14 Haziran 2015 Pazar

yanında tapuyu veriyorlarmış


Ağız tadıyla mezun etmeyecekler bizi anlaşıldı. Mezuniyet partisi, balosu dediğin bence kızların deli gibi süslendiği ama eğlenirken bütün hazırlıkların üzerinde patladığı, makyajdan eser kalmadığı, alkolün su gibi aktığı, 16 yıllık öğrencilik hayatının sonunun kutlandığı bir olay. Okul yönetiminin bu olayla ilgisi olmaz. Kuluptür, öğrenci temsilcilikleridir, organizasyon işlerinden anlayanlardır el atar, okulda milyon tane parti olur. Ama bizde dekan dekan değil İstanbul müftüsü sanki. Mayıs ayından beri fakülte partisine takmış aman alkol olmasın diye baskı yapıp duruyor. Olup olmaması umurumda değil ama karışması umurumda. Israr kıyamet alkolü çıkarttırmış adam menüden. Hayvan gibi para verdik, menüde bir tek meze kaldı. Mekan bizlik bir şey yok diyor. Hayır adamı kime şikayet edelim bilemedik ki! Yardımcı dekanla aramız iyi “Hocam şu adamı bir ikna edin çeksin elini eteğini.” Dedik. Bize “Hiç mi düğüne gitmediniz masa altı bilmiyor musunuz?” diyor. O kadar parayı verdikten sonra ne masası ne altı. Hiçbir şey olmayan yemeğe bir sürü para veriyoruz zaten. After partilerden bahsetmiyorum bile. Mezun olmayıp cüzdan bırakıyoruz bir de üstüne masa altı diyorlar. Son dakika değişikliği ile fakülteye alternatif parti yaptık, paraları kaydırdık. Dekan da şu saatten sonra avucunu yalasın.

8 yorum:

  1. Ohh ne güzel yapmışsınız şimdi herkes paraları kaydırır diğer partide kimse kalmaz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baskı altına alamayacaklarını umarım fark etmişlerdir.

      Sil
  2. Bizde de alkolü sıkıntı ettiler hatta olmayacak dendi ama sonra öğrenci topluluklari olaya karışıp "hop bilader olay ne" diye karışınca düzeldi. Mekan kapandı herkese belli bir miktarda içecek izni verildi alkollü ya da alkolsüz o şekilde geçti gitti ama güzeldi hani eğlendik. Kalabalık sevmem normalde ama oradaki kalabalık güzeldi :D
    hadi sana da geçmiş olsun, mezuniyetini tebrik ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım. Bende çok eğlendim bu kadar eğlenebilceğimi tahmin etmezdim.

      Sil
  3. İşi iyice köy düğününe çevirdiler. Geçen gün Kadıköy'de güvenlikleri görünce elimdeki birayı saklama ihtiyacı hissettiğimde kendime kızdım bu yüzden. Sonra göstere göstere içtim. :) Ayarlarımızla oynuyorlar, yeminlen yaktıracaklar ülkeyi bize.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaa. İçki varsa damgayı yiyorsun anında.

      Sil