6 Mart 2015 Cuma

ve kazanan benim


Bırakın şurada keyifli keyifli güleyim ilk. Zafer çığlıklarımı atayım sonra küfredeyim. Birkaç on gün önce sizlere Hostes`ten bahsetmiştim. Ve yazımın sonuna da Barış görünümlü Burak gibi olan Pilat Bey`i maksimum 2 haftaya şutlar demiştim. Az önce itiraf etti üç gün önce terk etmiş.10 güncük sürdü ve ben kazandım. Sevindim hani. Nasıl arkadaşsın sen lafını duyuyorum ama haklıyım. Baştan dedim ben hepsine. Zaten ayrılma sebepleri de tam olarak uyardığım konulardan biri. Pilot arkadaşlarıyla dışarı çıkar, kafası güzel olunca da biri ortaya fikir atar Kapadokya`ya gidelim der. Ne hikmetse bir tek Pilot ve bir canım cicim arkadaşım dediği kızla giderler. Sabahta bizimkine dalga geçer gibi “Bil bakalım ben bilmem kimle nerdeyim?” der. Arkadaşı demeyin kızla daha önce bir ilişkisi olmuş. Lan eski sevgiliyle görüşmeyi geçtim, bir anda pat diye başka bir şehre gitmek nedir. Sevgilisi olmasa, sevgilisi arkadaşım olmasa bana ne. Tabi bizimki de açmış ağzını yummuş gözünü. Tam olarak tahmin etmediğim bir şekilde de olsa Pilot tekmeyi yedi. Üç gündür de sürekli çiçekler böcekler gönderip “Bir şey yapmadım ama özür dilerim” diyormuş. Hadsiz herif. Hayır ne desek az, bir de yüzsüzce hala konuşup duruyor. Üzüldüğüm tek nokta Hostes`in yine ilişki olayını becerememesi. En azından bu kez sağlam bir sebebi var. Yoksa çok sevindim sepetledi diye. Eminim diğer kızlarda sevindi ama  bir tek ben sevindim deyince vicdansız olarak mimlediler. Aman ne yapayım. Zaten bu iddayı kazansam da Sidikliyle daha sabah girdiğim iddiayı kaybettim. Yine Hostes üzerine girmiştim. Bir filme gitmek  için bir ay önceden sözleşmiştik. Ama art niyetli ben Sidikli`ye “Sevgilisiyle gider aramaz.” dedim. Gerçi o sevgilisinden ayrılmasa kaybetmezdim ya neyse. Ah be hayat nasıl bir şeysin. Bir yerden kazandırıp bir yerden kaybettiriyorsun. Keşke bu kadar güvenip miktarı yüksek tutmasaydım.

20 yorum:

  1. dalga geçmedim kiiii amaaa yaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alınganım sanırım ben bu ara. Fala iş yüklemesinden mustaribim :D

      Sil
    2. olur bazeeeen hayat zor :)

      Sil
    3. şu sıra dikenli telle çevrilmiş misali

      Sil
  2. Ne biçim arkadaşsınız demeyiz, yani en azından ben demem. Geleceği bilemeyiz ama tahmin edebiliriz. Daha kötü bir sonuç tahmin ediyorsak da oraya gitmedi diye sevinebiliriz. Hatta oraya gitmesin diye zorlamalıyız da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye gitsin ki? Bir yanlış anlama olayı sezinliyorum.

      Sil
  3. Pilottan sevgili olmaz ya. Hem genelde hostesler pilotlar ve onların egolarindan nefret etmez mi?
    Bir de "bir şey yapmadım ama özür dilerim" nedir abi neyin kafası o? Hostes eski sevgilisini takip koluna farklı bi şehre gitse o öyle "gitsin tabi gitsin" diyecek kadar geniş mi? Düzgün ilişki başlangıcı için doğru biri değilmiş demek artık bir dahaki sefere :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O pek sevmezdi ama bu istisna çıkmıştı. Çok da istisna değilmiş hani.
      Kendini bir bok zannetmekten oluyor bence tüm bunlar. Hostes abartıyormuş, artık arkadaşlarmış, bir şey olamazmış.
      aaa olur mu o kız yapamaz, gidemez.

      Sil
    2. Her ne olursa olsun iki sevgili bir şeyler yaşamışsa onlardan daha arkadaş olmaz. Hayır yani bi çekim olmuş zamanında daha sonra ne arkadaşı.
      "O kız" kafası yaşayan bütün insanların kafasını koparmak istiyorum -_-

      Sil
    3. Sevgililer eski sevgililerle görüşmemeli. İnsan kıskançlıktan kudurur be :D

      Sil
  4. ha haaa valla bak iyi güldüm he :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zamanlarda pek akıllı bir şey değilmişim ben :D

      Sil
  5. idaa bilet parası mıydı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok bilet parası değil ama paraydı. Çok akıllıyım ya kazanacağım kesin ya ne kadar yüksek olursa o kadar iyi dedim. :D

      Sil
  6. pilot da hızlymış pilotmuş saiden de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balık baştan kokar derler ya o misaldi. Ben dedim hatta bak burda iki hafta en fazla bile demişim :D
      http://hepsibendenibaret.blogspot.com.tr/2015/02/iki-hafta-sutlama-suresi.html

      Sil
  7. pilot da hızlymış pilotmuş saiden de.

    YanıtlaSil
  8. Ben hala pilotların çok yakışıklı oldugunu düşünüyorum :D
    Adamdaki rahatlıga agzım açık baka kaldım. Yuh yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ey Lily ey neler var işte. Çakal hepsi

      Sil