14 Eylül 2015 Pazartesi

arabesk bir dizi olur benden


Bir gün olsun derdim bitmiyor benim. Kendimi anlamıyorum ben bu çocuktan nasıl hoşlandım. Acaba geçekten biz kızar da gitarını tıngırdatan şöyle Fransızca İspanyolca gibi diller konuşan her erkeği seksi bulma ve hoşlanma durumu mu var? Ya kötü çocuk ya altın pohpohlanmış çocuk görünce zaten salyalarımızı silmesi için birini tutmamız gerekiyor. Bende bu tip kızsal zaaflar gösterdiğimi düşünüyorum. Centilmen haziranda İtalya`ya giymiş giderken de gelemeyeceğimi bilmesine rağmen benimle gel demişti. İçimden ne münasebet desem de onun anladığı anne babamın üzerimde egemenlik kurduğu ve benim boyun eğdiğim olduğu. Yoksa bir kaç ay önce tanıştığım biri ile ben şehir dışını bırak yabancı bir ülkeye gidebilecek biriydim de kendimi tanımıyormuşum. Gittiğinden beri hiç konuşmadık. İletişimimiz birbirimizin fotoğraflarını instagramdan beğenmekle sınırlı idi. Sonra doğum günümde bir video attı. Son üç haftadır iki arkadaşıyla ülke ülke gezmeye başlamışlardı. Bunlardan birinden doğum günümü kutlamış, gittiği şehirlerden aldığı küçük hediyeleri göstermiş gelince vereceğini söylemiş. Birde koleksiyonuma eklemem için her ülkeden birer anahtarlık almış. Şirin şirin şeyler söylemiş sonunda keşke beni dinleyip benimle gelseydin demiş. Joker`de bu yüzden trip attı. Kıskandığını düşünmüyorum ama daha çok o her şeyden bahsederken benim bazı şeyleri sakladığımı ima etti. Ben onun yediği her haltı sormuyorum, şuan olanı zaten söylüyorum. Geçmiş geçmiştir ama. Her neyse biz Jokerle pazar günü kahvaltı yapıyoruz Centilmen aradı açmadım. Sonra mesaj attı döndüm diye bir iki saat sonra döndüm. Bu kez tutturdu bize gel bana kahvaltı hazırla. Arkadaşla birlikteyim olmaz dedim, tutturdu beklerim diye. Hayır ben onun evine ne diye gideyim ve ona neden kahvaltı hazırlayayım. Annesi tatilde it kendine hizmetçi arıyor. Saten bu erkeklerin kadın arkadaşlarının veya sevgililerinin evlerini seve seve toplayacağı yalanını kim söylemiş bilmiyorum. Onun evinde ne işim olur kısmına hiç girmiyorum. Ben vik vik mesajlaşırken jokerin elimden telefonu alıp üzerine okuduktan sonrasında çıkan tantanadan ise bahsetmek istiyorum. Adam koca yazıyı okuduktan sonra beklediğim elin adamı seni evine davet etme cesareti nerden buluyor falandı. Sonuçta sevgili olmasak da çorba bir ilişkimiz var. İnsan bir der ne oluyoruz. Bizimkinin genişliğinden her şey geçti sadece ondan bahsederken arkadaşım dememe takıldı. Ne diyeyim ben ona. Bir sıfatı varda biz mi demedik? Çorba erkek arkadaşım desem bir dert, ortur anlat, demesem ayrı olaylar. Hem insan biraz kıskanır be. Çok bir şey istemedim azıcık kıskanılmak ama nerdeeee. Klasik Türk kızı kararsızlığı genlerim harekete geçti.

21 yorum:

  1. Lady çocuk kıskansın mı kıskanmasın mı karar ver kız:)
    Kıskanma işini hiç anlamam öyle bir duygu hücrelerimde hiç yok valla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İki gün önce istemiyordum ama sanki kıskanmayınca bana değer vermiyor gibi geldi. Yani bakıyorum çiftler birbirini kıskanıyor. Kıskansa azıcık ama bu yüzden kavga etmesek :D

      Sil
    2. Aslında seven insan kıskanır derler ama işte dozunda olmalı:)

      Sil
  2. Yalnız Joker telefonu eline aldıktan sonra 2 seçeneği varmış ya "bu çocuk böyle konuşma cesaretini nereden aldı" diye tartışma başlatacakmış ya da "Lady neden benden öylesine biriymişim gibi bahsediyor" diye tartışma başlatacakmış. E o da muhtemelen "sevgilimleyim dese çocuğa ne bu kadar ısrar eder ne de ortada bir sorun kalır" düşüncesiyle ona verdiğin sıfata takmış. Yani ortada kıskançlıktan üstün gelen bir ego zedelenmesi var bence.
    Anlattığına göre Joker ilişkinize senin baktığın gibi bakmıyor ama sen işi ufaktan yokuşa sürüyorsun. Bir şeyleri artık açıklığa kavuşturmanız lazım yoksa sizin yolunuz yol değil diyim bak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hata bende değil sorun onda. Kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum. Bu aldatır beni. Ben ona güvenmiyorum. Ben sanırım mutlu sona inanmıyorum. Tamam adamla evlenelim demiyorum ama yok ben bir kez daha kandırılmaya kaldıramam. Kaldı ki sevgili muhabbetine bakış açımız farklı biliyorsun korkuyorum götüm yemiyor be :D

      Sil
    2. Peki neden birliktesiniz? Sadece aranızda bir çekim olduğunu ve bunun nereye gideceğini görmek için mi? Sen bu ilişkiyi ilk açıkladığında da söylemiştim çok salakça bir durum. Hani onunla olmuyor ama onsuz da mı olmuyor?

      Anlamıyorum sizi komşum şu aralar dibine kadar romantik olan ben için bu durum samimiyetsiz geliyor. Sen bence Joker den bayağı hoşlanıyorsun ama onun gerçek bir ilişki istemediğini de biliyorsun bu yüzden sana verdikleriyle yetiniyorsun

      Ay bilmiyorum belki de bana öyle geliyor. Eğer üstteki yazıda kırıcı şeyler söylediysem affola komşum :)

      Sil
    3. Çok iyi anlıyorum seni, Joker öyle bakıp güven duyulan tiplerden değil (öyle görünenler bile güvenilir değil hatta) ama ne ileri ne geri ne yaptığınız hiç belli değil he. Aslında o arkadaş sıfatına takılmışken sormak lazımdı "ne demeliydim" diye ona göre şekil alırdın sen de ama nerdeee Joker beyimiz burnundan hic kıl aldırır mı :)
      Evlenme ama bir şeyler yaşa, farklı şeyler hisset gençliğini yasa valla bak çok güzel şeyler bunlar ahahahah. Yok çünkü bu arada hesap sorma, sinirini ondan çıkarma gibi şeyler hep duyuyorum çok eğlenceliymis ahahahahaha

      Sil
    4. D.S.K. -->Kırmadın, kırılmam sana. Haklısın tamam adamdan hoşlanıyorum ve adam ilişki adamı değil.Biliyorum tamam dersem düzgün ilişki istersem mutlaka beni üzecek. Şimdi en azından zaten sallantıdasınız aman boşver üzme kendimi diyebiliyorum. Beklentim yok. Beni çok sevsin, aman odağı ben olayım derdim yok. Varsa da hakkım yok diyorum. Ben inanmmıyorum ilişkilere daha iyi anladım. Diceksin ne gördünde anladın. Annem babam çok mutlu, lan hala sürekli el ele gözgözeler. Sokakta mışmış ellilikler görürsen il ki bizimkiler olabilir. Sonra kafamı çeviriyorum bakıyorum aşığız aman mutluyuz diyen herkes iki gün sonra başkası için sarf ediyor bu sözleri. Ben sabitimdir. Güvenirsem eğer tam güenirim. Birini seversem tam severim. Bu yanlış anlama ilişki değil sadece. arkadaşlık içinde. Gecenin bir yarısı Sarı twitterda bir ünlü bozmasıyla hakaretleştik dava açıcak dedi diye avukat bir ablamı arayıp danışan, savcı arkadaşın vardı bu işlere bakan araya girse diye yalvaran tipim. Keklendim belki salak mısın diyeceksin ama bende böyle. Seversem güvenirsem inanırım.

      Sil
    5. Cha--> Lanet girsin Cha. Aklıma gelmedi hiç. Salak mıyım ben ya? aslında tam anıydı dimi? Resmen fırsatım ellerimden kaçtı gitti.
      O ve güven imkansız. Adamda vukaat dolu. Onlardan biri olmak istemiyorum ne var bunda :D

      Sil
  3. Şimdi siz jokerle çift misiniz? Değil misiniz? Benim anladığım durum karışık:) E adam içten içe kıskanıp belli etmek istememiştir belki... Ayrıca sen de karar ver kuzum:D hangisi?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de durumu anlayamadım. ya neden karar vermek zorundayım? İstemiyorum karar falan vermek. Şimdi çekip gitmesi de kolay, gerçi çekip gitmekte istemiyorum of. YA dünyada tek bu durumda olan ben miyim?

      Sil
  4. Joker seni bal gibi de kıskanıyor. Ama ona güvenmiyorsun ve bu ilişkiniz için koca bir eksi. Ne diyecegimi bilemiyorum. Artık bence birşeylerin açıklığa kavuşması gerek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ver gazı ver. Sonra ben salya sümük ağlarken teselli edecek misin bakalım :D

      Sil
  5. Bugün okulda hoca öğrenciye yaranilmaz demisti.Bir de bunun su versiyonu olmali:Sevgiliye de yaranilmaz

    YanıtlaSil
  6. Sende bendensin Lady burcunu merak ettim senin. :) Bende sen gibi kıskansın bunaltsın istemem ama kıskanmayınca da neden kıskanmıyor sevmiyor mu değer vermiyor mu moduna giriyorum. :) Ben bendeki bu durumu dengesizlik olarak nitelendiriyorum ama sen ne dersin bilemem. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslanım :D Ben dengesizlik, maymun iştahım ve son olarak sıkılma dozum olarak nitelendiriyorum ama anlıyorsan burçlardan karakterimi ne kadar yansıtıyorum tüm acı gerçeğiyle yüzüme vur isterim :D

      Sil
  7. Lady, yakışıklı erkek vs dedin de, ya şu dizilerde hep mükemmel erkekle mükemmel kızların olması? Sanki hayatta da herkes kusursuzmuş gibi? Buna ne diyorsun? :) :)

    Genlerine söz geçiiiir :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe daha farklı yaklaşııyorum. Senaryoların ve karakterlerin tüm özellikleri hatta karakter ağzından çıkan laflar bile aynı. Şimdi bir dizinin ilk bölümünden çözülmesi ve son bölümünün belli olması gibi bir urumda ekranda çirkin adam veya kadın varsa bu millet neden izlesin? Zaten ne olacağı ortada. He sen dersen ben televizyon izlemiyordum sekiz yıldır bu yaz işsizlikten baktım ve açıkçası bakış açım bu :D

      Sil
  8. Kıskansak bir dert kıskanmasak bir dert nedir bu kızlardan çektiğimiz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sizler için bir kullanmaz klavzu hazırlıyorum ama ben de çok çözemedim bizi. Eksik kısımları doğaçlayın derim :D

      Sil