7 Temmuz 2014 Pazartesi

elbise işinde daha yeniydim halbuki

 
İştir stajdır dedim ama baktım ki dolapta giyinecek doğru düzgün bişey yok. Rahatına düşkün üniversite öğrencisi olunca tabi kot t-shirt olayı vazgeçilmezim doğal olarak. Öyle sürekli hanım hanım giyiniyim, topukluları çekeyim modunda değilim. Rahat ve şık olsun yeter hani. Neye staj görüşmelerine kotla gidemeyeceğime göre hadi alışverişe çıkalım dedim annemi taktım koluma. Bi kaç elbise seçtim. Hem günlük olsun hem şık hem klasik. Yani elbise çok amaçlı altıa giteceğin ayakkabıyla şekil alan tiplerden. Ben giyinip çıkarıyorum son üç tane kaldı. En çok beğendiklerimi sona sakladım. Sevine sevine ne de yakıştı lacivert elbise diye kabinden kendimi dışarı attım. Annem güzel olmuş dedi ama dışardaki kız suratını büzdü. Nasıl  dedim kız bana demesin mi “Diğerleri iyiydi ama bu orta yaş bunalımında gibi olmuş çok zevksiz”. Doğal olarak ben kızın üzerine saldırdım dövdüm yumrukladım ama hayal dünyamda. Gerçekte ise ağzımdan”İyi ya işte otuzumda da aynı fitlikte olucağım için giyerimde senin kalçalar şimdiden sinyal veriyor senin için zor olur” dedim. Tabi annemde iyice seviyesizleştim diye oramı buramı mıncırıp duruyor.

 
Kıza inat sona kalan son üç parçayı aldım eve geldim. Lacivert elbisemi ve beyaz çiçekli elbisemi çekim kızlar nasıl dürüst olun diye kızlara yolladım. Tepki “kocakarı işi”. Gelsin depresyon. Ben ki çiçekli elbiseler için babaannemin basma eteği gibi diye almayan bi kez yaptım bi yanlış aldım bari beğenseler diye söylenip durdum sonra. Sonra zevkine güvendiğim bi arkadaşıma anlattım merak etti. Laciverte “kocan seni aldatmış bunalımda elbisesi”  beyaza “kocamın beni aldattığı kadının elbisesi dedi” siyah ise “kocadan intikam için gidilen gece gezmelerine ait elbise ”. Bense o siyah elbiseyi kocamın cenazesinde giymeye karar verdim. Ne de olsa aldatmış beni. Elbiseler yüzünden hırsımı olmayan kocadan çıkardım ya neyse. Bu arada beyaz elbiseye babaanne diyen arkadaşlar üzerimde onla çekilmiş bi fotoğraftan sonra nerden aldığımı sordular. Zara`da bir sürü para bayıldım. Umarım hiç indirime girmez ya da durun.  Çok fena indirime girsin ama son bedenin içine de siz giremeyin amin.


10 yorum:

  1. Merhaba :)
    Çok güldürdün beni o nasıl bir bedduadır yaa :D
    Bir bayana edilecek en kötü beddua sanırım :)
    Bloğuna şöyle bir göz attım da çok sevdim :) Ama takip şeysi neden yok :( Ben kontrol panelinden takip edemiyorum da :(
    Bunu benim için ve seni takip etmek isteyenler için yapar mısın acaba ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba =)
      Bloguma hoş geldin=) Uzun zamandır yazılarına gizli gizli göz atıyordum sonunda harekete geçtim=) Güldüre bildiğime sevindim. Sağlam beddua etmişim=)
      Bloga arada canım sıkıldıkça yazıyordum ondan pek takmadım. Ama yazınbi ısındım sanırım buraya =) Hemen koydum sen diyince =)

      Sil
  2. Ahahah çok güldüm ya okurken :D
    Demek ki kabindeki kıza da boşuna laf söylemişsin arkadaşların da aynı şeyi demiş :D
    Aynen ya ben de gfc widgetına bakındım bulamadım, koyarsan çok güzel olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kız onu hakketti. Azıcık nazik olur ama insan. Yeniyim elbise işlerinde.
      Blogla pek alakam yoktu. Kodum şimdi ama =)

      Sil
  3. Merhaba ;)
    Ya bence çok mu çok abartmışlar dersin :)
    Boşver takma kimseyi sen beğendin sonuçta di mi?
    Arkadaşlarının benzetmesine öldüm ya :D
    Beddua da sağlam ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba=)
      Abarttılar tabi. Psikolojim ve hassas kalbimle oynadılar. Bi Coco Chanel değilim ama bi Banu Alkan kadarda zevksiz değilim hani.
      Bu kızların hepsi birbirinden deli. Hepimize bir psikolog şart

      Sil
  4. :) sen beğendiysen boşveeerr
    Öenmli olan senin beğenmen onun içinde mutlu olman :)
    O kıza iyi posta koydun :) keşke bende yapabilsem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok severek almıştım. Hem içinde kendimi iyi hissediyorum :)
      Annem oramı mıncırmasa sona sakladığım bir iki söz daha vardı ya neyse. Zaten kız çok kibar ve gülümseyerek söylediğim içi dediklerimi kolay anlayamadı =) Beynini kabinde unutmuştu sanırım =)

      Sil
  5. İyi ya işte otuzumda da aynı fitlikte olucağım için giyerimde senin kalçalar şimdiden sinyal veriyor senin için zor olur”

    Yaa lütfen kimseye sorma elbise alırkenn.Kadınlar her zaman dürüst olmuyo bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu da kulağıma küpe yapsam iyi olur. haklısın ki. Elbiselerim çok güzel hem =)

      Sil