31 Ekim 2014 Cuma

ahh bu adam benim ekosistemimi bozuyor


Japon şifreleme sistemini çözmeye çalışan Amerikan askeriyim. Sürekli uydu ayarlarını değiştiren kanalım da Bay B. Biz bu çocukla ne bok yiyoruz ben anlamadım. Benim rengim belli. Ben bu çocukta çok hoşlanıyorum. O? İşte onu gerçekten bilmiyorum. Yazdan beri ona gerçekten ulaşmak için kendimi paraladım. Peki bu ne yaptı? Bir geldi, bir gitti. Neyiz ne olacağız bilmiyorum. Benim ondan hoşlandığımı anlamama gibi bir olasılığı yok. Dile gelip serenat yapmadım ama halim tavrım ortada. Gitmesin diye eline tutkal yapıştırıp koluna yapışacağım utanmasam. Şimdi gel de bunu anlama. Ee anlıyorsa niye böyle yapıyor. Sanki hiçbir şeyin farkında değilmiş gibi davranıyor bazen. Sonra arıyor, mesaj atıyor görüşelim diyor. Bütün gün benimle ilgileniyor, beni dinliyor. Sonra sağıma soluma bakıyorum ortada yok. Derin bir sessizliğe bürünüyor. Sonra yine karşımda dikiliyor. Hayır bilmesem okulu var, yaşı kaç; diyeceğim adam evli, üç çocuklu, senide yeni metresi yapacak. Davranışlarına, sözlerine bir türlü anlam veremiyorum. Benimle ilgileniyor mu, ilgilenmiyor mu? İlgileniyorsa niye hala arkadaşız, ilgilenmiyorsa kendine başka bir arkadaş bulamaz mı? Çünkü ben onun varlığına çok pis alışıyorum. Freni patlamış araba gibi onun varlığına yol alıyorum. Yeter ki yanımda olsun, sıfatı ne olursa olsun demek bu. Kaldı ki ben bunu istemiyorum. 

10 yorum:

  1. Benim adsızla olan durumum umarım sonu aynı olmaz
    sen belli ettiğin halde o böyle muallakta davranıyorsa arkadaşlığınız bitmesin diyedir ben pat pat pat sormuştum dayanamayıp çocuğa rezil olmuş olabilirim ama boş yere kendimi daha çok kaptırıp öylece kalakalmaktan iyidir diye düşünmüştüm iyi halt etmişim şuan hiç konuşmuyoruz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iki ucu boklu değnek bu işte. Off ama bötle boyna umutlanıyorum. Sonra kim beni pışpışlayacak :(

      Sil
  2. ne istediğini bilmeyen erkek tipi, ne ona gelir ne buna,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen durum bu. adam ne yapıyor henüz anlayabilmiş değilim ben

      Sil
  3. Lady, gerilme gülümse :) yarin bloguma gelll :));))

    YanıtlaSil
  4. Aynı tavrı sergilemeyi başarabilirsen , seninle benzer şekilde hissetmeye başlayabilir ve seni anlayabileceğini düşünüyorum .. İlgini belli etmemen ilgisini çekebilmen için daha akıllıca bir yol .. Tavsiye ederim.. Kocaman sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilgilini belli etmeme evresini çoktan yaktım ben. Adama maratoncu gibi koşmuş bulundum bir kere.

      Sil
  5. hayırlısı olsun zamana bırakmalı..
    başlık çok hoşuma gitti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavim be kaç aydır zamanın kucağında. bana da yazık :(

      Sil