17 Temmuz 2014 Perşembe

ödül almışım haberim yok

 

Deeptone bana bir SEVGİ VE DOSTLUK ÖDÜLÜNÜ layık görmüş. Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Ödül yazısını görünce her zaman ki gibi açıp okudum. Baktım Deeptone yine bir sürü kişiye ödül vermiş. Listeyi gözümle taradım bir sürü ödül alan blog var, ben yokum. Açıkça söylüyorum kıskandım. Hani bana hani bana diyen serçe parmak gibi hissettim kendimi.  Sonra Deeptone ödül verdim dedi. İlk aklıma yeni bir ödül yaptı bende ödülü kaptım. Ama yeni ödül yoktu. O kadar blog arasında acaba beni mi kaçırdı diye düşündüm. Ama sorun benim görmeyen gözlerimdeymiş. Bir CTRL+F her şeyi halletti. Baktığı halde kendini bulamayan bir ben varım herhalde. Ve sonunda Deeptone`dan ödül aldım bende. Ödül  için tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum.

Bu arada Zamska`nın bana bi zamanlar verdiği komik ödülü geldi. Terbiyesizlik yapıp bi teşekkür bile etmemişim. Geciken teşekkür için özür diliyorum. "ama ayağıma işedi yazısı altına bu yorumu yaptığı için pek bir manidar buldum.

Benimde ödül salgın hastalık gibi yayılsın diye başkasına vermem lazım. (Böyle Güzel salgın mı olur?) Plaza Kaşarı ödülü kapmış zaten. O yüzden geçiyorum. O da var Buddha, Myna, Dördüncü Tekil Şahıs ve de Şeyma ödülünüz hayırlı olsun. Zamska`ya al gülüm ver gülüm olmasın diye veremedim. Yoksa tabi ki o da.




6 yorum:

  1. Ay ama çok teşekkür ederim kiii :))
    Bu arada ödülün kutlu olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler =) Sevgi dostluk diyor tabi sana gelecek ki =)

      Sil
  2. Hiiii ödül aldım:) senin ödülün de kutlu olsun :))
    Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler =) Ödül sana çok yakıştı bence =)

      Sil
  3. ne tatlı arkadaşlarımıza ödül vermişsin ki leydi cadııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ödül için teşekkürler. Yeni güzel arkadaşlarım :)

      Sil