27 Haziran 2015 Cumartesi

canın mı sıkıldı


Kendime bir iki tane boyama kitabı sipariş ettim. En son boyama kitabını bir yardım şeysi için almıştım, ama bunda öyle koca bir balık yok. Şu instagramda çok meşhur olanlardan. Fotoğraf çekip koymak yerine stres atma amaşlı benimkisi. Bir de puzzle sipariş ettim. Şöyle bin küsürlülerden. Geldiğinde odamdaki çalışma masama yayacağım. Dün kitaplığı elden geçirirken bir iki hikaye kitbı buldum. Annem yazın ve sömestrde seriler halinde kitap alır, okuturdu. Biz okuduktan sonra başkalarına verirdi. Kitapların kütüphanelenmesinden çok hediye edilmesi gerektiğini savunur ama ben vermelere kıyamam. Neyse dağıldım yine. Bende apartmandaki çocukları topladım onlara kitap okudum. Başta sıkıldılar, iki paragraftan sonra kımıldaşmaya başlayınca bende yanlış yol izlediğimi kavradım. Sonra ben koltuk tepelerine çıktım, yerlerde yuvarladım, eşek oldum anırdım. Çocukları severim ben ama ne bilim uzun süre katlanacak kadarda sevmem. Kısa süreli olunca anlaşabiliyoruz sanki. Ve ne bilim eğlendim işte. İşi gücü bıraktın altı yedi yaşındaki çocuklarla mı oynuyorsun diyecekseniz ben zaten oynuyordum arada. Keşke anasınıfı öğretmeni falan olsaydım. Koşturmaca falan gün biterdi. Satrancıda denedim. Ama uyuzla oynayınca zevkli olmuyor kaybetmek. Tavla denedik ondada sürekli yenmek sıkıcı geldi. Yarın ki planımda internette gördüğüm bir tarifi denemek olacak. Deli gibi yemek yapıyorum evde, herkes kilo alacak. 

6 yorum:

  1. Ben de gördüm o boyama kitaplarını. Kendim çizip, boyadığım için sıkılmaya başladım. Benim de alasım var onlardan. :D Güzel mi ki içindeki desenler?

    Benim annemde kitapların dağıtılmasından yana. Ama kıyamıyorum ben. Annem kütüphane de kitap ayırması yaparken türlü bahaneler uyduruyorum. En son bir kitabı vermek istediğinde, bu kitabı vermeyelim. Hastalanınca iyileşmemi sağlıyor, dedim. :D

    Birisi üç, birisi dört aylık olmak üzere iki bıdık kardeşim, iki tane de yirmili yaşlarını geçmiş ruhsal açıdan 5 yaşında kalmış kardeşim var. Evde öyle hikayeler dönüyor ki anlatamam. :D En son ejderha oldum. Saatlerce yerlerde süründüm. :D Çocuklarla anlaşmak çok zor. :D

    Dikkatini farklı yerlere vermek her zaman daha iyidir, Lady. Psikolojik olarak da rahatlarsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha kargo gelmedi bir tane cicekli olandan aldim bir tanesinde sokak ni ne boyicakmisim :D gelince durumdan haberdar ederim ama cicekliler guzel gelmisti gözüme.
      Kurtardiklarina sukret. Ben kucukken hepsini verirdi ama simdi izin vermiyorum katiyen. Zaten odunc veriyorum. Ama ne bilim kitaplikta daha iyi duruyorlar. Ayrilmakistemiyorum. Ozlersem acip tekrar okuyabileyim istiyorum.
      Haha sanslisin kalabalik bir ailen var ve en azindan iki tanr kucuk kardesin var. Kenke annem iki taneyi gectim bir cocuk daha yapsaydi ya. Kalabalik aile her zaman daha guzeldir.
      Halklisin. Aci olaylar yasamasamda cok yogun ve stresli bir yil yasadim. Simdi rahatlik garip ve fazla geliyor sanirim

      Sil
  2. O boyama kitaplarını almak için babama yalvarıp yakarıyorum. O da hala evdekileri bana vermeyi düşünüyor. Ben de sadece insanın kafasını dağıtıyor diye istiyorum. Değişiklik iyidir.
    Kısa süreli çocuklarla bir arada olmayı severim. Cadılaşmadıkları sürece bence bir sorun yok. Yolda falan küçük çocuklar beni görünce nedense gülümsüyorlar. Bende herhalde palyaço makyajım falan var diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cadılaştıklarında dayanamıyorum ya. hepsinin zayıf noktasını biliyorum daha doğrusu sıkılıp eve kaçacakları :D Bende onları kullanıyorum.
      Bakalım bende de işe yarayacak mı :D Stres atmam şart benim :D

      Sil
  3. O boyama kitaplarını önce saçma buldum ben ama sonra "sanırım ben de alıcam" moduna girdim. Almadım hala ama yakındır bazı şeyler çok hoşuma gitmeye başladı. Ama boyayıp paylaşmak çok saçma. Kendin çizsen gam yemem ama boyamayı çekip atmak anlamsız geliyor biraz. Neyse zaten asıl konu o değildi dimi?
    Yaz geldi sen de bir boşluktasın dimi lady :/ Tatil gerekiyor artık ikimize de -hoş ben tatilde de çalışma hayalleri kuruyorum ama olsun-
    Kitapların yeri kitaplıktır ya böyle boy ve renklerine göre dizili, okunmuş-okunmamış diye ayrılmış kocaman bir kitaplık... İtinayla aşk yaşanır o düzenle uğraşanlarla he
    Çocuklarla vakit geçirmen güzel bir yere kadar ama bi yere kadar işte. Kalkıp hikaye okumam ben mesela ama genel bakınca etkinlik güzel olmuş. Hem arada öyle şebeklikler de iyi oluyor yani deme bir şey ahahahahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah bende aynı şeyi düşündüm ama küçükken ödev niyetine verilen yapraklarım vardı boyamaydı. Hiç unutmam karpuzun dışını maviye boyadım diye arkadaşlarım dalga geçmişti :D Sonra hep olan rengine boyadım yaratıcılığıma balta vurdular.
      ben dizmiyorum rastgele koyuyorum ama kimselere de veremem ya seviyorum. Ödünç verip getirmeyene kin güdüyorum :D

      Sil