25 Temmuz 2014 Cuma

öldürürsem beyaz elbiseme kan bulaşır



Her şey başı gibi güzel olmuyor. Elbise bakmak için Nil Kuşuyla stajdan sonra buluştuk. Yine dolandık durduk. Ama bu kez bir kırmızı birde beyaz elbise bulabildim. İkisi de birbirinden güzel. Hangisini alayım bir türlü karar veremedim. Beyaz düğünde giyilmez ayıp am çok güzel aklım kalıyor bir tarafta. Kırmızıda çok seksi çokta yakıştı onu da bırakmak istemiyorum.  İkisine aynı anda sahip olabileceğim bir evrende yaşamak istiyorum. Biraz düşünüp son kararımı vermeliyim, yarında gidip almalıyım dedik Nil Kuşuyla nerde iftar yapsak diye düşünmeye başladık. Zır telefon bunun sevgilisi, bizimki gelse sorun olur mu diyor ama nasıl bir bakışı var görmelisiniz. “Lütfen gelsin” diye bağırıyor. Suratını yine susuz kalmış yavru köpek moduna getirince ben nasıl hayır diyeceğim ki. Bizimkinin sevgilisi de geldi başladık yer aramaya. Oturduk, iftarı beklerken keyifli keyifli sohbet ediyoruz pıt Joker damladı. Hayır ben Nil Kuşuna sevgilin gelsin dedim bu nerden çıktı. Neymiş yoldayken aramış, kız arkadaşıyla dışarı çıkacaklarmış ekmiş. Bizimkinin sevgilisi de gel demiş oturunca da yeri mesaj atmış. Elbisemi seçip alamamışım üzerine bir de bu çıktı. Çocuk bizimkinin sevgilisinin ev ve çocukluk arkadaşı. O yüzden arda karşılaşmak zorunda kalıyoruz ama ne o ne de ben ondan hoşlanıyoruz. Sebep onun dili. Adam boyna uğraşıp duruyor. Sürekli salak bir espriyle karışık laf sokma çabası. Ama ben bu çocuğu gördüğümden beri kılım. Ruhum bir türlü sevemedi. Hayır baya da yakışıklı çocuk, hormonlarımın coşup ben bu çocuğa aşık oldum demem gerekirken en başından beri sinir oluyorum. Demek ki olmayınca olmuyor. Neyse işte biz oruçlu olunca yemeye gömüldük, paşalarda o durum olmadığı için yavaş yavaş sindirmeye koyuldular.  Tabi bu yemek yememe bir ton laf ediyor. Afrika’daki aç çocuklar yüzünden kendimi suçlar oldum sayesinde. Yemekten sonra bir yerde oturalım dedik. Biz Nil Kuşuyla Bay B`yi konuşuyoruz.  Ben detayları ballandıra ballandıra anlatıyorum, nasıl olsa bunlar futbola sardı diye. Bu dönüp demesin mi “Salak mısın kızım gay`dir o. Yoksa ne işi olur orda senle.” Diye. Dumur oldum kaldım. Bana gömdüğüne mi Bay B`ye gömdüğüne mi yanayım bilemedim. O tüm gün oruç tutmuş insana bir birada siz söyleyin diyen dilini dışarı çıkarıp, pirzolalık et için dövmek istedim.  İçtiği sigarayı suratında söndürmek istedim. Düğünde pasta niyetine kesmek istedim. Bu durumda kırmızı alsam iyi olur. Kan beyazda sırıtır.


8 yorum:

  1. Cinayet işlemeye meyilli gördüm seni :D
    Yalnız çocuk cidden kılmış :)
    Beyazı almadığın iyi olmuş geline küfreder gibi olur,
    Aslında çok saçma ama o geline göre de değişir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aşırı kıl ya sinirlerimi ziplatiyor buldu zavalli beni gömüp duruyor. Nil kuşu na hiç laf yok. Sikiysa desin tabi arada eniste var.
      kuzenim sen istedigini al dedi :) ikisinide alip beyazi kuzende kirmiziyida bir hafta sonraki baska bi düğünde giyicem :) olmaz mi ki?

      Sil
    2. Olur tabi sorun olmadıktan sonra :)
      Bu arada mim getirdim ki sana yapmak istersen tabi istemezsen kırılmam bak tamam mı ;)

      Sil
    3. Ben bunuda Bay B ye bağlarım hehehee :) ama tatil dönüşüne kalabilir :)

      Sil
  2. Ay ne gıcık oluyo o tipler :/
    Kırmızı elbise, güzel seçim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinirmi bozdu cok ya. Bana laf etmesine alistim artik da Bay B ye etmesin ya. Of gerci onun ucuda bana dokunuyor

      Sil
  3. ya bişe dicem bu sana yanık olmasın?
    futbol muhabbeti varken niye seni dinlesin ki?
    :)
    son cümlen süper, haklısın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok beee. Bu salakta dikkat dağınıklığı var bi boka odaklanamiyor. Heryerde göz kulak.
      Kaldi ki su dünya da katlanamadigi tek insanim :D hehehe bende onu ne severim ya:)
      Bunun kani bulasirsa kurutemizleme bile cikaramaz.

      Sil