2 Haziran 2016 Perşembe

annem beni külkedisi kalayım diye doğurmuş


Ne zaman benim özel işim olsa iş yerinde işler patlıyor. Sonra benim tek isteğim gözlerimin altı balon gibi şişsin çok uyumaktan oluyor. Bir insan için bundan daha güzel bir beddua bilmiyorum ben. Gerçi iş bedduaya gelince sanırım o işi çok güzel yapıyorum. Özellikle Joker`e ise. Gözlerim yakında çalışmaktan şişe camına ihtiyaç duyana kadar çalıştım. Beni öyle kafa kaşıyacak zaman kurtarmadı. Bir de dertsiz başıma dert açıp girdiğim şu ikinci okulun finalleri vardı. Vizelerim de nazar değdirmeyin ama çok iyi olunca finallere girmeden duramadım. Tuğla tuğla okuyup sınavlarda bir halt yapamadım gerçi. Gece gündüz uyumayıp çalışınca halime üzülen sevgili Joker beni bir pamuklara sarmadı. Nasılda anlayışlı diye hayaller kurdum. Gerçekler bol dırdır. Adamın içinden öküz çıktı diyeceğim ama dışı da öyle. Allah'ım ne vardı bana da bir prens göndersen. Beyaz atı olmasa da olurdu. Prensesi el üstünde tutsa yeterdi. Ondan bile vazgeçtim bir miktar anlayış yeterdi. Bizimki ne yaptı "o saate kadar çalışılır mı?" isimli roman yazdı. Evde ders çalışıyorsam da bu ne okulu diye söylendi. Bununla da yetinmedi dinozorlar hala hayattayken girilmiş bir iddianın ödülü istedi. Şu masal yüzünden girdiğimiz. O kadar unutmuşum ki hatırlatana kadar ağzımı yaya yaya saçmalama yaa dedim durdum. Ona kahvaltı hazırlamamı isteyince oh dedim yırttım. İki omlet zeytin peynir ayarlarım tamam işte. Birde bunu azıcık süsleyince nasıl zahmetlere katlanmış, özenmiş der. Ama ben kimim ki şeytanın stajyerini kandırabileceğimi düşünüyorum. Adam bana istek listesi bıraktı. Böyle börekli, poğaçalı. liste o kadar uzundu ki bir de altına kuş sütü yazmış. Canı çekmiş. Bir insan hem sigara böreği hem peynirli börek nasıl ister ya. İkisininde mantığı peynirde bitiyor hani. Kıymalıdan bahsetmedim peynirlerin arasına girmemek için. Üç çeşit poğaça istemiş, insan olan iki tanesini yediğinde doyuyor. Pankek mi istememiş, omlet mi istememiş ki onuda kuru kuru istememiş bilmem neli olsun diye dip not yazmış. O kadar çok şey isteyince cumartesi akşamımı mutfakta köle gibi çalışarak harcadım. Pazar sabahı erkenden kalktım doldurdum gelsin alsın diye bekliyorum elim kolum dolu ya! Gelmedi uykusu çokmuş kendim gidecekmişim. Bende bindim taksiye öyle gittim. Tüm kahvaltı tantanası bitince de 70 liramı geri istedim oh olsun ona. Ya ben geldim mutfakta iki tava birden çeviriyorum omletler havada uçuşuyor o horul horul uyudu. Asıl bombaya gelin siz. Meğer Aslanla iddiaya girmiş kaybeden bir ordu dolusu erkeğin isteklerini pişirecekmiş. Tabi bizimkide benim kaybettiğim iddiayı hatırlayınca üstüme, ona acıyıp sadece omlet isteyen arkadaşından ilham alıp kargaların götünü yayıp yattığı saatte ben kahvaltı hazırladım. İnşallah önemli bir görüşmen de ishal olursun tuvaletten çıkamaz işi eline yüzüne bulaştırırsın. Götün açıkta kalır da rüyanda o bana yaptırdığın browninin hamuruyla fırında görürsün kendini.

16 yorum:

  1. 😂😂 sahiden o kadar şeyi yaptıysan (cinsiyet tutmasa da) sana talibim. Maşallah diyeyim de nazar değmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaptım. Bir gün boyunca mutfaktan çıkamadım ya. Bu sıcakta öldüm.

      Sil
  2. Nil karaibrahimgilin ay gız uyan şarkısını sana armağan ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şarkıyı dinlemedim daha önce hemen bakacağım :D

      Sil
  3. Joker nasıl bir insan ya ahahahaha. Bak ama ilişkide bir ağırlık gerekiyor elini masaya vur benceasdfgh
    Yalnız olan sana oluyor diyim canın çıkıyor baksana hem iş hem okul hem joker ahahahahahaha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Numune o :D Her beladan sıyrılıp gerekirse başıma doluyor.
      Ay sınavlarım açıklandı hemen hemen ve kötü geçenler bile yüksek geldi çok mutluyum iki gündür :D

      Sil
  4. takdire şayansın ne diyeyim :)

    ben de bir öküzle evli olduğumdan ne diyeceğimi bilemedim :(

    YanıtlaSil
  5. ne olacak senin bu bahtsızlığın:))

    YanıtlaSil
  6. Her şeyde bir hayır vardır. Şerden de hayır çıkar bir gün. Miza yönü güçlü bir paylaşımdı doğrusu. Geçiktirmeden devamı gelmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sıcakta mutfak pek hayır değil :D Sanırım eski neşeme kavuşuyorum :D

      Sil
  7. Tamam bu kadar beceerikli olman gurur duyalası bişi kabul ediyorum (etmemek ne mümkün) ama da kıyamam sana ben valla okurken ayyyy içim gitti yafuuuu

    YanıtlaSil
  8. Güleyim mi ağlayayım mı adam uyanık ya :D Ellerine sağlık ne diyelim :D

    YanıtlaSil
  9. ooo nasıl birr şeytanlıkmış Joker'inki. tebrik etmesek olmaz. bu arada pek bi hamarat gördüm seni Maşallah diyelim de nazar değmesin :)

    YanıtlaSil