13 Eylül 2015 Pazar

bir donuna kadar ıslanma vakası


Mütemadiyen her yağmurda ıslanıyorum. Bugünde yine aynısı oldu. Lan millet benim iç çamaşırı rengimden her seferinde haberdar olmak zorunda mı? Hayır ıslanmayı anladım neden hep rezil olmak zorundayım. Olay aynen şöyle oldu. Ben bu Joker ile görüşmek için metrobüsüme bindim, yakın diye evinin oraya kadar yürüyeyim dedim. Yağmurun bana ne garezi varsa yine yağmadı üzerime kova kova su boşalttı. Bir yandan koşuyorum bir yandan küfrediyorum. Kafamın içinde az kullandığım organ bir çıkıntı altına girmeyi akıl etti ama boşluk bırakmamış kimse, millet benden zeki tabi. Sonra ben yolda gideceğim yöne yürüyen şemsiyeli birinin yanına koştum ve şemsiyesini paylaşmasını rica ettim. Adamda sağ olsun kırmadı. Beşiktaşa neden metrobüsle gitmeye kalkar ki insan. Aptallık işte. Adamın şemsiyesini hem kullandım, hem de gittiği otele onunla girdim. Bir organizasyon için mi ne gelmiş, o sayede bende lavaboyu kullanırım dedim. Aynada ki ben zavallıydı. Bende üstümdeki beyaz t-shirtü çıkarttım, sizlerin ellerini kuruladığı üfürüklerin içinde güzelce kuruttum. Sonra salaklık yapıp giydiğim tomslarımı çıkarttım onu da kurutmaya uğraştım. O kadar para ver sonra bir yağmur ayakkabılarının canına okusun. Bari çakma olsaydı da verdiğim paraya acımasaydım. Ya da tek ayak üstünde ayakkabı kurutmaya çalışırken görevli kadına yakalanmasaydım. Kadın ciyak ciyak azarladı benim o sefil halime bakmadan. Bende ne yapayım atılmadan önce ıslak atleti gibi olan bluzumu çıkartıp çantaya attım. Salaklık bende ki ince beyaz t-shirtün içine bluz var diye mor sutyen giymişim. Siyah giysem en azından insanlar teşhirci derlerdi. Şimdi ıslak mor sutyenimle fantezi kurdular o bakışlarda onu gördüm. Joker beni almaya gelene kadar öyle lobide gelene geçene manzara oldum. Bir ayakta yarı kurumuş ayakkabı, diğerinde şılap şılap su dolu ayakkabı, ıslak pantolon bekledim öyle. Arabaya koştururken tüm kurumamda boşa gitti zaten. Joker tabi halime güldü, istediğim t-shirtü getirmeyi unuttuğunu söyledi. Bir şeyler almak için bir alışveriş merkezine gittiğimizde ise nedense bir anda unuttuğunu iddia ettiği t-shirt kafamdan geçirildi. Utanmadan bir de “Manzaranın tadını çıkartmak istedim” diyor. Tabi ben ıslak ıslak öleyim o manzara arasın. Hep bunun gibi itler yüzünden kazalar oluyor. Elleri işte gözleri oynaşta.

Kendime Not: Ayakkabın bari çakma olanını giyinseydin. Evet çakmasıda var, farklı bir rengi.Ayağımdaki ile ayırt edemeyince aldım. Keşke bu zavallı olay onun başına gelseydi

26 yorum:

  1. bacım sen kime ne ettin böyle bu nasıl bir şans :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teorim çocuk ben yani şişko ben birinin çocuğunu açlık anında yedim. Zihnim bunu örtbas ediyor. Kadında hala beddua ediyor.

      Sil
  2. Geçen bahsettim ya yeni bir çocukla tanıştım ama üzerime kuş eserini bıraktı diye. Onda da kuş tam göğüsüme yaptı ve ben o an çocuğun karşısında ıslak mendille kendimi ilk temizlemeye çalıştığımda çocuğa sütyen show yaptım :) çocuk başta baksam mı bakmasam mı diye tereddüt etti ama sonra göz ucuyla inceledi durdu ıslak gri atletten. Mine'ye tişört aldirmasam daha da malzeme verirdim küçük ergenlere :)
    Yalnız öyle islanmayi ben de yaşamıştım da tişörtü kurutmak hiçbir işe yaramıyor arkadaş! Sütyen süngeri yüzünden tişört kurusa da malum bölge hep ıslak. Çocukların evinde çamaşırsiz onların tişörtüyle oturmak zorunda kalmıştım o sütyen kurumak bilmedi diye -_-
    Joker de bildiğin erkek yani fırsat kaçırmıyor -ben erkek olsam ben de kaçırmazdım ama yalan yok ahahahahaha-

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha. NE renkti. Söz sır olacak kimselere söylemeyeceğim :D
      Hahaha aklıma bak ne geldi sen ıslak sutyen deyince. Kuzenim anlattı büyük göğüslü bir arkadaşı göğüslerinden nefret ediyor ve dopğal küçültme yollarının hepsini denermiş. Günün birinde ıslak sutyenin küçülttüğünü okumuş denemiş. Sonra zature olmuş.
      Yalan yok bende kaçırmazdım ama ayıp be.

      Sil
    2. Çok ben buradayım rengi değildi diye giymiştim.Yani en azından giysim kuruyken belli olmuyordu ahahahah. Su yeşili böyle aşırı şirin bir renk ama danteller "merhaba" diye el salladı hep. En sevdiklerimdendi kendisi ama şuan adını bile hatırlamadığım ve bir daha görmeyeceğim birinin bunu görmesine hiç gerek yoktu :)
      O arkadaşa biri çıkıp spor yaparak çaresine bakabileceğini ya da küçültme operasyonlarından bahsetsin yazık ciğerlerine ahahahah.
      Tabi ayıp ama ele gelen fırsatı tepmek de olmaz ahahaha

      Sil
    3. İtirah etmek gerekirse mor dantellim benimde favorimdi :D En azından seksiydi kızım ya diye kendimi teslli ediyorum :D
      İyi tarafından bak ben çoğu zaman kendimi öyle teselli ederim bir daha nerde göreceksin boşver üzme kendini diye :D

      Sil
  3. Hahahahaha yaa çok güldüm anlatışına. Ama empati kurunca da kötü hissetmemek elde değil. Bir dahakine yağmur damlası bir yerine değer değmez sığınacak yer bul :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islamak enim kaderim sanrım. Boyun eğmeyi düşünüyorum :D

      Sil
  4. Hahahahaha yaa çok güldüm anlatışına. Ama empati kurunca da kötü hissetmemek elde değil. Bir dahakine yağmur damlası bir yerine değer değmez sığınacak yer bul :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de her yağmurda donuna kadar ıslanan bir insan olarak iddia ediyorum ki, bana düşman olan bir yağmur bulutu var. Ben ne zaman sokağa çıksam beni ıslatıp intikam alıyor.

    Yani şöyle bir düşündüm, fırsatları avantaja çevirmek lazım Lady. :D Bir de mor sütyen diyorsun. Fırsatın yanında yüzlerce promosyon ürün hediye gibi olmuş. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bıktım ama ya cidden bak. Arkadaşın mezuniyetinde ıslandım elbisem beyazdı yine bir sürü insan iç çamaşırı rengimden haberdardı. Ya benim hem beyazla, hem yağmura sorunum var.
      İçimde var bir fingirdek hatun beyazın içine beyaz giyinmeyi öğrenemedi :D

      Sil
  6. Ahahah Lady ya oteli babanın malı gibi kullanmışsın benimde aklımda bulunsun bu iyi fikirmiş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk olsun. :D Ben sadece ne kadar hizmette sınır tanımıyorlar onu denedim :D

      Sil
  7. Yağmura güldüüüm, ıslananın ızdırabına kattığı neşeye güldüüüm,sonradan hatırlanan tişörtün muzurluğuna güldüüüm.

    Söz, sonra üzüleceğim birşeylere :) Ama şu an ciddi neşeliyim yaşananlara :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi sen suratından su damlaması ne bilmezsin. T-shirti klozetin üstünde sıkma ne bilmezsin. Ya şılap şılap gezmek. :D Gül ya bende şuan bahtsızlığıma gülüyorum.

      Sil
  8. hahahah keşke otelde kadın sana kızdıktan sonra gizli gizli bir daha lavaboya girip gerekli kurutmaya devam etseydin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok gidemedim. O yüzden bir ayakkabım daha ıslak kaldı. Gezerken ayakkabıda alamadım. Bütün gün ıslak ayakkabıyla gezdim :D

      Sil
  9. Aynı gün ben de sırılsıklam oldum o vıcık vıcık ayakkabıların içinde iki saat geçirdim:( Neyse ki şemsiyem vardı üst tarafı kurtardım:) Geçmiş olsun kuzum... Vah ayakkabılara;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kötü ya. Üstün kuruyor ama ayakkabı kurumuyor. Benim şemsiyem yok. Yani taımayı geçtim bende hiç yok :D
      Ayakkabı bebeğim ya :D
      Kader ortağım dönmüş sanırım ben çok mutlu oldum :D

      Sil
  10. Selamlar,
    Bir dahaki ıslanışınızda size Bond şemsiyemle eşlik edebilirim. Hatta arzu ederseniz ıslanan ayakkabılarınızı kurutmanıza engel olmaya kalkanlara Bond gözlerimle delici bakışlar atarak sizi rahat bırakmalarını sağlayabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de olmasanız centilmen insanlara olan inancımı kaybedeceğim. Eminim t-shirtünüzü çıkartır beni o halde bırakmazdınız.

      Sil
  11. ha haa yazık sana ama çok komik yaaa :)

    YanıtlaSil
  12. ha haa yazık sana ama çok komik yaaa :)

    YanıtlaSil
  13. Aksiliğin böylesi :) olsun bu da bir anı oldu artık gül geç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaç tanesi için bunu dedim bir bilsen :D

      Sil