15 Temmuz 2014 Salı

hangimiz psikopat ki?


Ben belamı arıyordum buldum. Ne vardı sanki standart hayatıma devam etmek varken gittim elin adamına aşık olmaya kalktım ki. Hayır bide ben kendimi biliyorum, aşık olduğuma karar verirsem saplantılı kara sevda olur o. Sonra uğraş dur ki kalbimi toparlayayım. Bahsetmiştim daha önce Bay B ile bi yardım vakfında tanıştık. Hayır insan şu yaşında bu kadar mükemmel olmaz ki. Ne bilim yaşlandıkça mükemmelleşse olmuyor muydu? Dedim hadi sen geziyorsun şunu yapayım bunu yapayım diye, ama bu niye gezer ki. Yok yani yardım biz kadınlara özel değil de, yardımsever erkek hem genç hem yakışıklı yok hani. Ya da yıllardır bana hiç denk gelmemişti. Kadınlara ve çirkin veya yaşı azıcıktan ilerlemiş erkeklere özel  sanırken bu çocuk tabuları yıktı. Sonra dedim dur bi dakika bu kadar mükemmel olamaz. Asosyal olabilirdi mesela, ya da tüm o yardım ediyorum ayaklarının altında kötü huylu, suratsız biride olabilirdi. Ya da psikopat bi tip olabilir hani. Ama çocuğun asosyallikle hiç alakası yok. Geçen akşam gittiğim bi mekanda gördüm, hani çevresi de oldukça kalabalıktı. O kadar tatlı tatlı konuşuyor ki ya iyi bi oyuncu ya da gerçekten iyi biri. Zaten çocuğun gülüşüne aşık oldum demiştim. Psikopat olma ihtimali hala mevcut. Ama öyleyse umarım benden önce yanında ki sırnaşan kızları doğrar.

10 yorum:

  1. Belki de normal bir insandır :D
    Direk sosyopat niye diyosun çocuğa :))
    Sen yinede aşık olma derdim ama olmuş gibi bi halinde var ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi? Aşık olmasam da sanki o yolda uzaya fırlatılan mekik gibi hızla ilerliyorum.
      Sosyopat olmasın yaa =) Ama azıcık kusur olsa hoş olurdu hani.

      Sil
  2. Umarım bu çocuk seni de diğerlerini de doğrayacak cinsten değildir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğramasın tabi de gözümde ki şu mükemmel erkek olayından çıkacak kusurları olsa güzel olmaz mı? Yoksa ben bu çocuğa çok pis aşık olacağım =(

      Sil
  3. İyi bir şey gördüğümüzde hep altından kötü şeyler çıkacağına kendimizi şartlandırıyoruz hep, umarım iyi sonuçlanır senin için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O bu kadar mükemmelken benim işim zor. Benim mükemmelle alakam yok da =)

      Sil
    2. Kimse mükemmel değildir :) Seni kusurlarınla sevemiyorsa bu onun kusurudur
      Kendini yerme çünkü insanlar daha çok üstüne gelir :)

      Sil
  4. sana ödül verdim gördün mü amaaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazıyı gördüm. listeye baktım. sonra ne güzel herkes ödül almış dedim azıcıkta kıskandım. =) bu yorumu görünce de fark ettim ki ben çok dikkatsizim =) çook teşekkürler =)

      Sil
    2. :) hah hah haaaa :))) leydi cadııııı :)

      Sil