16 Mayıs 2016 Pazartesi

beşiktaş`ın ancak kuması olurum


Fenerbahçeliysem benim suçum günahım ne? Bu bana revamı? Kendimi bazen drama kraliçesi gibi hissediyorum ama dinlerseniz haksız olmadığımı göreceksiniz. Birlikte olduğunuz insanla aynı şeyleri düşünmek, aynı takımın taraftarı olmak, aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmak veya tüm zevklerinizin ortak olması şart değil. Bunlar olsaydı zaten ben kendime katlanabilir miyim emin değilim. Aynı şeylere ilgi duymuyorsunuz diye karşı tarafa da kör sağır olun demiyorum tabi ki. Gerçi boşanmaların çoğunun kör sağır kalmamızla alakalı olduğunu düşünüyorum ya neyse. Joker bana sürpriz yapmak için Joshua Bell konserinin biletleri satışa çıktığında hediye olarak almış. Yüzüm gülsün gibi küçük amaçlarla yola çıkmış. Ben tabi daha Joshua`nın bile Türkiye’ye geleceğinden haberi olmadığı günlerde bu kadar hayranlıkla bahsedince adamdan Joker içinde kaçınılmaz fırsat. Bu nokta da gözden kaçırdığımız tek şey Beşiktaş. Bileti alırken tabi Beşiktaş`ın bu sene yüzüp yüzüp kuyruğun sonuna geldik ama derede önümüze kaya çıkınca başkası şampiyon oldu durumu yaşamayacağını nerden bilsin. Beşiktaş mı ben mi demeyeceğim ne haddime tabi ki o kazanacak salak değilim. Joker cumartesiden verdi elime biletleri, güzelce canımlar cicimlerle bir arkadaşınla gitsen olmaz mı ile beni ortada bıraktı. Maçtan çıkıp yetişmesi imkansız ki şampiyonluk gelince kutlamadan olmaz. Beşiktaş hayatında varken anca kuma olurum dedim çektim sineye. Lakin gelin götünki o Kara Sürtük`ü sineye çekmem imkansız. Kara Sürtük bu Aslanla Joker`in çocukluk arkadaşları. Bunun bir abisi var aslında onla arkadaşlar asılda bunlar detay. Hayır onca erkeğin içinde işin ne. Hadi onu geçtim o kolun senin neden ne zaman arkamı dönse ahtapot misali Joker`in etrafın da sarılı duruyor. Ben tabi instagramda fotoğrafı görünce “Aaa Kara Sürtük ordaymış. Bilseydim bende gelirdim” dedim ama tabi ki yalan. Joshua varken tek seçenek Kara Sürtük`ün maça gitmemesi olurdu. Ama neymiş ben Beşiktaşlı değilmişim o Beşiktaşlı imiş. Hem benim pasolig kartım falanda yokmuş. Bunların hepsini biliyorum da acil pasaport varsa bence acil pasolig de vardır, iki dakika çıkarttırıverirdik. Hayır bu kızın sevgilisi niye demiyor ne o kol öyle diye orayı hiç anlamıyorum. Arkadaşlar falan demeyin ben onun ne yelloz olduğunu biliyorum. Kız zaten ne benden ne Nilkuşu`ndan hoşlanıyor ki duygular karşılıklı. Ama o Joker yok mu, beni tek başıma konserlere gönderip onla maşa gitti, o kıza sarıldı inşallah Beşiktaş’ın şampiyonluğu kaybettiği kabuslar görür. Amin.

16 yorum:

  1. Jokeri çözebilen banada haber versin birde bize derler kadınlar karışık diye. Acaba joker çakmıyor mu durumu. Kadınlar hislerde iyidir sana güveniyorum leydim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O pislik hepsini parmağında oynatıyor. Salak bunlar ya. Çocukluk arkadaşıymış pehh.

      Sil
  2. Gelsin külahıma anlatsın bu arkadaş ayaklarını.. nice arkadaşlar gördüm hepsi birbirinden kaltak.. kolları kopasıca. Ay nasıl sinirlendim. Yol kız gördüğün yerde arkandayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kız tam bir zilli. He aslana hem Joker`e yürüyor. Sevgilisi buna neden bir şey demiyor anlamıyorum. Yolmam o zaman haksız konuma düşerim. ama onun ayağından çıkarmadığı topukluları alıp bir tarafına sokma planım var.

      Sil
  3. Lady'm bir Beşiktaş'lı olarak diyorum ki ben olsam ben de giderdim.
    En umutsuz anda gelen çocuk gibi bu şampiyonluk mevzusu ama
    Joker konusunda bir şey diyemem ama erkeklere söver modda olduğum için dememem gereken şeyler söylerim.
    Kelin ilacı mevzusu ama o kızın saçını başını yolalım haftasonu İstanbulda olcam kesinlikle yapabiliriz bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gitsin ama o kız gitmesin gidecekse illa sevgilisini de götürsün Joker`e dokunmasın hatta ona alerjisi olsun dokununca pireli gibi kaşınsın falan :D
      Söv valla söv. Seni seviyorum dedim ki bunu tamamen salak bir harddiske sevindim diye dedim adam bana o kadar pişmedik dedi. İt.

      Sil
  4. Beşiktaşlı mı???Her türlü Beşiktaş kazanır,hele de böyle bir dönemdeyken gözleri Beşiktaş dan başka bir şey görmüyor onların,etrafımdakilerden çok çektim o konuda.
    Kara Sürtük den de ayırma sen gözünü.O şimdi saman altından ne sular yürütür.O kız maça ilgim var ayağından kaç sevgili yapmıştır kim bilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızdan zaten daha tanışmadan hoşlanmıyordum artık iyice sinir oluyorum.
      Beşiktaş'a karşı kaybetmeyen kadın yok bence.

      Sil
  5. Ooo olaya bak. Yalnız benzerini ben de yaşadım bu şampiyonlukta. Beşiktaşlı değilim ama yeni ortama ayak uydurma o bu derken eğlenceli olur diye beşiktaşa gittim işten bir arkadaş ve onun 3 arkadaşıyla ama o nedir öyle çocuğun sevgilisi bir tehditler savurmuş instagramda öyle böyle değil. Yok sarıldınız yok içtiniz falan filan. Hayır yani orada yalnız değildik ya da köşede beni becermedi herhalde bu ne haller? Ki çocuk çağırdı da o istemedi ne yapıcam orada dedi. Gelseydi -_-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çağrılmadım ilk bunun altını çizerim. :D Sonra ben hiç tehdit etmedim, azıcık sitem etmiş olabilirim ama bağırmak falan asla çünkü ben biliyorum o direk onu savunacak kötü pis kız ben olacağım. Ya bak kız var kız var. Bende arkadaşlarımla çıkıyorum sarılıyorum. Hatta ahtopot gibi ama bu kızı az çok tanıyorum. Şımarık ve bizimkiler bunu şımartıp durmuş. Ay bilmiyorum sinir oluyorum işte.
      Haksızlığa uğramışsın yine ama inan ben o kız gibi yapmadım. Kaldı ki daha az tanıdığım biri olsa bu kadar sinirlenmezdim ama o kız beni delirtiyor.

      Sil
  6. off ne sinir bozucu bir durum! sakın çaktırma kıskandığını Joker'in aklına sokma böyle şeyler. İçinn içini yesin, sinir ol, uyuz ol kıza ama sakın çaktırma çekirge:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapar mıyım öyle bir şey. O kızın istediği bu zaten eminim

      Sil
  7. Lady buddha ya noldu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tası tarağı toplayıp gitmiş ama sebebini bilmiyorum.

      Sil
  8. Once seni kimlerin geleceği konusunda bilgilendirip davet etmesi ve senin cevabını alması gerekirdi.Davet yok zaten,bi biletle seni uzaklaştırmis ve elin kiziyla sarmaş dolaş eglenmiş. Çok banal ya çok klasik.off Ladycim valla sana sabır diliyorum, ben böyle şeylerle beni yormasina izin vermem kimsenin,hakkı yok. Uzatmam yani,yürü git kimle sariliyosan sarıl der yoluma bakarım. Sadakat çok kıymetli bişey ve bence ya vardır ya da yoktur,net.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deme öyle ya. En büyük sorunum güven. Bakınca bende arkadaşlarıma sarılıp fotoğraf çektiriyorum bunda bir şey yok ama o kız yapıca sorun kıza sinir oluyorum. Of bu konuda kafam karışık

      Sil