31 Mayıs 2015 Pazar

öpecek kurbağa bulmalıyım


Hollywood filmleriyle beynimizi yıkıyorlar. Koridorda çarpışıp aşık olan insanlar, sevdiği kadının arkasından havaalanlarında koşturan adamlar. Mesela merdivenlerden düşen kızın başına yakışıklı beyaz atlı prens gelmesi beklenirken bendeki versiyonda ben merdivenlerden düşüp yerleri öperken afla dönmüş ablam “Kalk kızım yerden” diyor bir el bile uzatmıyor. Haksızlık değil mi bu? Yaşlandım birde ben sanırım. Önceden annemler düğün davetiyesi alırdı şimdi adıma geliyor davetiyeler. Al bu bireysel ikinci düğünüm olacaktı. Olamadı ama. Ben bu mor bacaklarla nasıl elbise giyeceğim diye düşünürken günleri karıştırdım ve gidemedim. Bugün düğün için hazırlandım süslendim çıktım gittim. Nikahı kaçırdın kesin, bari yemeğe yetiş dedim. Kimseyi zaten tanımıyorum ama gelinle damadı da tanımıyorum. Davetiyeyi çıkardım baktım 30 Mayıs saat on iki diyor. Doğru işte derken minik bir şey dikkatimi çekti. 30 mayıs cumartesi diyor. İnanmadım baktım bugün 31 mayıs. Kız 11 yıllık sevgilisiyle evlensin ben otuza bir kala yırttın diye dalga geçeyim sonra mürvetini göremeyeyim. Nasıl panik yaptıysam evliliklerinin ilk günü benden “Bilmem ne abla özür dilerim günleri karıştırdım” mesajı da çok hoş olmuştur hani. Bu gidişle ben kendi evlilik günümü bile kaçırırım. Gerçi dün Cinderella`yı izledim. Lan elin sümüklü Cinderella`sı bile beyaz atlı prensini buldu ben hala aşık olmayı beceremiyorum.

12 yorum:

  1. Ah bu Hollywood filmleri, bizi hayaller alemine götürüyor:))
    Ama yalan yalan:)) Öyle bir dünya yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar yüzünden aklımız beş karış havada muhteşem aşklar beklemiyor muyuz zaten :D
      Ya da sa saf bekleyen bir tek ben varım :D

      Sil
  2. Kendi mezuniyetim için cübbenin de altına giymelik dar mini bi elbise aldım ve ben de aynı şekilde topuklular yüzünden merdivende yeri öptüm. Sonuç? yüzümden çok bacaklarımda makyaj vardı çünkü o morluklar kapanmak bilmedi bir türlü! Bir de çorapsız giyecektim o da yalan oldu ince siyah giymek zorunda kaldım "merhaba" diyordu beyaz bacakta morluklar. Bizden bir halt olmaz lady kalk gidelim diyorum hala oturuyorsun ahh ah
    Biz bu halimizle bırak prense dönüşen kurbağayı normal kurbağa bile bulamayız :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun canım. Dün ben de yaptım allahtan hava aşırı sıcak değildi. Gerçi ben bir tek pudra sürdüm. Hep vaktini buluyor bu sakarlıklar ya. Bir hafta sonra olsa olmuyor sanki.
      Topuklu ile yürümeyi beceremeyenlerdenim ben birde çok rezil halim ya.
      Bir iki kurbağa yakalayıp öpmek aklımdan geçmiyor değil hani.

      Sil
  3. Yaa cidden o masallar, romantik komedi filmleri falan sebep oluyor bunlara!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beynimizi yıkıyorlar ya. Hemde daha götümüzde bez gezerken başılıyorlar bu işe :D

      Sil
  4. Vrak :P

    Ben de daha önce bir hikayemde yazmışım ki: ''Üniversite gençliğinin sorunu bu. Hollywood filmleri, bakış açılarını bozdu. Onlara göre hayat büyük bir romantik komedidir ve tatlı biriyle tanıştığınızda mutlu son kesindir.''

    Ayrıca bireysel düğün böyle bir şey mi oluyor acaba? :P http://www.sabah.com.tr/yasam/2014/06/27/damatsiz-hayali-dugun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiye kadar rahat bir on mutlu son yazdım. adamı görünce bretney`nin bir klibi vardı böyle Amerikan evhanımı modeli ordaki tipte hatunum etrafta çoluk çocuk. sonuç hepsi geldi geçti.
      Sonum benzemesin ya. Yalnız aklıma takılan şey şu masaları dolaştı etti de takı var mıydı acaba

      Sil
  5. Al benden bir adet daha. Çok izliyoruz, okuyoruz ya ondan bizim hayaller hep bi paris, hep bi roma ama gerçekler hep bi cilali ibo hep bi tatlısesler.
    İşimiz zor, çok zor.. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Prenses Grace olmayı bekledim ama yok yani, ikinci sınıf bir Hollywood yapımı romantik komedi bile olamadım :D

      Sil
  6. Düğün günü karışır mı ya :)
    O davetiyeye bakacaksın senin gidesin gelmemiştir lady'm :):) :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden gidecektim ama 30 u pazar günü diye kalmış aklımda. :D

      Sil