4 Aralık 2017 Pazartesi

yaşım değil o bir iki rakam


24 yaşında yaşlanmış hissetmek için çok genç değil miyim? Bugün bir videoda 24 25 yaşında olduğunu  sandığım biri laf arasında 21 yaşında olduğunu söyledi. 21 yaşında. Benden üç yaş daha küçük. Üniversite öğrencisi. Sonra bir filmde mezar taşı üzerinde 1991 yazıyordu. Film boyu karakterin 25 26 olduğunu düşünmüştüm. Ben çocukken bütün ünlüler benden büyüktü. Şimdi dünya starı olma yolunda giden tipler benden küçük. Riri`nin Chris`den dayak yediği yaştan üç yaş daha büyüğüm. Daha liseli filmler izlerken ne ara 7 yıl geçmiş üstünden. Zaman bu kadar çabuk geçerse bir bakmışım elimde terlik torun kovalıyorum. Uyuz mezun olana kadar torunum olur diyordum gerçi o da olmadı. Ya resmen müzik piyasasının yarısından yaşlı olma kıvamına geldim. Annem Shakira Beyonce dinlemiyor diye söyleniyordum, çağa ayak uydurmamakla suçlardım yeni nesil için onlar bile fi tarihinde kalmak üzere. Gerçi Madonna`nın hakkını yemeyelim. Annemi beni üzerine torunlarımı yakalar. Aslında mevzu ölen çocuğun mezar taşı bile değil. Mevzu saçımda çıkan iki beyaz. Toplamda dört beyaza ulaşan saç telleri beni resmen mezar yeri seçmeye itiyor. Ya yaşlanmasak ne olurdu sanki. Bugün beyaz çıkarsa yarın yüzüm kırışır sonra elinde iğne olan herkesin kapısına botox diye koşarım. Karma olayı falan doğruysa bir sonraki yaşamım için siparişim yılan olmak. Deriyi at kırışıklıktan kurtul. Tam diyorum vücudumu seveyim, onu benimseyeyim, kendimi kabulleneyim diyorum beyazlarım gözüme gözüme batıyor. Tebrikler küresel güçler! Güzellik anlayışınızı ruhumun derinliklerine kadar işlemişsiniz. Ne kadar mızmızlansam da işin gerçeği yaşın sadece yan yana gelmiş  birkaç rakam olduğunu düşünüyorum. Benim ne olduğumu kim olduğumu ne hissettiğimi belirlemiyor. Davranışlarımı yaşıma göre düzenlemem gerektiğimi hissetmiyorum. Eh tabi bir iki beyazım olmasaydı ve o sayı biraz daha küçük olsaydı mutlu olurdum.

16 yorum:

  1. Beyazlar aniden geliyor ve evet vicdansızlar🙈

    YanıtlaSil
  2. Ama onların ipleri sendee. Hemen saçlarını boyaman lazım lady :)

    Bende 28 yaşındayım. Bana çökmüşüm gibi gelse de genç gösteriorsun diyo herkes. Çocuğm olduğuna inanmayan bile var. Bence hissettigin yaştasın. Ve ben 8888 yaşındayım haha 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahhaa :DD
      Boyamak istemiyorum saçımı ya. tamam saç rengim ah ne güzel falanlık değil ama kendine has işte aynısı olmicak

      Sil
  3. Zamanında 24'ün gerçekten çok büyük bir rakam olduğunu, bu yaşa geldiğimde bir şeylerin değişmiş olacağını düşünürdüm. Şimdiyse kendimi hala o kadar küçük hissediyorum ki benim yaşımda olup çocuğunu kucağına almış insanlar görünce onlara çocuk gelin muamelesi yapıyorum. Ne yapayım yani ben daha küçüğüm bence ahahahaha.
    Beyaz konusuna girme Lady'm nasıl bir depresyon bu benim için tahmin dahi edemezsin. Liseden beri saç boyuyorum ama son 2 yıldır o kadar çoklar ki saymakla olmayacak şekilde neredeyse. Çok üzüyor onlar beni çok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir halt sanırdım 25leri falan ama değişen bir şey yokmuş. Biri de çıkıp dememiş :D
      Beyazlarımı sevmiyorum ama boyatmakta istemiyorum ya

      Sil
  4. Leydim rahat ol çocukluktan beri saçımda beyazlar var ve 20 yaşımda şakaklarıma inmeye başladı :)
    Aileden gelen genetik sonucu durum bu :)
    Ben üzülmekten çok gülüyorum ileride saçlarım beyazladıkça ve birkaç yıl sonra tamamen beyaz olunca bileceğim ki
    Beyazlar yaşları ifade etmiyor:)
    Kalbin hala 18 sen yaşına bakma
    16 yaşımda kendimi doldurdum o kız çok tatlı biriydi bende orada kaldım:)
    Emin ol ölene kadar öyle olacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 benim takılı kaldığım sayı sanırım :D

      Sil
  5. Yaş nüfus kağıdında yazan rakamla değil, ruhla ilgili.

    YanıtlaSil
  6. :) Önemli olan içinde hissettiğin. Bazı sabahlar 12 yaşımda gibi hissediyorum. Nasıl çocuk. Bazı sabahlar sanırsın yaşım yetmiş işim bitmiş. Küresel güzellik algılarını da salladım gitti. Bana göre en güzel benim, göbeğim de dahil. Sana göre en güzel sen ol, beyazların da ışıltı olsun. :)

    YanıtlaSil
  7. gri saç modası başımıza gelen en iyi şey olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha bir iki tane olunca sırıtıyor ya :S

      Sil
  8. cha gibi bende kendimi küçük hissediyorum. 23 yaşındayım ama 23 hissetmiyorum. Tv dizilerinde gerçekten bakıyorsun kız 96 lı ama bildiğin 25-26 duruyor. Sanırım makyajla alakalı ya da bu yeni nesil büyümeye fazla meraklı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben makyajla kocakarıdan hallice oluyorum :D

      Sil