneği yapardım.Bence hala zamanın var.Git bir tane çak ağzına.Kıza da söyle her şeyi.Rahatlarsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende hala onu soruyorum kendime nasıl sakin kaldım. Galiba kızın kraliçe Elizabeth gibi süzüm süzüm süzülmesi benim varoş kavgacı sokak karısı modumu bastırdı.

      Sil
  18. Bir insanın bu kadar mükemmel olması beklenemezdi zaten tamam da al Bay B'yi vur Ali'ye. Hoş ben Ali'den hoşlanmıyordum ama yine de bir yazma durumu vardı sevgilisi olduğu halde. Nasıl bir kafadır bu arkadaş ya? Hayır 1 yılı doldursa onlar dicem kızdan sıkıldı kaçamak istedi ama 2 aydan fazla nedir? Lan daha dün başlamış ilişki hemen mi yedeğini almak istedin? Şuan fazla sinirlendim bak O NE BİÇİM BİRİ ÖYLE AMA YA!
    O kıza da yazık ama garibim çocuğu takmış koluna geziyor ediyor ama elini tutmakla olmuyor tabi. Bir önceki yazıyı okuduğumda "bari neden güldüğünü açıklasaydın da çocuk yıkılmasaydı" diye düşünmüştüm şimdi iyi ki öpmemişsin diyorum. İşaret gelmiş sana bak yoksa ohooo günün farklı saatlerinde farklı kızlarla fink atardı beyimiz. Gel de güven sonra erkeklere tabi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O iyi bir insandi ama ben iyi insanla mukemmeli birbirine karistirdim. Sonra mukemel insan olamayacagini insanin insan oldugunu hatalarinin kotu yanlarinin oldugunu unuttum :D yorumlara baktim da simdi ne kadar ofkeliymisim. Kafamda cizmisim profil adama tabi uymasini beklemeyecektim uyamazdi.
      Opsemde pisman olmazdim sanirim :D
      Kazik yemek hos degil ama ne bilim ya. Sorup ettikce beni sinirlerim zipliyor intikam diyor sonra acaba diyor falan :D

      Sil
  19. Başlığı okuyunca ben de komik bir şey sandım. Şaştım allah şaşırtmasın. Öncesini pek bilmiyorum tabi ama pek bilmeme de gerek yok herifin piç olduğunu anlamam için. Çok karaktersizler var. BEn de korkuyorum artık birini tanımaya bile. O yüzden uzun zamandır kimseyle tanışmadım. Bulunduğum yerde de çevremdekiler hep cinsel ilişki derdinde. En iyisi uzak durmak =/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncesinde ben buna deli divane oldum resmen ona ulaşmak için kırk takla attım benden hoşlandığını söyledi yetmedi öpmeye kalktı ama sonra karşıma kızla dikildi. Bahtsızım ben ya. Başka açıklaması yok.

      Sil