20 Kasım 2014 Perşembe

onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine


Ve sonsuza dek mutlu yaşadılar. Sınavlarmış falan umurumda değil dakika itibariyle. Ağzım kulaklarımda, kapı gıcırtısına kalkıp oynuyorum. Midemden fil sürüsü geçiyor, beynim bateri çalıyor. Enerji patlaması yaşıyorum resmen. Dünyayı iki tur koşup gelebilirim. Sebep sebep… Biz bu Bay B olacak beyaz atlı prensimle dersten sonra buluştuk. Maksat azıcık kafa dağıtmaktı ama bir anda baktım bu iltifatlar yağdırıyor. Yediğim yemek boğazımda trafik yaptı yutamadım o an gelince. ”Senden hoşlanıyorum ben” dedi. Nefes almayı unuttum. Gözleri yerinden çıkacaktı resmen. Uzun zamandır ben bu anı bekliyordum. Allah`ım birde gülümsüyordu ki sanki bir dondurmaydım ve güneşin altına bırakıp gitmişlerdi. Ne söylemeliydim ya da gerekiyor muydu bilemedim.  Sadece gülebildim. Bir de aklıma gelince yutkundum. İnsanın aklı başından gidiyormuş meğer. Bir de yalan yok içimde bir kız çıkıp yaşasın kazandım diye çığlıklar attı. Büyük ödülü kapmış gibi hissettim. Bendeki tam anlamıyla azimle sıçan durumu. Adamın peşinden kaç aydır koşuyorum. Ben bir gülümsemeye bu kadar açken, o benden hoşlandığını söyledi. Tabi küçük bir salaklığım var. Anlatsam mı bilmedim? Çok özel geldi bir an. Sonra dedim kızım en boktan şeylerini yazdın. Bunu mu saklayacaksın, ne var ki bunda? Aslında özelden çok tam bir öküzlük. Dip dibe oturduk bir şeyler içiyoruz, gerginim ama sanki bir şey olmamışçasına sağdan soldan konuşma çabası içerisindeyim. Çünkü adam dedi, gülümsedi ve geçti. Sonra bu suratıma, gözlerime şu romantik filmlerdeki bakışlardan atmaya başladı. Öpüşmeden önceki ağır müzik ağır çekimli duygusal anlar var ya, işte tam onlardan. Kafasını yaklaştırdı yaklaştırdı; bakışları attı attı ve benden pıskırma gibi bir gülme sesi çıktı. Eveettttt. Tutamadım kendimi güldüm. Sevinçten değil hem de çok komik geldi. Hatta tutamadım kafamı çevirip kahkaha attım. Ama ne yapayım, komikti işte. Biri fırlayıp “KESTİK” diye bağıracak gibi geldi. Evet batırdım ama ne yapayım hapşırmak gibi tutamadığım bir şeydi. Çocuk bence mutluluktan kafayı sıyırdığımı düşünüyor. Off zaten suratı düştü, bozuldu. Espriye vurdu ama Sidikli “çocuğun egosuna sıçmışsın” dedi öyle mi ki? 

22 yorum:

  1. Ayy çok sevindim Lady. Hadi bakalım, güzel olsun bundan sonrası. :)

    O gülme işine bayıldım. Okurken kahkaha attım. Bay B birazcık bozulmuş olabilir ama içinden gülmek gelmiş. Ne yapacaktın ki? Öpüşürken güldüğünü düşünsene. :D Daha fena olurdu. :D

    Neyse sen gönlünü alırsın Bay B.'nin. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım güzel olur. Sanırım biraz bozuldu işler pek parlak değil sanırım :D

      Sil
  2. heheeee herşey yolunda gibiii :)

    YanıtlaSil
  3. ne güzel helecanlı helecanlı, mutluluklar o zaman.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel, mutlu başlangıçlar olsun inşallah :))

    YanıtlaSil
  5. Ay ne güzel senin için çok sevindim biliyor musun.Darısı başıma diyeyim artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha güzel aşklar ve mutlu sonlar senin olsun :D

      Sil
  6. :D
    Öptü sandım be :D
    O an da olur öyle şeyler neyse boşver ya :P
    Sevindim senin adına be :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi adıma bende cok sevindim. Bitiş çizgisini gördüm gibi oldum :D

      Sil
  7. yaaa ne güzel bir yazı olmuş hep böyle mutlu ol İnşallah :)
    ayyy kendimi hatırladım bende aynı durumu yaşamıştım yaşasın yalnız değilmişim bana da çok komik gelmişti o an:) merak etme çok bozulmamıştır ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok utanç verici dimi. Ay ne yapacağımı şaşırdım :D

      Sil
  8. ayyyyyy bu aralar duyduğum en güzel şeylerden biri :)
    nazar değmesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artik nazar kaldircak halim kalmadı. Degdirenin gözünü oyacagim

      Sil
  9. Hahhaa ne güzel bir haber bu. Umarım birbirinizin değerini hep bilirsiniz. Aman leydi aşk zor bulunan bir şey, sımsıkı sarıl ona kaçmasın. Gülmek mi, olur öyle bu da seni bekletme süresinin karşılığı olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaçırır mıyım ben onu. Ne zamandır bugünleri bekliyordum

      Sil
  10. çok sevindimm mutluluklar dilerim:)
    kötü şeyler düşünmemiştir bence :))

    YanıtlaSil
  11. senin reflekslerin hep istemsiz bir şekilde oluyor galiba :D gelişmeler hoş :) daim olsun :D

    YanıtlaSil