23 Temmuz 2014 Çarşamba

kıçım açıkta mı kaldı



Sıcaktan bunaldım. Tükürsem yere inmeden buharlaşır teorim gün geçtikçe daha sağlamlaşıyor. Bu yasaya doğru gider. Henüz aksini kanıtlayabilende olmadı hani. Tabi bu hayalleri ve rüyaları da etkiliyor. Benim hayal basit ve sıradan. Şu satırları okuyanda okumayanda aynı hayali benim kurduğumun farkında. Tatil. Hele 9 gün olanın tadından yenmez. Sizleri bilmem ama bizim şirket bir bonkörlük yapıp bizlere 9 günü verdi. Ve o an rüyalarımı gideceğim tatil süsledi. Böyle kuzuları sayıp, dalmışım ve tatil rüyasının içine düşmüşüm. Bizim kızlarla güzel bir sahilde böyle bungalov odalarımızda denize gitmek için hazırlanıyoruz.  Tabi arada lak lak dedikodu. Eğer rüyaların gerçeklik payı varsa çok pis dedikodular var elimde. Sonra denize girip güzelce süzülüyorum. Sonra şu James Bond kızları misali denizden çıkıp şezlonguma doğru yürümeye başlıyorum. Ama bende bir kasılma var. Muhteşemim, harikayım, hahahah(kötü kadın kahkahası). Sonra şezlonguma oturuyorum ama hala bana bakıyor millet. Diyorum kızım millet hayran kaldı. Bırak baksınlar ama bu işte bir terslik var millet bir garip bakıyor. Sağıma bakınca bizim kızların yerini elinde şiş kazak ören teyze almış. Bana bir de kötü kötü bakıp “tüüü” demesin mi. Sudan yeni çıkmasam da teyze tükürüğünde yüzdürürmüş beni.  “Sende hiç terbiye yok mu? Anan baban bu halini görse ne der?” “Ne diyorsun teyze?” dememe kalmadan şişleri başlıyor ufak ufak derime geçirmeye. “Memişlerini açmış yüzüyorsun” deyince benim kafa aşağıya yöneliyor. Allah’ım fobim gerçek oldu bikinimi düşürmüşüm, rezil oldum. Garson elinde suyla yaklaşıp yüzüme atıyor, millet dövmek için toplanıyor. Zaten girdiğim plajla çıktığım plaj aynı değil sanırım. Benim girdiğim yerde bikini vardı, şimdi elinde örgü olan bana ahlaksız diye bağıran teyzeler. Suda boğulsam da olurmuş. 

16 yorum:

  1. Bak ben senin hayallerinden tırsar oldum valla :D
    Dexter'ı çok mu çok seviyosun yoksa sen ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil hayali kuruyorumda kuzum bunu rüyamda gördüm. :) dexter rastladikca iste ama var bi siyriklik bende farkettim. Ruyam bile olmamis

      Sil
  2. hahahaha inanmıyorum.Evet ya,bazı bikinilerde o korku fazlasıyla varr.O tiplerden uzak dururum genelde.Sürekli bir kontrol halinde olma durumu berbat.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyada başıma gelsin razıyım da, kabuslarım gerçekte gelip beni bulmasın yeter.

      Sil
  3. Rüya değil, küçük çaplı korku filmi olmuş bu. :)

    Bir tatil gelseydi de denize girseydim. Derim kurudu artık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ki deeee=( Ama mümkünse bikinim üstümde kalsın =)

      Sil
  4. Merhaba ,
    Blogunu takibe aldım :) Benim sayfama da beklerimm..
    grilady.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. Rüya bir yana,
    Bir kaç defa şahit oldum ben buna,
    Ve bağırdım,
    akervE!

    Suyun kaldırma gücü kadar,
    İndirme gücü de var!
    :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birilerinin acısı hep birilerinin mutluluğu olur diye düşünmüşümdür hep.Kendi isteğiyle öyle güneşlenmiyorsa,mümkünse yerinde kalsın.
      Tatil öncesi kabuslar hep bunlar.

      Sil
  6. sahilde kabus. bu rüyanın adııııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeeet, rüyalar tersine çıkar avuntum var ama :D

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. çok sevdim o mimi yaparım kısa sürede =)

      Sil
  8. Hahaha çok fena ya Allah korusun :D

    YanıtlaSil