26 Eylül 2016 Pazartesi

dost başa kadın bacağa bakar


Yanımdan bir kaç saniyede geçti ama ben sanki saatlerce süzdüm. Arkasından uzun uzun baktım. Zaten bakılmayacak gibide değildi. Hatunda bir bacak, boy pos vardı süzmeden edemedim. Kadın vücudu çok estetik bir şey zaten. Cidden kadın vücuduna bakmaktan hoşlanıyorum. Ne kadar sutyen sevsekte Victoria`s Secret şovu sırf bundan da izlemiyorum. Biseksüel miyim acaba diye soruyorum kendime bazen, sonra “Yok beeee! Sırf sen değilsin inceleyen eden. Bak Hostes, NilKuşu Sarı falanda senden” diyorum. Sanırım bu dost başa kadın kadına bakar durumu. Kızın vücudunu ne kadar taktir edip beğensem de “Az önce yanımızdan geçen kız benim senden önceki en uzun süreli sevgilimdi” cümlesiyle  aslında kusursuz olmadığını idrak ettim. Bacakları çarpık bunun. Zaten bir böyle biçimsiz falan. Vücut orantısızlığından bahsetmiyorum bile. Bu selülitli haliyle  o şortu hem de bu soğukta giymek nedir? Amerikan filminde mi ki o kazağın altına geçirmiş birde bunu. Güzelim benim götüm dondu senin ateşin kaç derece? Off ben hatunun bacaklara bak bak bitiremedim Joker bunla üç ay birlikteydi. Hem de üniversiteyi İstanbul`da okuma sebebi kız. Kıskançlık falan yapmıyorum. Hem bu kız 90 doğumlu. Gelmişsin 26 yaşına o kaykayda ne işin var. Yaşıtların çoluk çocuk sahibi olmuş. Kaykay tepelerinde gezeceğine evlensen benimde aklım kalmasa sen ve Joker`in geçmişinde. Hızlı geçtiği için yüzünü de göremedim ki. Ama ben de bu şans varken Allah ben bu bacaklara çirkin bir surat koyamam en iyisi son bir kıyak yapayım demiştir. 

23 yorum:

  1. Ben de dün benzer birini gördüm, bir an aynı kişiyi gördük sandım :D O soğukta o şortla cık cık, hem de ben lahana gibi giyinirken :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sarıp sarmalamaya geçtim kendimi ki kışlıklarımı bile çıkardım ortaya :D

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. :)) kesin çatlakları da vardır kızın.
    en uzun süreli ilişkisi 3 ay mıymış ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden önce rekoru üç aydı. Fazlası alerji yapıyordu :D

      Sil
  4. Hay allah lady güldürdün gene beni. Dur sana bir hikaye anlatayım. Tanrı kadın vücudunu ve erkek vücudunu yaratıp erkeğe sormuş "Hangisini istersin?" erkek erkek vücudunu seçmiş ama diğerini daha çok beğendiğini söylemiş. Tanrı da "o zaman neden onu seçmedin?" diye sormuş Erkek "onu hep izleyebilmek için" demiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah çok mantıklı bana da sorsalar bende bu mantıkta ilerlerdim heralde :D

      Sil
  5. Ya hiç anlayamadığım olay şort üstüne kazak. Tamam çok seksi duruyo ama saçma değil mi? Kazak giyecek kadar soğuksa şortu nasıl giyiyorsun, şort giyecek kadar sıcaksa kazakla pişmiyor musun?

    YanıtlaSil
  6. kıskanmaman süperdi :D
    Şort giyen kadın iyidir..hele bugünlerde evlaaa

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi iyide Joker`in eski sevgilileri bacakları güzel olanlar giremesin. Matematikte küme problemi gibi oldu buda

      Sil
  7. Çirkindir o çirkin;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stalklayıp bulmaya çalıştım ama adını söylemedi ki içim rahatlasın bir.

      Sil
  8. Bırak Lady'm ya 3 ay nedir ahahahahaha. Joker'in kişisel tarihine altın harflerle kazılısın sen senden sonra biri olursa -ki umarım olmaz- asıl o düşünsün seni. 3 ay nerdeee 1,5 yıl nerede dimi ama :D
    Bir de biseksüel olunuyorsa o şekilde yalan yok ben de biseksüelim çünkü fena kız keserim. Tek bakışla analiz ettiğim kızlar var hatta ki çalıştığım yerdeki erkekler şok oluyor ahahahaha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah doğru diyorsunda sanki ben değilim onun sevgilisi gibime geliyor bazen :D Sanki hep vardı :D
      Bende kız kesiyorum ya. Bakmak hoşuma gidiyor.

      Sil
  9. bakmayanımız yok herhalde bacak ve hatta popoya :D takıntılıyız tüm kadınlar alemi olarak erkeklerden ok biz bakıyoruz bence birbirimize:)
    uzunsa çirkindir bence ne bileyim hem uzun olup hem güzel olan çok olmuyo sanki (valla kıskanmadım at gibi o ne öyle hıh)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır benimde boyum uzun kısa da değilim ama onun boyu benden uzun hele bacaklar gövdeye kadar çıkamadım be :D

      Sil
  10. Güzele bakmak sevap olayı zaten bu işin kılıfı neden bakıyoruz bilmem ama baya baya bakıyoruz :/ aman yahu üç ay nedir ki? 90 günü hiç kafaya takma. kaykaylı bacıyı ne kadar ciddiye alabilirsin? öyle düşün! ya da dur düşünme en iyisi boşvermek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kaykaylı bacı bogaziçi mezunu gelde alma yarışma hatunla :D

      Sil
  11. Üç aysa, unutulmuştur çoktan, boşver :))

    YanıtlaSil
  12. Şimdi hatun taşmış belli ama şu da bi gerçek sadece bacaklar yetmiyo demekki, gerçi hepimiz kızı topluca gömmeye hazırız belki kız bırakmıştır Jokeri, kaykayımla mutluyum diyerek:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah burayı o yüzden çok seviyorum senin tarafında oluyorlar :D Yok Joker bırakmış kızı kız bıraksa daha çok sinir olurdum ya bizzimkinin aklı kaldıysa diye :D

      Sil