16 Aralık 2014 Salı

tanıdık üfürükçü bulun bana


Nasıl bu kadar tepkisiz kaldım anlamıyorum. İçime Polyanna kaçsa bu kadar tepkisiz kalamazdı herhalde. Keşke rezillik falan çıkarsaydım. Hala aklım almıyor bu dingil ne diye böyle bir şey yaptı. Madem sevgilin vardı ne diye kaşın gözün ayrı oynadı. Sürekli kafam da “neden neden neden” galiba dönen tek kelime bu. Hak etmedim bence. Gerçi insan böyle bir şeyi nasıl hak eder ki. Ya ne yaptım ben bu hayvana da bunu layık gördü bana. Halbuki ağzından çıkan en basit kelimeler bile değerliydi benim için. Ne kadar acınası bir halim var cidden. Sidikli`de gitti. Rögar kapağı kayıp içeri düştüm bende. Keşke Sidikli`yi dinleseydim. Onun gayet güzel planları vardı. Mesela Bay B.`nin boydan bir fotoğrafını alıp photoshopla güzelce soyup küçük birde penis koyup sanal alemin huzurlarına sunabilirdim. Bundan da onur kırıcı bir şey olmazmış. Ya da iyice vahşileşip kaçırabilir, dişleri kerpetenle söktükten hemen sonra ağzının içine bir şişe tekila boşaltabiliriz. Ama güzeli tekila o acı çeksin diye de harcanmaz ki. Ya da daha iğrençleşip Patrona hazırladığım tükürüklü çay tarzında çalışabilirim. Ama ona tükürük az gelir. Plan köpek sidiğini limonataya katıp içirmek. Bunların hepsini hak ediyor. Kalbimi kırdı. Günlerdir etrafa boş boş bakıp bolca düşünüyorum. Sidikli`de gitti. İki gündür yapayalnızım. Kızların telefonuna bakmıyorum diye yakında kapıya dayanacaklar biliyorum ama hiç birini görmek istemiyorum. Yatağımla, filmlerimle beni rahat bıraksalar. Mesela bugün yaptığım gibi saatlerce blog falan okusam. Sonra lan kızım senden beterleri var desem. Mutlu olanlara sevindim deyip, alttan alttan kıskançlıktan gebersem. Ya da daha iyisi bir üfürükçü bulup zamanı azıcık geri sardırsam. Hiç bişey olmamış gibi oturmak ve dumur olmakla meşgul olmayıp, gördüğüm an salağın gözlerini oysam. Gerçi üfürükçüler kısmet falan bağlıyor dimi. Bana bir kaç level atlamış, gelişmiş bir üfrükçü lazım.

16 yorum:

  1. Zaman, sadece birazcık zaman... diye bir şarkı vardı sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sanki zaman geçtikçe daha çok düşünme ve daha çok kızmaya sebep oluyor.

      Sil
  2. İnsan bazen öyle mal gibi kalıyor ya, hiçbir şey diyemiyor işte. Bana çok oluyor. Sonrasında ne kadr kafanda döndürürsen döndür fark etmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya keşke şunu deseydim, bunu yapsaydım. günlerdir bu haldeyim

      Sil
  3. Amaçları ne kim bilir böyle kafaya takarak kendimizi yiyeceğimize zamana bırakmalıyız belki de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan ister istemez takıyor ama en çok da hazmedemiyor

      Sil
  4. bu süreç gerçekten zor, onun yaptığını kabullenmek falan..
    unutma sen değerlisin ve onun yaptığı senin bir eksikliğinden filan kaynaklanmıyor,
    onun değerlerinde bir çarpıklık var bunun sorumlusu sen değilsin ki..
    ve zaman en iyi ilaçtır ona teslim et her şeyi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eksiklik mi bilmem ama hatalı benim en baştan tüm o davranışlarımla.
      Kendim ettim kendim buldum işte :(

      Sil
  5. düşünmemeye çalış artık boş ver geçti gitti şöyle yapsaydım etseydim demek artık seni yorar.
    üfürükçü falan değil de yıldırım aşkı şart:) bende seninkine benzer bir olay yaşamıştım sonra Xcan'ım çıktı da karşıma o kötü günleri gülerek anıyorum artık. Seninde öyle olacak o yüzden üzme kendini şimdiden başla gülmeye ;) ciddi diyorum ben göz yaşı döktüğüm o günlere acıyorum şimdi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. offf daha bunu becerememişken yıldırım aşkını ben yüzüme gözüme bulaştırırım. Yeni planım erkeklerden uzak durmak :D

      Sil
  6. Hmmm, sinirimiz biraz artmış sanki.

    Lady, dövüş sporları ile aram çok iyidir. Ne zaman istersen Bay B.'yi tenhada sıkıştırabiliriz. :)

    Şaka bir yana biraz sakinleşmeye ve zamana ihtiyacın var. Ama ben sakinleşemem diyorsan çık Bay B.'nin karşısına. Haykır hissettiklerini yüzüne.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ve sanki gitgide öfkem kabarıyor. Ama ona mı kendime mi kızıyorum daha çok bilmiyorum.
      Bak bu teklifi değerlendirelim. Az biraz minnacıkta ben biliyorum ama bir kaç havalı bir şeyler öğretirsen çok şahane döveriz.
      Onu yapabileceğimi hiç zannetmiyorum. İş duyguları göstermek değil de söylemek olunca ben kaçıyorum. Daha zor geliyor bana

      Sil
  7. Merhaba,
    Blogumda Kitap Çekilişim var katılımınızı beklerim,
    http://ilknur--akpinar.blogspot.com.tr/2014/12/dolu-dolu-cekilis.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haberdar ettiğiniz için teşekkürler :D

      Sil
  8. En azından sen yanlış bir şey yapmamışsın, tek suçun güvenmek.. Ben hem yanlış bir şey yaptım hem de güvendim ama şöyle de bir şey var ki yaptığım şeyden hiç pişman değilim. Sonucunda kaç yüz kişiye rezil olacağım umrumda değil. Sen de eğer buna değerdi diyorsan gerisinin hiçbir önemi yok, bu sadece onun kişiliği.. Bazen daha iyilerle karşılaşmak için hayatından bazı kişilikleri temizlemek gerekir, bahardan önce karın yeryüzünü temizlemesi gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. değmezdi işte sorun o. kalbim kırılsın istemiyorum. gerçi şu sıralar bolca sorguluyorum kendimi.
      kafamda bir adam yaratmışım onun peşinden koşturup durmuşum.
      Bir baharı göremedim ben. Bu kış da bekleyelim.

      Sil