20 Ağustos 2014 Çarşamba

bazen hissetmezsen daha iyi oluyor


Kendimi yamalı bir pantolon, Liverpool`dan 8 yemiş Beşiktaş, çok istediği  bir şey tam oldu derken rüyasından uyanan kişi, yılbaşı için kesilmiş bir çam ağacı, sırf kırılmak için çaba gösterilen bir rekor, kendi tatminliği için kullanılan bir fahişe,  uyandığı zaman 8 bütü olan öğrenci, pusuya yatmış aslanın beklediği bir ceylan, 4 yanlışın götürdüğü bir doğru, kısacası kendimi  ikinci dünya savaşından çıkmış Japonya gibi hissediyorum. Darmadağın, bertaraf edilmiş, laboratuvardaki maymun deneği gibi kullanılmış, isteklerimin önemi olmayan, kırılıp dökülmeye bırakılmış, kimsenin sesinin çıkmadığı hatta işlerine geldiği gibi davranılan insanlığın unutulduğu yer gibiyim.

10 yorum:

  1. hayat bencil insanlar bencil be kuzu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana tüm bunları hissettirenlere benzeyip çıkmaktan korkuyorum ben

      Sil
  2. Çok derin bir nefese ihtiyacınız var anlaşılan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. derin ve uzun bir nefes galiba aradığım cidden bu

      Sil
  3. ne oldu ya. bak bu durumdan kurtulmak için kendine insan detoksu yap. bi 6 ay yanına kimseyi yaklaştırma. sona da yanına yaklaşmak için çok uğraşsınlar. uzak dur. rahatlarsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalnızlığı da sevmem ki ben. benim aklım karışık. darma duman. hem yalnız kalmak tüm o insanlardan kurtulmak istiyorum hemde sorun bende iyi davranmalı kendini değiştirmeli sen yalnızlıktan korkarsın diyorum. tavsiye güzelde gel sen bunu bir de korkularıma anlat.

      Sil
    2. yalnız kalamayan insan başkalarıyla sağlıklı olamıyo ki. bak bi süre 6 ay bi yıl iki yıl yalnız kal, evde dışarda yalnız ol. buna alış. yalnız kalabilince ilişkilerin iyileşcek ki. başkalarına iyi davranarak arkadaş olunur mu ya kendine iyi davranmalısın. ölüm ve yalnızlık korkusu. en büyük iki korkumuz ki. yalnızlığı kendin seç. kalabilince ilişkilerin huzurlu olcak. bak ne dicem sen benim kitabı okuısana. ilk defa birine benim kitabı oku diyom ama senin sölediğin bu konu var kitabımda. gelişim ve ilişkiler. çalış sen kitabı. boşver insanları. onlar korksun sensizlikten :)

      Sil
    3. Sade ve Derin dimi... Çok havalı. Artık kitabı olan bir arkadaşım var.
      elişim ve ilişkiler galiba benim durumun özeti.

      Sil
  4. Aslında bütüün o zarar verenlerle görüşmeyi kessen ne güzel olur.
    Bazen hayatının içine sıçıyorlar gerçekten..

    YanıtlaSil