11 Mayıs 2016 Çarşamba

küçükken sarışındım aslında


Küçükken elime alıp dolaştırırken iki parmağım arasında sıkıştırıp öldürdüğüm karıncalar yüzünden başıma bunlar geliyor. O yüzden ben hiç mutlu olamıyorum. Öldürdükten sonra ne kadar pişman olduğum ya da arkalarından düzenlediğim cenaze merasimi önemli değilmiş belli ki. Bana seni sevmiyorum dese daha iyiydi. Sanki ben ona yalvardım aman benimle ol, aman yanında beni gezdir diye. Demedim hatta ben ona bırakalım dağınık kalsın her şey dedim. Ne kadar kızgın olsam da hiç bir şey olmamış gibi davranmaya karar vermiştim. Belki dedim öfkem geçince tazmanya canavarımı sakinleştirir insan gibi konuşurum dedim. Ama ben ne kadar görmezden gelmeye çalıştıkça o gözüme gözüme soktu. Böyle ben bir bok yedim affet ama ben hatalı değilim yeter ki başımı şişirme şebekliği. Bir ilgi bir alaka. Ağzından iltifat çıkmayan adam beni benzetmediği ne çiçek ne böcek kaldı. İş yerine çiçekler, çikolatalar göndermeler sonra ben hep yapıyorum zaten havaları. Günde elli kez arıyor bir de üzerine müsait değilimden anlamıyor. Adamlar bütün gün onunla lak lak yapmama için para alıyorum sanki. İki günde bunalttı beni. Anneler gününde annemle kalacağım dedim nefes aldım. O arada olmasa ben sanırım kafayı yiyip bunu öldürürdüm. Hafta boyu bu haline devam etti. Ama hiç bir şekilde beni bozup ağzımın payını verdiği konuya gelmeyip etrafında tur attı. Adam bana evinin anahtarını veriyor ama ilişki bir seni seviyorum diyecek kadar ilerlememiş oluyor. Aldı eline bir gitar şarkı yazmış mırmır söylüyor. Ne romantik dimi? Bana şarkı yazdı diye kalbim falan erimeliydi. Ama salak aptal şarkının sözlerini bile değiştirmeyi becerememiş. Bazen bu çocuk çok mu zeki çok mu salak cidden anlamıyorum. Bir an itiraf ediyorum yiyecektim ama gözlerimin ne renk olduğunu bilecek kadar akıllı bir kızım. Bir de hafızam düşündüğüm kadar kötü değilmiş. Aklıma NilKuşu`nun anlattıkları geldi. Bu bizim joker bir şarkı yazmış lisede. Sonra ne zaman gerekse hop şarkının sözlerindeki kaşın gözün boyun niteliksel özellikleriyle oynayıp zavallı kızlara satıyormuş. Bizim Aslan`da NilKuşu`na jest olsun diye şarkıyı kullanmış sonra tabi hikayesi bize de geldi. Şarkı bildiğiniz kevaşe orası ayrı ama bilmeyen aldanıyor işte. İlk duyduğumda komik gelmişti, sonra unuttum gitti zaten. Ama Joker koca bir sırıtmayla karşısında yelkenleri suya indirmiş bir kız bulmayı umuyorken söylemeden edemedim. "En son baktığımda gözlerim ela değildi ama bir doktora soralım büyüyünce değişir mi. Kaç kız yedi bunu bilmiyorum ama şarkı eskimiş biraz." İt inkar falan etti ama bildiğimi açık açık söyleyince yapacak bir şeyi kalmadı.

20 yorum:

  1. Şimdi sen mi nankör oluyorsun ?
    O mu adi ?
    Lady'm kusura bakma laf ederim.
    Kızma bana ama yani. :@

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızmıyorumda nankörlük yaptığım kısım neresi. :D Bence ben tamamen masum suçsuzum.
      O adi pislik ya ilk günden beri hemde

      Sil
    2. İlgiler alakalar , şarkılar falan hani :D
      Topik olaydım nankör kısmını buradan yürütürdüm be Lady'm.
      Not : İyi ki öyle değilim.


      Adi pislik ! Şerefsiz bunların türünün bir çoğundan fazlası.
      Kesin! ay sinirlendim bak şimdi.

      Sil
    3. Şarkıyı fii tarihinde yazmış sözlerini adam gibi bile değiştirmemiş. Ay bu böyle çabaladıkça daha çok sinirlerimi bozuyor.
      Diyeceksin neden hala birliktesin bu kadar sinir ediyorsa bilmiyorum. Kesin büyü yaptılar adam gülünce dünyayı unutuyorum ben.

      Sil
  2. ladyim ben senin sitemlerini yerim!!

    yazının ilk cümlesi ne güzeldi.
    karıncalar yüzünden evet.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah durdu durdu şimdi çarpıyor. Sen misin cinayet işleyen al sana diyor.

      Sil
  3. Bende köyde çocukken küçük yavru bir kuşu kovalamaya kalktım yanlışlıkla da ezdim. Sonra alıp onu gömdüm ve yıllarca üzülüp vicdan azabı çektim. Birde kimseye söyleyemedim. :) Ne kadar saf ve masumca duygular. Muhtemelen bu ortak yanımız bizi mutsuz eden şeyler. Uzun zamandır bakınamyordum. Neler neler değişmiş meğersem. Birde bu şarkıyı merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninki yanlışlıkla ben bildiğin seri katildim ya. Hep aynı şeyi yapmışım.
      Şarkıyı zamanında bir kızın kaşına gözüne yazmış açıkçası çokta güzel bir şey değil. Modası geçmiş. Sürekli sözlede oynayınca bence Serdar Ortaç şarkılarından hallice .:D

      Sil
  4. allam yaaaaa bi normal yaşa bi şeyi de yaaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu çok anormal değil bence. Sadece Joker öküz. Çok normal şeyleri yazmıyorum zaten. Mesela geçen annem meyve yemiyorum diye bir dolap poşeti erik yıkayıp elime verdi işte yemem için. ben ondan bir avuç birine verdim gerisini tek yedim. Sonra bende bir karın ağrısı. Meğer motor bozulmuş. Rezaletti.

      Sil
  5. allam yaaaaa bi normal yaşa bi şeyi de yaaaaa :)

    YanıtlaSil
  6. Hiii, neler olmuş böyle leydim? Kendimi milattan kalmış gibi hissettim şimdi. Bi geri dönüp okumam lazım :o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman çabucak geçiyor. Döndün mü? nasılsın

      Sil
  7. Hiii, neler olmuş böyle leydim? Kendimi milattan kalmış gibi hissettim şimdi. Bi geri dönüp okumam lazım :o

    YanıtlaSil
  8. Keşke başından deseydi de bunlara gerek kalmasaydı.Sonra bir de ben bu kadar çabaladım durdum,affet hadi derse şaşmam ama ah be Joker şarkıyı değiştirmeyi biel akıl edememişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Affet ? demez hayatta. yani az çok onu tanıyorsam demez. Affedilcek bir şey de yok gibi. Hissetmiyorsa söylemesin ama ben demişken böyle tepki vermesi be.

      Sil
  9. Nur topu gibi bir dallaman varmış Lady'm aaa neden daha ince söylemedin. Öküz falan diyordum da böylesi nedir ya? Bir de düşündükleri kadar basit olmayınca bir hırs yapıyorlar ya deli oluyor insan. Joker bey şu saatten sonra zor toparlar anlasın artık ahahahahah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cha bu bu kadar dallamayken neden hala onunlayım? Güvenmiyorum, öyle ne bilim ya kafam karışık şu sıra sanırım.

      Sil
  10. Ben de küçükken şu kocaman güveler var ya koyu kahverengi kelebek gibi. Kelebek mi ki onlar acaba ya? Neyse işte üzerine kolonya dökmüştüm. Garip bir ses geldi hayvancağızdan Allah'ım nasıl bir vicdan azabı anlatamam sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bir kerede durmuşsun ben devam etmişim :D

      Sil