12 Ağustos 2015 Çarşamba

bir de güne giderlerse olurlar


Bir arkadaşım vardı lisede tüm hayali yılbaşı ikramiyesini kazandıktan sonra Serdar Ortaç`ı çağırıp dizinin dibinde konser verdirecekti. Onun sayesinde uzun süre Serdar Ortaç ve Demet Akalın`a mağruz kaldım. Liseden sonrada hiç dinlemedim. Eski şarkılara hakimimdir ama. Mesela bugün “Hayat beni neden yoruyosuuuun” dedim durdum. Acıklı acıklı bir Tatlıses gibi söyledim içimden. Adımı Bahtsız Lady olarak değiştirsem çok güzel olur. Bu bahtsızım sızlanmalarının sebebini merak etmeseniz de ben anlatacağım. Çarşamba günleri dersten sonra basketbol oynuyorduk. Tüm hafta boyunca en eğlendiğim vakitler diyebilirim. Şanslıydım ki küçük basketbol kaçamağımızı yaptığımız grup İstanbul`da yaşıyor. Bizde her şeye rağmen devam ettik. Ramazana bile direndik. İftardan sonra toplandık basketbolumuzu oynadık. Bazen eksik kaldık, iş yorgunu olan arkadaşlar yüzünden ya da tatile şuna buna giden oldu. Ama biz altılıdan hep dördü yakaladık. Azmettik ve başardık. Tatilden dönmek bilmeyen ben uzun zaman eksem de döner dönmez kendimi onlarla buldum. Bulunmaz Hint kumaşı sanıyordum kendimi ama yerimi doldurmuşlar ve söyleme zahmetine bile göstermemişler. Sırtımdan bıçaklanmamın acısı geçmeden, birde şehir elektriğine maruz kaldım. Şehir elektriğimin adı da Bay Uzun. Asistanla basketbol takımında oldukları için baya sıkı fıkılardı ama yüksek lisans iş derken öyle hiç görmemiştim iki yıldır. Ama arada Asistandan ne yaptığını duyduğum olurdu.  Ama Bilgisayarcı dışında kimse bilmediğinden detay soramıyordum tabi. Anlasınlar bilsinler istemedim. Şimdiyse adam bizim basketbol günümüze dahil olmuş resmen. Kocaman adamsın, yaşın almış başını gitmiş, ne işin var çoluk çocukla. Neymiş biz kızlar bayramdı tatildi gelmemişiz, Asistanda Forvetle tek kaldı diye birilerini dahil etmişler. Uzun`la Asistanın evi çok yakınmış, sık sık birlikte basketbol oynamaya başlamışlar. Iyy salaklar. Ne bok yemeye böyle vıcık vıcık bir ilişki içine girdiler ki. Akşam oturmalarına da gidiyorlardır bunlar kesin. Umarım o salak Uzun azından bir şey kaçırmaz koca çenesini kapalı tutar. Çünkü ben bizimkilere hiçbir şey anlatmadım ve onlar arkasından dedikodu yaparken sesimi çıkarmadım. Şimdi öğrenirlerse kesin bozulurlar. 

13 yorum:

  1. ooo lady witch tam uçurumda geziyorsun öğrenseler niye söylemedin diye uf uf kafandan şimdiden söyleyeceklerini hazırla:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde ne çene yapacaklar. İstenmedik ot cidden burnunun dibinde bitiyor. Biraz utlu olunca hemen bir bok çıkmak zorunda çünkü.

      Sil
    2. Biliyonmu böyle şey oldugunda hiçbir arkadaşıma niye söylemedin filan demedim benimde başıma geldi:) rahat bir insan olduğum için sorun yok ama seninkiler hiç bilmiyom acaba bizim dediklerimizi ona mı söyledi diye düşünebilirler senin için

      Sil
    3. Ya ben onun mevzusu geçtiğinde o kimdi bile dedim o derece inkar. :D

      Sil
    4. Lady witch seni oymazlar di mi kuzum:) şimdi yazarken bile domates gibi kızardıgını düşünüyorum.
      Benim gibi ikna kabiliyetin yüksekse sorun yok. Aninda lafi kendimden kurtarırım:)

      Sil
    5. haha yanaklarım benim ne kadar utanırsam utanayım kızarmaz. Ben utandığımda arsızlığa vurum. Biri beni överken en çok utandığım zamanlardır ve kafamı eğer mevzuyu değiştiririm. Ama evet işin içine yalanlarım veya duygularım girdiğinde şuandaki gibi bir utanma mevcut :D Sonuna kadar inkar edeceğim. Zaten bizimkiler benim sonsuza kadar bekar kalacağğıma inanıyorlar anlamıyormuşum bu işlerden.

      Sil
    6. Seni aile sana böyle diyorsa lady witch evlenmen yakın.bizde kime aile üyeleri evlenmez dedikleri adam varsa hepsi evlenmiş gayette mutlular. Kızarmadığın iyi benim arkadaşım kızarıyor. Foyalar anında açığa çıkıyor:)

      Sil
    7. Tövbe de ya. Evlilk falan demeyin cidden korkuyorum. Daha çok küçüğüm ben :D

      Sil
    8. Tövbe diye çoktan dedim. Ben örnek manasında tabikide ķüçüksün önce kendi ruhunun keyfine bak sonra kocayla belki belki uğraşırsın :)

      Sil
  2. Bu Bay Uzun benim Ali gibi sana sırnaşıp sonra sevgilisiyle bastığındı dimi yanlış hatırlamıyorum?
    Yalnız durum hoş değil, şimdiye kadar sen ortada yoktun diye konuşulmamıştır belki de seni görünce konuşacağı tutarsa fena... Hoş bazı erkekler dedikodunun yakınından geçmiyor "banane" diyip geçiyorlar da Bay Uzun ne yapar bilinmez. Sen üzerinde çok durup stres yapma ama salma da kontrol elinde olsun, bir şey öğrenilirse anında müdahale edersin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok o o değil. Ama bnzer hikaye. Hep bir salaklığıma dnk gelmiş. Bay B benden hoşlandığını söyleyip elinde kızla karşıma çıkan. Gerççi bu da ben düşünmek istiyorum dedikten sonra beklemeyip iki haftaya hop yeni biriyle ortalarda gezen it. Ama suçlu nedense ben oldum. Canı sıkkınsa eğlencek adam arıyor sırf itliğie uğraşır bu belli olmaz. İnşallah birine köpek gibi aşık olurda çenesini açmaz.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Bunlar ölürken film şeridinde olmasını istemediklerim :D

      Sil