8 Ağustos 2015 Cumartesi

iyi ki annem beni böyle yetiştirmiş


İnsanlara tahammül sürem az. Benden ev arkadaşı falan olmaz anladım. Edebiyatçı gelirken yanında liseden beri bir dakika ayrılmadığı arkadaşı Yancı`yıda getirmiş. Eyvallah dedik, başımızın üstünde yeri var dedik ama üç gün sonra ben kızı öldürme planlarına başladım. Kafama yatan yöntem havuza sokup pirana ve köpek balıklarına rica edip onu yedirtmek. Çoluk çocuğa da büyüyünce adam olmazlarsa olacakları göstermek, ibret aldırmak adına izleteceğim. Kız tuvaletini yaptıktan sonra utanmasa Edebiyatçıyı gel kıçımı sil diye çağıracak. Dışarı çıkıyoruz yoruldum oturalım, yürüyemem oturalım. Müze geziyoruz aman oturalım. İşi gücü bir cafede götünü büyütmek. Biz ortalığı topluyoruz o oturuyor. Sadece otursa neyse ama birde pasaklı. Islak mendili kullandıktan sonra halı üzerinde bırakıp gidiyor, arkada Lady toplar nasıl olsa. Klozet kapağı kapatmak gibi bir alışkanlık zaten yok. Pudrasını döksün o, elde bez Lady siler. Yatağını biri toplar, suyunu biri getirir. Kendisi küçük bir prenses ya bizler onun hizmetçisiyiz gibi davranıyor. Ya bizim evden geçtim AvukatKızın teyzesi dıdının dıdısı. Ya zaten misafirsin bir tabak kaldır dimi? Yok hiç birini yapmadı. Misafirim diye diken üstünde oturdum her gün teşekkür etmekten dillerimde tüy bitti kız sürekli mırın kırın. Teyzenin evini temizliyoruz Yancı oturdu sevgilisiyle konuşuyor. Lan bir işin ucundan tut dimi? Birde demez mi tatile geldik niye temizlik yapalım. Lan kadının evinde misafirsin zaten, bir de temizliği kadına mı yıkacaksın. Ayıp olmasın diye gram yemek yiyemedim. Sabahları plaja inerken aldığım bisküvileri tırtıkladım, dönünce yemediğim kahvaltıyı hazırladım ayıp olmasın diye. Yancı ise börekte peynir sevmem diye trip yapıp peynirlerini çıkardı. Bilemiyorum ama bana ters hani. Misafiriz lan ne o mırın kırın. Zaten kalırken rahatsızdım durumdan kız sayesinde iki kat utandım. Of birde yalan yok sabah akşam birilerinin etrafımda olması sıktı beni. Ya özel hayatın gasp ediliyor gibi. Ben arkadaşı dibime girmeden seviyorum onu anladım. Bir haftadan sonra beni geriyor. Hele ki Yancı gibi tipler ile yan yana olmak insanlardan kendimi men etme isteği uyandırıyor. Anası babası pohpohladı diye kıç silemem. 

Okuyana Not : Niye sinirini ısıttın derseniz hatun bize sizin yüzünüzden tatil boyu çalıştık elin evini temizledik denize giremedik adam gibi diye sitem eti. Lan misafirim elin evinde demiyor da yapmadığı işin sitemini ediyor. Öğle sıcağında kapıya koyacaktık seni aslında en temiz öldürme şekli olurdu.

19 yorum:

  1. Edebiyatçı'nın arkadaşına Yancı demiş olman güldürdü onu bi söylemem lazım ahahahaha.Yalnız Yancı gerçekten yancıymış. O ne öyle ya? Hani görgü hani saygı? Misafir evinde ben de aynı senin gibi olurum hatta bu yüzden arkadaşlarımın anneleri teyzeleri falan çok sever beni. Tamam tatile gittiniz oraya ama o kadın da orada sizin hizmetçiniz olması için yok. Herkes kendi pisliğini temizlemeli, birbirine yardım etmeli. Bu kız anasının karnından hizmetçiyle mi doğmuş? Edebiyatçı hiç uyarmadı mı arkadaşını yan gelip yatarken?
    Aynen benim de birine katlanabilme sürem aynı ev içinde 1 hafta. 6 aylık bir ev arkadaşı durumum oldu -ki olmaz olaydı derim hala- onda ciddi anlamda kafayı yiyordum bu nedir diye. Bir de az çok birbirinize ayak uydurmak zorunda kaldığınız durumlar yok mu gırtlaklayasım geliyordu o kızı. Bak yine ben de sinirlendim hatırlayınca. Yok yok mümkünse yalnız yaşamak gerekiyor yoksa çekilir dert değil biriyle yaşamak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adını çokhak etti ama o :D O onlardan bir haber. Elin de bir telefon lak lak sevgilisiyle konuçtu durdu. Bnide bu yüzden severler ama mesela evde böyle değilimdir. Ama orası başkasının evi misafirsin bokunu çıkarma yardım et derim kendime hep. Yancı ise bardak kaldırsa tatilde yaptığımıza bak dedi durdu. Uyarmadı hatta zaman zaman baya ona uydu.
      Ben yalnızlığa fena halde alışmışım. Birde yalan yok bir hafta neysede fazlasında katlanamıyorum arkadaşlarıma. Ne öyle sabah akşam birlikte. Valla boğuluyorum :D

      Sil
  2. bir hafta önce birinin hatrına evine gittim bizi öyle kötü suratla karşılayıp şey yaptılar ki dedim sevdiğim hatrı olmasa bir dk ka durmam senin gibisini bulmuşta buluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumu okuyunca ilk kısmı lan dedim kız küfredecek. Yapmışsın bir şey gelip burda söyleniyorsun diyecek ama sonu güldürdü :D

      Sil
    2. saçmalama senin gibisi derken iyi olduğunu kastettim:) panik yaptın di mi anlamayınca bende sana güldüm:)

      Sil
    3. Cümlenin başında evet sonunda güldüm :D Ay sanırım yaptığımın yani böyle burda arkadan pis pis konuşmnın doğru olmadığını düşünen bilinç altım bir suçluluk içine girdi :D

      Sil
    4. kız onda sorun olduğu kendi açından yazsan bile belli:)

      Sil
  3. Harbiden Yancı gerçekten yancıymış :D Ben o kız gibi yapsam utancımdan geberirim.Normalde çok yemek seçen biriyimdir ama misafirin evinde ne varsa az da olsa yerim ayıp olmasın diye.
    Bu kız benim misafirim olsaydı öyle ya da böyle sepetlemeye çalışırdım.Hİç çekilmez böylesi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayo pişkin be. Utanmakla alakası bile yok.
      Anlamadığım Edebiyatçı nasıl bunu yanında gezdiriyor

      Sil
  4. Ahaha :D Kolay gelsin valla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O günleri hatırlamak dahi istemiyorum :D

      Sil
  5. Bende aynı dertten muzdaribim,elin adamı rahat etsin diye kendimi paralarım sonrada bide mızmızlığını dinlerim :D ben kendimi salak gibi hissediyorum sen de oyle misin? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salak mı biz bence daha beter haldeyiz.Resmen parçalıyoruz kendimizi.

      Sil
  6. ovvv ortalık duman desene :)

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşı her şey dahil bir otelin kapısına bırakıp kaçın ;)

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. Bende gözlerimle dövdüm öldürdüm ama kendimi dürtünce hepsinin hayal olduğunu fark ettim
      :D

      Sil