28 Mayıs 2015 Perşembe


Gezdik, tozduk, deli gibi eğlendik. Benlik değil biliyorum ama yanında rahatım dedim. Kafa çocuk işte. Bir sürü şeyden bahsedebiliyoruz. İlgili, sürprizlerle dolu. Farklı işte. Ama tüm bunlara rağmen beynimin içinde olmaz diye bir ses var. Aynı ses bana aynı zamanda fazla bunaldın, beynini fazla yıkadılar diyor. Çünkü o tam kendime arkadaş olarak seçebileceğim biri. Ama bir yandan da hoşlanıyorum, mesaj attığında salakça mutlu oluyorum. Sürekli benden küçük olduğunu vurgulayan espriler yapıyorum. En sonunda da ağzımın payını aldım. “En son sevgilim 89`lu” dedi. Çıkartma işleminde hata yapmadıysam benden dört yaş büyük. Ama daha durun ben sorunlu herifleri bulmakta ustayım. İkinci bombamı patlatıyorum. Bir kız arkadaşıyla karşılaştık bir yerde oturduk birlikte. Centilmen lıkır lıkır içtiklerini işemeye gittiğinde kız bana “Centilmen benim çok yakın arkadaşımdır. En zor günümde yardımıma koştu.” Aklımdan geçen lan kızım çocuk çok iyi acaba ne yaptı oldu. “Proje ödevim vardı. Param yoktu. İki bin lazımdı, model için. Centilmen`i aradım” dedi. Aha dedim bak kıza parayı şak diye vermiş. “Bana nü poz verecek birisi lazım, param yok dedim. Centilmen`de ben sana poz veririm dedi. Canım ya. Onun sayesinde dersi geçtim.” Yuh ama yuh. Lan arkadaş dediğin para verir, dert dinler, ne bilim sarhoş olursun seni ayıltır. Bu nasıl bir arkadaşlıktır ki çıplak poz veriyorsun. Lan erkekte değil kız lan bu arkadaş. Kesin üç tane sınavdan sonra ben halüsinasyon gördüm. Hayır rahatsın, özgüven patlaması yaşayan, kendini beğenmiş bir tipsinde çıplak poz vermek nedir? Ben bir de buna çocuk demiştim dimi? Allah`ım ya ne olur söyle valla gidip kimin ahını aldıysam ayaklarına kapanıp özür dileyeceğim. Ciddiyim bak.

17 yorum:

  1. Nü poz? Ne şekildeymiş bir sorsaydin belki bir ihtimal çarsaf falan atmıştır bir köşelerine? Bilemedim şimdi o kadar mi güveniyor vücuduna vuah yani. Ama cidden arkadaş dediğin her şeyi yapar ama giysi çıkarmalı ya da tam soyunmali iş yapmazdı. Orada bir hata var gibi biraz ahahahahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum ve meraktan kudurmak üzereyim. Kıza soramadım şoka girmekle meşguldüm. Ona da açamadım. Ne diyecektim senin arkadaşın böyle dedi bu nü ne kadar nü mü? Ama bu merak beni çatlatacak.
      Nerde görülmüş ya arkadaşa iyilikiçin soyunmak

      Sil
    2. çıplak poz vermek yanlış bir şey mi anlamadım ki?
      hayır yani yapmadığım şey değil de..
      vücuduma güveniyorsam demek ki :p
      (medeni cesaret sahibi çocukmuş, tebrik etmek gerekir)
      kıps ;)

      Sil
    3. Yani bakınca yanlış bir şey yok aslında olayda ama arkadaş diyince bir nebze bir sınır arıyor insan. Sevgilisine çıplak poz versin o kafamda durmaz bile "olur o normal" der geçerim de arkadaşa açmak biraz şey -açıklayamadı-
      Vücuduna güvenmesi ayrı bir mesele tabi o konuda ben de takdir ettim :D

      Sil
    4. Yanlış değilde niye arkadaşına yardım olsun diye poz verir.Verdi tüm sınıf gördü bundan yine bana ne.
      Ama bu kız niye alakasız bir anda bana bunu söylüyor. Yine plan kurma kafada yazma deme Mr. Buddha kadın milleti bence bunu boşa demez. Ya aralarında bir şey geçti ayağını denk al mesajı veriyor, ya hala aklı onda savaş baltalarını çıkarıyor bu kız. İşim gücüm yok birde bu kızla mı uğraşacağım. Zaten gözüm tutmamıştı bu kızı.

      Sil
  2. Kafa karıştırıcı biraz ama çok kötü değil bence:) yani o kadarda kötü değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşına vermese ya da kız bunu bana söylemese bence sorun yok. Ama şimdi aklımdan milyon tane ihtimal geçiyor.

      Sil
  3. Aahaha dizi karakteri gibi çocuk :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne olurdu şöyle klasiklikten ölen bit Türk dram dizisi olaydı.

      Sil
  4. Güzeeeel. Ahahahahha yeni nesil bomba gibi fişşek gibi geliyor demek. Adeta A Takımı. Helal olsun marjinallik gelmiş ülkemize.
    -Kim gtirdiiii?
    -AK Partiiii
    Kim getirdiiiiiii?
    -AK Partiiiiiieeaaa!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al sana vereyim bunu. Şebektir tatlıdır :D İki yol yordam öğretin.
      Arkadaşa çıplak poz mu verilirmiş ya. Bari tanımadık birine verseydi. Yapmasın demiyorum hobi olarak yine yapsın ama sonra bana elin kızı gelip bana seninki çıplak pozlar verdi demesinler. Sinirleniyorum.

      Sil
  5. Vay be analar neler doguruyor asdfghjs
    Çocuga 5 ay kücük dedin lakin ruhen 5 sene ileride o bence senden.
    Ben takdir ettim. Nü pozu vermek her yigidin harcı degil :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu beni cebinden çıkartır.
      Zaten bunun bir manyaklığı olmasa kesin hoşlanmazdım. düzgün adamlara burun kıvırınca evren diyor işte al sana bunu veriyoruz. Elin kızlarıyla uğraş dur artık.

      Sil
  6. nü poz vermiş demek. Cesareti için kendisini kutluyor, başarılarının devamını bekliyorum. :D

    Elysion'un yorumunda gördüm de, çocuk senden 5 ay küçük olduğu için mi, çocuğa sürekli sen küçüksün diye psikolojik baskı yapıyorsun? :D

    Tatlım, yaş farkı önemli değil. Kendini yanında iyi hissediyorsan, tamamdır o iş. 5 ay nedir kız? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlerde ünlü bir sporcu olursa artık uğraşır dururuz resimlerini toplamak için :D
      Evet o yüzden yapıyorum ama onu değil kendimi frenlemek için. Fena taktım bu yaş işine aşamıyorum.

      Sil
  7. ne ilginçler çıkıyo karşına yaa :)

    YanıtlaSil