12 Temmuz 2014 Cumartesi

itici kadın profili

 
Sigara kullanmanın ne kadar doğru yanlış olması da bu yazının konusu değil. Bana kalırsa kimse içmesin sağlık açısından ama içiyorsa da içme demem. Özgür irade meselesi beni ne ilgilendirir dimi. Yazının konusu sigara içen kadınlar. Kadınlar şu sigara içme işini beceremiyorlar. Sigarayı tutuş şekillerinden dolayı değil ama. Bazılarının farkın varmamakta inat ettikleri üzerlerine saçlarına sinen o leş koku. Bir kadını bundan daha itici kılan başka bir şey olmaz sanırım. Bir metre karelik alanın içine girdin mi yanıyorsun zaten. Nasıl iğrenç bir kokudur öyle. Parfüm var, deodorant var. Kendinizden hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yahu. Şu saçı savurma hareketiyle etrafa yaydığınız kokudan haberdar mısınız? Ya ellerinize sinen kokuya ne demeli. Hele de çocuğu olup anlattığım profile uyanlar. Çocuklar patır patır zehirliyorsunuz benden demesi. Olmayanlarda erkek savar özelliğiniz mevcut. Neden bir sevgilim yok diye boşuna falcı falcı dolaşmayın. Sigara kullanıp. Çözüm bulmuş kadınlardan tavsiye almaya bakın. Sigara kullanan kadının iticiliği diye bi gerçek var, o koku yüzünden.

19 yorum:

  1. Ben uzunca bir dönem içtim,hatta arada bir tane iki tane hala kaçamak yapıyorum ama şunu söylemek için geldim.İçen o kokunun farkında olmuyor.Olsa bile iğrenç gelmiyor.Ben bunu bırakınca anladım :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama şu da var her içinde o koku buram buram kalmiyor. Bazıları aşırı kokuyor. Yoksa haklısın içen için burun uyum sağlıyor. Idil için sevindim :)

      Sil
  2. Yeri geliyor ana babadan iyi meret.
    Gerçi koku olayında yerden göğe haklısın.
    Gül & diken durumu sanırım ama,
    O dikene içmeyen de katlanmak zorunda kalıyor,
    Sıkıntı orada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkekte bu kadar kokmuyor. kadinda saç faktörü dikenin sayısını cogaltiyor. Sigaraya fazla maruz kalmış vatandaş dirdiri işte bende ki de :)

      Sil
  3. Ne desem bilemedim ki :S
    Sigara içip o kokuya engel olmak da mümkün tabi en azından saç konusunda mümkün.
    Ama içmeyen birine göre hiç sihara kokmuyorum desem palavra olur tabi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sigara kokmakla yanan bi sigara gibi gezmek baska be Şeyma. Yoksa illa ki orda burda icmeyen benim üstüme bile siniyor.

      Sil
  4. yine çok güzel bir gözlemde bulunmuşsun ' erkek savar özelliği' sigara içmeyen partner ve arkadaşlara gerçekten eziyet kokusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgiliye en zoru ki. Sende içmiş gibi oluyorsun zaten. Ve teşekkürler. Sigraya fazla maruz kalınca böyle oldu :(

      Sil
  5. Dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
    Bazıları sigara kokusu ile bütünleşiyorlar resmen.
    Özellikle bir bayan hiç hoş olmuyor elbette.
    İçer içmez beni bağlamaz da daha titizlikle davranılsa özellikle koku konusunda güzel olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya dip dibe olunca o koku insanı öldürüyor. yoksa bana da ne içsin içmesin

      Sil
  6. Benimde sık sık demek istediğim bu. Babamın sigaranın kokusunu beğenmedim diye sigarasını değiştirmişliği var. Bazıları daha bi iğrenç kokuyor sankim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sigaranın sona kalan sinen kokusu hep aynı ki. Değil mi yoksa? Henüz burun reseptörlerim o kadar seçici değil =)

      Sil
  7. İçenler o kokuyu hissetmiyor ne yazık ki. Ben de kullanmıyorum. Kokusuna da katlanamıyorum. Allahtan erkek arkadaşım da kullanmıyor :)
    Ayrıca bunun kadını erkeği de yok ki bence. Erkeklerde de o berbat koku aynı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şanslıymış hakkaten. Biriniz içse sıkıntı olurdu.
      Yok tabi de saça sinen koku fena. Kadının saçı kısaysa ne ala =)

      Sil
  8. Ben yorumlara katılmıyorum. Ben de bazen dışarıda içiyorum ama sonrasında saçlarımı kokluyorum, parfüm sıkıyorum, naneli şeker yiyorum. Yeni tanıştığım biri içtiğimi görünce çok şaşırmıştı hiç koku yok diye. O kokudan ben de rahatsız olduğum için kendimde de dikkat ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. herkes dikkat etmiyor ki işte. şu da bi gerçek bir kadının daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. daha fazla siniyor üstüne.

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle söylediklerine katılıyorum.ama ben o sigara içen itici kadınlardanım, sabah kalkar kalkmaz kahveyle içen bir tiryakiyim :( bu yüzden çok zayıfım.bakım konusuna gelince iğrenç kokan kadınlardan olmak istemediğim için, parfüm ve kokulu krem hiç eksik olmaz yanımda. hele dişler var ya bir kadının hem kötü kokup hem de dişlerinin sigaradan sararmış olması ne kadar iğrenç, kocası nasıl sevişiyo bu kadınla ben anlamıyorum.Ev içinde içtiğimde dahi haftada bir perde yıkıyorum, oda parfümleri de cabası...ama bu melet var ya inanılmaz keyifli :) (bence ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyif kısmını bilemem ama dışarıdan tarif ettiklerim çekilmiyor yaa. Herkes dikkat etmiyor ki. Hele dikkat etmeyen kuaför ıyyy.

      Sil