31 Ağustos 2015 Pazartesi

oturdum düşündüm bende


İnsanları haklı olduklarında dinlemek istemiyorum. Kimse hatalarının yüzüne vurulmasını istemez. İsteyen varsa da ben o erdemli insanlardan değilim. Hatalı olduğumu fark ettiğimde oturduğum yerden nefret ediyorum. Kim hataları önüne servis edilsin ister ki. Birde fark edince işin yoksa düzelt. Bu seferki hatam hayatımı paylaşmayı bilmemem. Bazı şeylerin saklamakla yalan söylemenin arasında ki ince çizgiyi fark edememem.  Geri kalan ise bahtsızlığım. Yanlış yerde çalan telefonlar. Her ne kadar boynuzu kafama, tekmeyi götüme yesem de, işim düşünce gururu bırakıp hiçbir şey olmamış gibi Bay B` yi aradım. Sanki adam en başından beri kalbimin hızlı çarpmasına sebep olan adam değil de, bir arkadaşımmış gibi aradım. Ne yapayım işime yarıyor. Mırın kırın edip salak salak gurur yapamazdım. Dünya o kadar masum değil. Evet insanlar işime yarıyorsa atılan kazığı unutuyorum, çünkü gün kurtarıyor. Kaldı ki bu kez kendi pis emellerim için kullanmadım. Çocukta geri çevirmedi yardım etti işte. Ve ben tüm bunlar olurken Joker`e hiçbir şey danışmadım, hatta paylaşmadım bile. O iki gün boyunca evet itiraf ediyorum ne aradım ne sordum aklıma gelmedi. Beynim fazlaca meşguldüm ne yapayım. Öyle sürekli telefonda konuşan tipler de değiliz yadırgamadım durumu. Yoksa cidden Bay B ile ilgili bir durum değil. Ama Joker`le otururken onun araması sanki arkasından iş çeviriyormuşum gibi oldu. İlk günden veri B`den hoşlanmıyor biliyorum. En baştan beri adam hakkında tek iyi lafta etmeyip gıcıktı ama yaptığı şeyi sağ olsun dedikoducu arkadaşlarım yetiştirince bana daha çok acımıştı. Onun beni böyle rahatça araması, benim konuşmamda adamı köpürttü diyebilirim. Dünyanın en rahat adamı gitti, testislerine vurulmuş köpek geldi. Evet, o kadar çok sinirlendi. Hatta ben olayları anlatınca daha çok sinirlendi. Gururum yok muymuş onu nasıl aramışım. Ona sormak aklıma gelmezken B nasıl gelirmiş. Arkasından iş çevirmişim. Asıl ilginç olan o bir torba dolusu laf ederken kendimi suçlu hissetmiş olmalıyım ki gıkım çıkmadı. Ben, bana bağırılmasına katlanamayıp öfkeden gözü dönen benden gık çıkmadı. Ne kadar haklı ne kadar haksız bilmiyorum ama gelmedi işte. Etrafı ile çok ilgilenen biri değilken bana yardım edebileceğini düşünmedim. İster ön yargı desin ister umursamamazlık ama durum bu. Düşüncesizlik ettim ama kalbimin kırılmasını ya da bu sözleri hak etmedim bence. En kötüsü de kırdığının bile farkında değil. 

28 yorum:

  1. Lady witch joker tam sevgilisi olarak görüyor seni o yüzden birde bay b yi eski sevdiğin olarak biliyorsa belki aranızdaki her şey biter diye korkmustur.
    Bence joker seni sevgili olarak gördügünü belli etmek istedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben onun nelerini biliyorum gıkım çıkmıyor.Ben elin adamlarıla iç çamaşırı bakmaya gitmedim. Her seferinde kalbimi kırmadan yapsın yapacağını. İlk sevgilim olmak istediği için böyle yapıp yapmadığını nerden bileceğim. Nasıl emin olacağım ki ben.

      Sil
    2. Lady witch özelden sana bir şey sorabilirmiyim mail adresini bilmiyorum

      Sil
    3. Tabi sorabilirsin hepsibendenibaret@gmail.com

      Sil
    4. Bir seyleri anlamaya, emin olmaya calışmasan akışına bıraksan belki daha kolay olacaktır. Zamanla oturur her sey yerine, sakin ol ^-^

      Sil
    5. Şimdi insan işsiz güçsüz olunca geriye bir tek oturup kalkıp düşünmek kalıyor.

      Sil
    6. O duyguyu biliyorum galiba :D

      Sil
  2. Bir şeyler deyip, kalbini ferahlatmak her şeyi toz pembe göstermek falan istiyorum ama ne mümkün

    Buldum dövülecek birileri olursa biliyorum tek başına da yetersin ama yinede aramaktan çekinme komşum arkandayım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalbimi kırdı ya. Neden hep böyle yapıyor. Ben onu hiç üzmezken o beni niye hep üzüyor ya. Onu dövmek az gelir. Onun bir beyin travmasına ihtiyacı var.

      Sil
  3. aslında söylese miydin seni aramak aklıma gelmedi ondan onu aradım diye?
    kıskandı mı bilmiyorum da seni çok önemsiyor bu belli.. ne kadar kedi köpek gibi didiştiğinizi ve sürekli tartıştığınızı söylesen de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dedim de pek aldırış etmedi. Ne yapayım ama gelmedi. Öyle sürekli mesajlar aramalar çifti değiliz. o yüzden insan ister istemez atlıyor.

      Sil
  4. Ne kolay seslerini yükseltiyor insanlar birbirlerine? Tane tane, yumuşacık konuşarak da karşındakine üzüldüğünü, kırıldığını, hata yaptığını düşündüğünü ifade edebilirsin oysa.
    Hep siğenbiğsiğe dizileri, filmleri yüzünden, hep çok güzel hareketler bunlar yüzünden mi bağırarak konuşmayı soktuk hayatlarımıza. Niye büyük oynuyor, büyük yaşıyoruz anlamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ya. Sanki ses yükselince beyininde ki her köşe durumu daha iyi anlayabilecek sanıyorsun. Hayır ben susuyorum diye de bağırmak nedir ya?
      Zaten bir sonraki evre "Lanet Olsun" "Tanrım Kahretsin"

      Sil
  5. Joker in yaptığı bence çocuk bahane tavlamak şahane :D

    YanıtlaSil
  6. Hmm peki sen şimdi herhangi biriyle sevgili olmak istiyor musun ya da öyle bir durum var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir fikrim yok. Bence ben ne bok yiyeceğimi bilmiyorum.

      Sil
  7. Cidden yerini işaretleyen köpek muamelesi yapmış ama haklısın. Ortada bir kıskançlık var o bunu reddediyor olabilir ki herkes kabul etmez zaten kıskandığını ama Joker'deki bir de onun sevmedigi birini aramış olmanın siniri varmis. Hayır ama nereden bilebilirdin ki Joker'in sana yardım edecegini? Bay B sana hoş şeyler yapmamış olsa da bildiğin ve bu konularda eli kolu olan biri. Sen biraz önyargılı olmuşsun belki ama Joker haklı değil. Sevgili olmuş olsanız da olmasanız da sinirlerini kontrol etmeli o ve sana sesini yükseltmemeli. Hayır yani o kim ki seni üzme hakkı buluyor kendinde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adamın dünya yansa umurunda değildi. Tamam kabahat bende de var resmen adamı yargılıyorum ama olan bu. B ile tanışmamız belli. Kaldı ki akıl var mantık var bunca olandan sonra ben onun kıskanabileceği bir şey yapar mıyım? Hadi bir bok yiceksem neden B ile. Sadist miyim ben?
      Evet ya. Aklımdan geçen siktir git de. Bana babam bir kere bağırmamıştır elin adamından bir torba laf yedim.

      Sil
    2. İşte bazı tipler var öyle hak sahibi hissediyorlar. Herkes kendi emri altında ya bağırıp çağırabilir istediği gibi... Hiç sevmediğim insan tipi ama alttan almayıp kavga ede ede öğreteceksin ona herkese en azından sana öyle bağıramayacağını. Sürekli söylüyorum ama karşındakinin seni anlamasını bekleme, tam bir embesil muamelesi yap ve söyle ne geçiyorsa kafandan. Üzdüyse bilsin üzdüğünü. Kırdı mı? Onu da bilsin. Sinirlendiysen onu da bilsin hatta senin karşındakine insan muamelesi yapıp neden ona bağırmadığını da söyle. Anlamıyorsa anlatacaksın Lady'm sen üzülürsün yoksa ki cadde çocukları ve onların şımarıklıkları da bellidir yani :/

      Sil
    3. Ya bana cidden bir şey oldu. Ben aynen senin gibi düşünürken bakıyorum artık her boka taviz veriyorum. Sadece Joker için değil herkes için. Ya resmen başkaları üzülmesin diye ben üzülüyorum. Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey teyzesine döndüm

      Sil
    4. Herkes hayatının bir döneminde kendinden çok ödün verdiği bir süreçten geçiyor, sen de şu an o süreçten geçtiğini düşün ve ona göre "yakında geçecek bunlar" de. Kendini motive et bu konuda ki sen yaparsın ben sana inanıyorum :D

      Sil
  8. Derler ki 'İçimde kalıp bana dert olacağına, salayım onlara dert olsun.' Bence hangi amaçla kullanıldığının bir önemi yok, mantık aynı. Yani, bir kere karşısında susarsan kendini tepelere falan koyar o senin yerine. Bence kırgınlığın vs neyse söylemelisin. Zaten sen böyle biriktirdikçe bir gün elbet bir yerlerden çıkacak bunlar, zamanlıca çıksın bir anlamı olsun. Onun yardım anlamında senin aklına gelmeyişi senin değil onun problemi bir yerde. Ay aman erkekler için kendimizi üzüyoruz ya, dövesim geliyor topluca. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya niye bağıralım ki. İnsanız biz konuşsak olmuyor muydu? Hayır mesela bağırmaksa ben de bağırırım. O işi beceremiyorum ben. Kırgınsam diyemiyorum işte. Hep boşver diyorum kalıyor içime dert oluyor.

      Sil
  9. N'olmuş buralarda.
    Lady'm kızmış köpürmüş.
    Kavgalı gürültülü konuşacağına adam olup da düzgünce anlataymış.
    Kırmalarına izin verme seni !?! o_O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzüyorlar Lady`ni

      Sil
    2. Kim ?
      Kırarım dokerim !?!
      Kimse benim lady'mi ü-ze-mez !?!

      Sil
    3. Bir tanesin sen ya :D

      Sil