22 Ekim 2016 Cumartesi

üzerine eşek işesin inşallah


Kevaşe herif. Piç. Allah belanı versin inşallah. Elin kırılsın. Yok daha iyisi mi o elin götüne girsin. Ya nasıl insanlarsınız siz ya. Bitmiyorsunuz dimi? Hayvan herif ya. Sizde bir annenin evladı değil misiniz? Bıktım lan sizden bıktım. Ne var sen biraz insanlık belirtisi göstersen de ben küfretmesem. Yine yeniden tacize uğradım. Hem de babamım yanında. Sırf babam yanımda diye de sesimi çıkartamadım. Pantolon giymişim, dekoltesi sıfır tshirt ki üstünde montumvar be. Sikik kafalı herif sadece yüzümde makyaja dair tek şey olan ruj mu tahrik etti seni? Kırmızı olması suç tabi. En iyisi üretimden kaldıralım dimi? Her şeyi geçtim ya bu ne cesaret babam yanımdayken beni ellemeye cesaret edebiliyorsun. Ya arkadaşlarımla buluşacaktım, sırf azıcık keyiflenmek için ruj sürdüm. Babamda küçük bir işimizi halletmek ve bu arada beni bırakmak bahanesiyle benime geldik. Arabadan indik yürüyoruz otuzlu yaşlarda bir it babama doğru kafamı çevirmiş konuşurken kıçımı elledi. Öyle kol çarpması falan değil baya şap diye. Arkamı döndüm birde baktım bir yandan yürüyor bir yandan kafayı çevirmiş sırıtıyor. Babam yanımda diye tek laf edemedim. Allahtan fark etmedi, o sıra yürürken sigara yakmaya uğraşıyordu. Biliyorum fark etse adamın üstüne gidecek ama adam elli yaşında ne kadar sağlıklı da olsa ne olcağı belli olmaz. Hem eski babam değil ki. Yaşlanıyor. Saçları beyazlamadı göbeği yok diye hala genç gibi gelse de adam elli yaşında. Ya bir şey olursa ona. Bilirim benim için o adamın ağzını burnunu dağıtır ama ya bir terslik olursa. Yoksa ben biliyordum o herifin ağzına sıçmayı. Kusura bakmayın ama ben tacize göz yumamam. En son popomu elleyen herif gözünü karakolda açtı. Nefret ediyorum sizden ellerinizden. İğrençsiniz.

21 yorum:

  1. Babanı düşündüğün için ses çıkaramıyorsun ve o şerefsizin yanına kâr kalıyor ya insanın içi yanıyor valla. Bence de eli götüne girsin şerefsizin. İnan var ya ne tipe bakıyorlar ne kıyafete. Orospu karakterlilerin x-ray özellikli gözleri var, istersen çarşaf giy sökmez yani! İnşaallah heybetli bir gayin tacizine uğrar da biraz benzerini yaşar senin yaşadığının. Çünkü malum, böyleleri acayip homofobik oluyorlar.
    Allah'ım kafayı yiyorum böyle abazaları görünce, kafayı! Satırla girişip "kutsal" organlarını keseceksin, başka türlü iflah olmazlar yoksa!
    Küfür mod (OFF)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün hafta aklıma geldikçe köpürdüm. Ne kadar fena ki sapık bir toplum olduk gidiyoruz. Cidden çok acı verici. Babam olmasa ben onu rezil edip ellediği o eli onun bir tarafına sokmayı bilirdim. Ama babam varken olmaz işte.

      Sil
  2. yazıyı okumaya ilk başladığımda küfürlerden dolayı bir güldüm. sonra okumaya devam ettikçe ''ulan şerefsiz'' demeye bende başladım. böyle insanlara ne kadar küfretsek az. tacize sessiz kalınmamalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Taciz her kadın gibi ilk defa başıma gelmiyor. Otobüste popomu ellediler diye karakola kadar götürdüm işi ama babam varken olmaz. Sessiz kalmak zorunda olduğum için cidden kendime kızgınım basma be yarama tuz.

      Sil
  3. Allahın belası herif... Elleri kırılsın... Böyle pislikleri sallandıracaksın o kadar! Geçmiş olsun canım yaaa:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sinirlerim bozuldu yaa. Bir de müdahale edemedim ya daha çok kudurdum.

      Sil
  4. Bir kez başıma geldi ve bende sessiz kaldım sanırım olayın şokundan çünkü mal gibi o tarz durumlarda kilitlenip kalıyorum en iyisi hayalarını kesmek hemde böyle kopartarak bir de gülüyormuş ya off patlatacaksın o ağzına ama elin kolun bağlıymış İnşAllah tez vakitte bin mislini bulur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulur. Ya cidden bıktım bunu gibi hayvanlardan diyeceğim hayvanın hakaret malzemesi olmasını sevmiyorum ama öyle işte. İlk değil ama ilk sessiz kalışım.

      Sil
  5. Allah belasını versin,pislik herif.Ne kadar sövsem de içim rahatlamıyor böyle şeylerde.O sırıtan ağzına bir tane çakacaksın,bir daha sırıtıyor mu????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi ile övünüyodur kesin. Kendini insandan sayıyordur.

      Sil
  6. Adi herif. İyi bir sopayı hak etmiş. Umarım bir daha başınıza gelmez.

    YanıtlaSil
  7. O.Ç diyelim özetle
    Ama anasına değil
    Babasına benim küfrüm!

    Babanı düşünmekle daha iyi etmişsin
    O hayvanlığıyla kalmış sen insanlığınla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden sinirlerim bozuldu hatta yorumlara cevap verirken yine sinirlendim bıraktım.

      Sil
  8. Pislikler! Tahammül edemiyorum böyle insan müsvettelerine. Hadsiz pislik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende edemiyorum ama sokakta bunlardan bir sürü var lanet olsun ki

      Sil
  9. Dayak yese de akıllanmıyor bu pislikler işte! Sana pişkin pişkin bakar ama cıngar çıkarsan "yanlış anladın ablacım" ya bırak neyi yanlış anlayacaksın. Göz nizam bir yere bir insan farklı bir amaçla dokunursa hissedilir. O el o şekilde orada kesinlikle yanlışlıkla olamaz çünkü! Yetersiz herifler anca böyle tatmin oluyorlar tabi. Lanet herifler ya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. asıl bir beyin yapıları var nasıl bir ruh nasıl bir kirlenmiş olardaki anlamak güç. Allah hepsinin belasını versin. Bunu çok içten söylüyorum. Cehennemde yansınlar ateşlerinde barbekü yapayım inşallah.

      Sil
  10. Keşke sesini çıkarsaydın.Babanı düşündüğün için susmuşsun,haklısın belki ama ses çıkartmadıkca daha da cesaret buluyor böyle yaratıklar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bababmla olmaz. Ama çıkaramadım diye daha kötü etkiledi bu beni.

      Sil