20 Nisan 2015 Pazartesi

hadi beni biliyoruz da senin aklın nerede


Ben bir taşla iki kuş vurmayı severim. Dünkü planlarımı da tam olarak bir taşla kuş sürüsü avlamak üzere yaptım. Robot seminerine girip, ardından da şu Çöpçatan teyzenin ayarladığı çocukla görüşürüm dedim. El kadar bebeler baya baya robot yapmış. Lan biz acaba çocukken çok mu salaktık? İki logoyu üst üste koyunca sevinçten delirirdim ben. Şu görücü çocuktan bahsetmekten kaçıyorum sanırım. Ben yağmur trafiğinde söylene söylene zamanında yetiştim. Gelmemişti oh dedim oturdum beklemeye başladım. Adam beni tam 17 dakika bekletti. Trafiktir şudur budur dedim ama ayıp. 3 dakika daha bekletse bırakıp gidecektim. Zaten deli gibi gerginim. Sihirbaz olur, hostesi kutuya koyar ve kılıçları saplar ya, benim sihirbaz hile yapmayı unutmuş da kan revan acı çekiyor gibi hissediyorum. Ama adam tatlıydı ve mesajlarında da kibardı. Sabır taşım fırında fazla kalmış kurabiye çatlarken bizimki damladı. Beklettim mi diye sordu bir de. Lan yirmi dakika geç kalmışsın farkındasın ne soruyorsun. “17 dakika kadar” dedim, tutamadım kendimi. İlk gıcık olduğum hareketi yapıp özür dilemedi, güldü oturdu karşıma. Sonrası iyiydi ama. Gergin olduğumu fark edince boca güldürdü beni. Ve evet bende her kadın gibi güldüren erkeklerden hoşlanıyorum. Yoksa bende biliyorum çok sıradan olduğunu. En azından boş boş konuşmuyor, güldürmek için çaba harcadığını belli etmiyor. Ben rahatlayınca dilim çözüldü tabi, içimi kemiren soruyu sordum. Hadi beni zorladılar da buna ne yaptılar. Çünkü içinde bulunduğumuz durum pekte mantıklı gözükmedi bana. Neden? Çöpçatan Teyze çocuk doktor dedi. Adam doktor ve görücü usulü randevuyu kabul etti öyle mi? Kesin manyak falan diye düşündüm. İtiraf ediyorum sığ düşüncelerimle kesin göt göbek çıkmıştır bunda ondan diye düşündüm. Biliyorum çünkü üzgünüm ama doktor tayfası o altı yıllık ders döneminden sonra ya havada karada kız bırakmayız moduna giriyorlar, ya da kendilerine kimseleri layık görmüyorlar. Yaşayan örnekler kuzenlerim ve daha mezun bile olmamış Uyuz`um. Çocuğun tip düzgündü fotoğrafta, bu kez dedim kesin benden kısadır bu ama kısada çıkmadı. Konuşurken hazırda bekleyen psikopatlığa yatkın hal ve hareketler görmeyince de merak ettim bu malın benle işi ne? Cevap vermedi. Onunla başka bir gün bir kahve daha içersem söyleyecekmiş. Çok şeker geldi bir anda gözüme. Ama iç sesim Var mısın Yok musun da kutu açıyor sanki ne gerek var bunlara diye bağırıyor. Senden hoşlanmasam sırf meraktan sanki senle görüşmeyi kabul ederim. Gerçi kesin meraktan yaparım ama Çöpçatan Teyze`yi sıkıştırmak daha kolay değil mi?

37 yorum:

  1. Ooooo hadi bakalım Lady . Olumlu şeyler hissediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani hoş çocuk yalan yok bende hoşlandım :D

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Daha çocuğum ben be :D

      Sil
    2. Sen öyle diyorsan doğrudur. Ama ben bu cümleyi hep dalgasına kullanmışımdır; yüzde 90 evlilikle sonuçlanmıştır, söz-nişan garanti :P

      Sil
    3. hahahah :D Bilmem tatlı çocuk hani :D

      Sil
  3. Bize enişte mi geliyor yoksa komşum :D Şaka maka her şeyin hayırlısı olsun. Amin.

    Özür dilememesi bence de eksi puan neyse hatasız kul olmaz sen adam edersin onu hahha :DD

    Yav sormayayım diyorum ama dayanamadım. Secret dizisine başladın mı? (Eğer daha başlamadıysan başlarken haber ver. Yada ilk bölümüne baktıysan nasıldı? İzlenir mi? :D Benim favori dizim olunca bu kadar meraklı oldum. Hani çok seviyorum ya o yüzden. İnşAllah seni diziyi önerdiğim güne beddua ettirmem :D)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kadınların erkekleri düzeltebileceğine inanmam hiç :D
      Enişte olur mu bilmem ama tatlı çocuk ne bilim hoşlandım sanırım :D
      On beş dakikasını izledim dayanamadım. Devamı sınavdan sonra. Komedide var dimi? Kızı kelepçeli görünce falan bir şey yaptım da :D

      Sil
    2. Ne komedisi bebeğim dizi dram romantik hahah çok çok az var ama dişinin kovuğuna yetmez :DD

      Sil
    3. Ama seyretmeye devam et D.S.K. garantili canım :DD Sonra istersen ben sana komedi dizisi de öneririm.

      Bu arada sen baya baya hoşlanmışsın bu doktordan hadi hayırlısı canım. Sen beğenip münasip görürsen biz seve seve enişte diye bağrımıza basarız :DD

      Sil
    4. dram çok sevmem ben ama izleyeceğim :D
      Bu bitince dram psikolojisinden kurtulmak için komediye hayır demem :D
      Ben hoşlanmasına hoşlandım da o hoşlandı mı hiç bir fikrim yok :D

      Sil
    5. Bu diziye başlarken haber ver bende başlayayım sonrada çekiştiririz diziyi :D

      Çöpçatan teyzelerden öğrenirsin diyeceğim ama onların ''Hımm demek sen hoşlandın hadi bakalım.'' tarzı cümlelerine maruz kalmandan korkuyorum. Eğer numarası varsa sen bir yere davet et doktoru. -Bu öneri fazla mı oldu sanki- ay komşu nasıl tavsiye versem bilemedim sanki beş koca eskittim de kalkıp sana tavsiye vermeye çalışıyorum :DD

      Sil
    6. Olur söylerim tabi. Her bölüm sonrası bir çekiştirme seansı yaparız :D
      Var konuşuyoruz whatsapp sağ olsun :D Ver sen ben süzer süzer uygularım :D

      Sil
    7. Olabilir. Spo vermeyeyim ama beddua edeceğimiz çok insan olacak :DD

      Sen bana bakma komşu verebileceğim tek tavsiye kendin ol doğal davran zaten olacaksa gerisi gelir :D

      Sil
    8. Bak işte karakterlere beddua etmekte uzmanımdır :D

      Sil
  4. Çocuk hakkındaki tahminlerine çok güldüm, yerin dibine sokmuş sokmuş çıkarmışsın :d
    Bunun altından birşey çıkacak gibi görünüyor. Çöpçatan teyzeyi bir sıkıştırsana :D Sebebi ögrenir hoşuna giderse yine buluşursun ki nolcek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ne yapayım işkillendim. Beni zorlarsın anlarımda bir erkek niye kabul eder onu anlamadım. Adam daha 26 yaşında be. Normal tanışma yolları varken kabul etme sebebi ne ki?

      Sil
  5. benim için böyle PR çalışması yapan teyzeler olmadı hiç. Okuduğum bölüm mü teyzeleri etkilemedi, yoksa devasa çirkinliğim mi bilmiyorum. Belki beni kendilerine saklamışlardır. Onu da zaman gösterecek.
    P.S.: House'dan gayrı doktor olmaz olsun
    P.S.2: Dr. Cox'ın da yeri ayrı tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha :D Bizim ekibi sana yönlendirmemi ister misin? :D
      Boy yaş huy çok sığlar ama meslek bilgilerini alıp eşleştiriyorlar. Sevmediklerine sorunlu tipleri kakalıyorlar :D
      Bak bu teyzeler çok sevdirirsen kendini istersen okulun yedinci yılında ol görüştürüyorlar. Örnek diğer favori adayları fizikte yedinci yılını okuyor :D
      Doktor adam meşgul oluyor ya.
      Bizim kinden bir House çıkmaz olsa olsa doktor civanım diye dolanırım :D

      Sil
  6. hayırlısı olsun senin için :)

    YanıtlaSil
  7. Ben bir shepard bilirim başka doktor tanımam demeyi ne çok isterdim. Maalesef tanıdım. Bu ilişki için bazı öngörülerim var fakat "kendini gerçekleştiren kehanet"e sebebiyet vermemek için paylaşmamayı uygun buldum. :)
    Gelelim eski model çocuklara, bu konuda daha kıdemli olarak şunu sormak istiyorum "nasıl koyuyordun iki logoyu üst üste ya ben sümüklerimi çekememiyordum ayol" :)
    Gördüğün gibi her nesil daha işlevsel daha yetenekli oluyor. Eğer sen de çocuğun yeni nesildeki diğer çocuklara bir boy fark atsın, zeki olsun istiyorsan, dünyanın en zeki insanlarını bünyesinde toplayan tıp mesleğini yadsıma. Ayrıca doğum nedeniyle oluşan çocuk geriliklerini en iyi farkedecek ebeveyn yine bir doktordur. Kadınların doktor sevdası boşuna değil, hep iyi bir baba arayışının sonucu oluşan bir gerçeklik.Bir kadının bir şeye eğilimi varsa durup iki kere düşüneceksin, şu dünyadaki en faydacı rasyonel canlıdır o :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Paylaşsan olmaz mı? En azından yorgan ve ayak olayını yapar zarar görmeden sıyrılırım. Bak zaten korkuyorum.
      hahaha logodan sonra olay çok ilerlemiş. :D Bir sonraki nesil bence labaratuarda oyunca bebek yapacaklar kendine şöyle kanlı canlı.
      Zeki mi? Evet ama aklı kullanmak var bir de.Yanında hamurun içine ceviz attım kek yaptım. Sonra aldım götürdüm koydum önüne yedi ve ölüyordu salak kuzenim. alerjisi varmış kek hamurunu başka bir şey yapıyorum sanmış.Hayır ölmesi sorun değil katil ben olacaktım bu daha büyük sorun bence. Kardeşim 18 yaşını doldurmadığı halde salakça ürünler alıp senetlerin altına imzasını atmıştı. Annemlere duyurmadan götünü ben topladım ki kendisi tıp için hazırlık okumakla meşguldü.
      Ama şu bir gerçek evet biz ortalamadan daha zekiler ve kadınlarda içgüdüsel olarak sanırım gelecek nesile yönelik en iyi seçmeliyim olayı var. Ya doğada var ama cidden insanda da böyle mi? Bir yerlerde okumuştum kadınlar zekaya tipe içgüdüsel olarak bakıyormuş. yani tüm o aşk işleri zırvalık mı? Çocuk olsun ve bu adam onun için en iyi tercih meselesi mi?
      En iyisi ben bu ne derse yapayım. Her şey çocuklarım için nede olsa :D

      Sil
  8. olumlu hissettim ben nedense. belki de yazından ötürüdür. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ondan çünkü hoşlandım onadan :D Bu da büyük ihtimal yazıma yansıda ama talı çocuk ya ne bilim :D

      Sil
  9. Şimdiiiii çöpçatan teyzeyi buruştur bir kenara at adam karşındaydı, konuştunuz, güldünüz kısaca bi zaman geçirdiniz ve ilk izlenimin o kadar kötü olmamış anlaşılan. Doktor tayfasından benim de dilim yanmıştı biraz yalan yok ama öğrenciydi benimki havalar havalar yani Bu mezun da olmuş biraz daha bir olgunluğa erişmiştir. İkinci buluşmadan kaçma hatta ikiniz için de uygunsa üçüncüden. Ne biliyorsun belki 4 yıl sonra "evet evleneceğim adam buymuş" diyeceksin. Hadi onu demedin diyelim güzel vakit geçirdiğin bir anı olur kafanda daha ne BEN O ANI İÇİN YIRTINIYORUM BENİMKİ DERSE GELMEYİ KESTİ!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir öğrencide bende de vardı. Ama çok sürmedi. Bay Uzun`la karşılaştığımız dakika çocuk aklımdan çıkmıştı. Gerçi çocuğu ilk gördüğümde çok seksi sigara içiyor diye peşine düştüm.
      İkinci zaman konusunda net olmasa da kesin. Umarım olgundur da şey olayı var bende olduğumdan farklı davranıyorum sanırım biraz. Böyle daha ağır başlı. üçüncüden sonra gerçek benden korkarsa üzülürüm :D
      Ya hemen kötü düşünme çocuk sınavlardan sonra başka şehirde yaşayan ailesinin yanına gitmiş olamaz mı? Bizim okul hayalete döndü de

      Sil
    2. Benimki başlamadan bitti. Ciddi ciddi bana sen su puanla girdim sen şu puanla girdin muhabbeti yapmıştı. Uğraşamam ben bununla diyip çıkmıştım hayatından. -şu anki çocuk sevişiyor sigarayla lady ölüyorum o sigara içerken-
      Zamanla tanıyacaksın artık yapacak bir şey yok bakalım neler olacak :D
      bizim okul da boşaldı tamam kabul ediyorum ama onun bölümünden çocukları ders çalışırken görüyorum arada. Hoş bölüm arkadaşı mı onlar tam emin değilim daha çok yalnız takıldığı için ama onlar çalışırken beyefendi nerede hani nerede -_-
      zaten telefonu elinden düşmüyor sevgilisini mi bıraktı geldi buraya belli değil

      Sil
    3. Sigarayla sevişen erken cooldur :D
      Evrene bütün kötü mesajları gönderdin :D
      Ya bende sürekli vik vikim ama hayatımda kimse yok onlar iştir maillerine cevap veriyordur. :D
      Annesinin kolarına gitmiştir bence. hiç kötü düşünme :D
      Sevgilisi varsa da kiralık katil var hallederiz sen paradan bahset. Kesin şu koca blog aleminde kiralık katil tanıdığı olan biri vardır :D Arar buluruz

      Sil
    4. Sevgili dert edilecek bir şey değil ya. Uzak ilişki inancım sıfır aldatır illa biri birini ahahahahaha. O çocuk benle olmasa da bir başkasını kesin bulur yani :D
      Madem annesinin yanındadır diyorsun bakalım bekleyelim belki ben de giderim bir ara annemin yanına hasret çekmeyiz. Hem belki annemin yüzünü unuttuğum komşularından birini görürüm ahaahahahaha

      Sil
    5. Git annen,n yanına tabi özlemiştir :D
      Annesinin yanında o. Değilse de ayırırız :D

      Sil
  10. Oooo süper:) Haydi hayırlısı;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. 17 dakika mııııı öeh işi biraz abartmış ATÇÖPEATAT! İşin şakası biyana keşke niye geç geldiğini filan sorgulasaydın ilk randevuymuş da bu hem :) görücüusulü demişin ama tatlı bir heyecan olmuştur yine de.
    okul mevzusu da şöyle aöften ikinci üniversite diye bir program var halihazırda okurken ordan başka bir bölüme de kaydolabiliyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sordum da işte cevap vermedi :( Heyecan oldu tabi ya ama tatlı mı bilemedim :D
      şimdi tam olarak anladım. zor ve yorucu oluyordur senin için

      Sil
  12. Ooooo doktor görücü.
    Bulmaya vakti olmadıysa demek ki :p
    Ya da hatun seni göstermişlerdir aha demiştir işte bu yanıma yakışacak hatunum.
    Dur bir bakayım demiştir.
    Oooohhhooo bi ton şey söylerim de sana sıkılırsın :p

    Ay hadi inşallah bakalım bir dahaki çay kahvede neler olacak :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha genç be. Dört yaş mı beş yaş mı ne var aramızda. Erkek için görücü işi 40 dan sonra olur bence. Bu erkekler hiç yaşlanmıyor zaten. Biyolojik saat derdi de yok :D
      Eminim demiştir :D Hepsi sıraya dizilmişlerdir bizim çöpçatanda mülakatla alıyordur :D
      Tatlı çocuk. Şimdilik kendilerinden pek bir hoşlanıyorum :D

      Sil