12 Şubat 2015 Perşembe

beşiktaşlılardan ve ikizlerden uzak durmalıyım


Oturdum bir liste yaptım. Beni bu listeyi yapmaya iten temel sebep ise birkaç tesadüfün birkaç tesadüften ibaret olmadığı. Bu nasıl cümle ya? Şöyle ki hoşlandığım adamların profilini çıkardım. Durum cidden iç karartıcı. Tek tip çalışmışım. Millet etin her türünü yerken ben sürekli tavuk yemişim. Ay bunun dış görünüşle alakası da yok. Tamam, üç aşağı beş yukarı aynıda bende tek tip olan takım. Evet evet bildiğimiz takım. Hani Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi olanından. Hoşlandığım erkeği bırakın, yan gözle baktığım bile Beşiktaşlı. Şaka değil cidden öyle. Ben bunu yeni fark ediyorum. Lisede öyleydi, üniversitede de öyle oldu. Hatta çocukluk aşkım bile Beşiktaşlı. Saçma değil mi? Uzunla birlikte gitmediğim Beşiktaş Basketbol maçı kalmamıştı. Bay B yine Beşiktaşlı. Bu ikisi arasında olan çocukta Beşiktaşlı. Hoş çocukmuş dediğim tanıştığım çocukların hepsi de öyle. Bu nasıl bir iştir anlamadım. Bir de ikizler belam var. Burca inanmam yani normal seviyede kırk yılda bir biri bir şey okursa vs. Ama bende çıkardığım haritada ikizler burcunu da mumla arayıp bulduğum ortaya çıktı. Sonra fark ettim ki ikizler burcu Beşiktaşlı erkeklerden çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmemişim. Yeni hayat planım içerisine de altın bir madde yerleştirdim. Beşiktaşlı ve ikizler burcu olan erkeklerden  uzak duracağım. Öyle biriyle karşılaşırsam eğer kafamı dizlerimin arasına sıkıştırıp tehlike geçene  kadar o pozisyonda kalacağım.

24 yorum:

  1. Hahaha :D valla mı ya çok ilginçmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle olmuş. meğer benim başıma neler gelmiş de haberim yokmuş ahh ahh

      Sil
  2. Burç işlerini hiç sallamam da şu Beşiktaşlı erkekler fena genellemesi üzdü. Beşiktaşlı olan ve ikizler burcu olmayanla devam et. Sorun burçta diye tahmin ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beşiktaşlı erkekler fena değil bana fena geliyor. Bünyemi sarsıyorlar. yoksa şu dünyada en sevdiğim adamlardan biri en yakın arkadaşım Beşiktaşlı. Hepsine fena demeye yüreğim el vermez.

      Sil
  3. elhamdülillah beşiktaşlıyım,
    ve beşiktaş'ı kız arkadaşlarımdan daha çok sevdiğimi söylerler.
    oysa hayır, onları da en az beşiktaş kadar seviyorum ;)
    - - -
    adammış sizinkiler adam,
    kıymetini bilememişsiniz ms lady witch :p
    - - -
    xoxo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beşiktaşlı bir erkekte henüz ben ondan daha fazla sevdiği bir şey görmedim, inanmam o yüzden.
      Bay Uzun`un hayatta en çok değer verdiği üç şeyden ilki Beşiktaş'tı. 2011-2012 sezonunda gönülden Efes`i destekleyip dilden Beşiktaş ne demek ben bilirim ahh ahh.
      İkisi kalbimi pek bir kırdı. ikisi de lanet ikizdi. suçu ikizlere yıkarım ben.

      Sil
  4. Beşiktaş'lı hatunlar da iyidir. Adamları da iyidir.
    Bkz yukarı :p

    Ama tabi aralarında adam olmama ihtimali de mevcut.
    Bu arada Lady'm akrep erkeği diye bir gerçek var,
    İnan ikizlere duacı olursun.

    Sen gene de bir düşün derim :p
    Tercih senin elbet ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bozukluk bende istisnasız Beşiktaşlı adamlardan hoşlanıyorum ben. Ne var bunlarda anlamadım. Kutsal suya mı batırıp çıkartıyorlar bunları.
      İkizlerden çektim Allah akrepten çektirmesin der amin beklerim :D

      Sil
    2. :D
      Beşiktaşlı adamlar sahiplenici olur :p
      Yavrum kuzum Lady'm dikkat et kendine :o
      Akrep' e bulaşmaaa sakın :p :D

      Sil
    3. Standart sapması yaşasam akrep belası da beni bulur Mümtem :D

      Sil
  5. Bu yazına bayıldımmm!!! :D okurken kahkaha atmaktan kendimi alamadım hatta :D hatta üşenmedim, kendimi düşündüm bendeki tabloda -galatasaraylı ve akrep burcu - çıktı. Bence sen ikizler burcuna dua et :D bir akrepe aşık olmayı hiç istemezsin bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama Lily ben burda acınası haldeyim :D gerçi halime bende gülüyorum :D Akrep kara listeye alındı bile. Küpe oldu kulağıma.

      Sil
  6. İkizleri böyle gömmeyin lütfen. Çok çektim bundan valla. Biriyle tanışıyorum burcmu söyleyince yüzü değişiyor. Neymiş efendim ikiyüzlüymüş de dengesizmiş de bilmem neymiş. Ne aşklar başlamadan bitiyor böyle böyle :) Bi de takım muhabbetine girince orada ayrı sıkıntı yaşıyorum. Fethiyespor diye bir takım olduğunu ve onu tutan birilerinin olduğunu anlatmak durumunda kalıyorum. Öyle dertliyim işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahaha. Yemezler ama :D Üzgünüm annem ikizler neler çektim yıllardır ben bilirim. Ama bak takım değişikliğine gidersen bence ikizleri göz ardı edebilirler :D

      Sil
  7. herkes bir akreptir gidiyor ama onlar çocuk gibi istediklerini ver eline köşelerinde oynar onlar sen asıl koç erkeklerinden uzak dur bak çok ciddiyim 2x2=5 dediyse o 4 olmaz ya da türkiyenin başkenti istanbul dediyse onun için o istanbuldur asla değişmez yani ikizlere yat kalk dua et sen :')
    hiç fanatik tanıdığım olmadı ya ne kadar kötü olabilir ki? dedim kendime de sen daha iyi bilirsin tabi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O koç inatçı ben aslan dediğim dedik çok şeker bir çift oluruz. Acaba ilk kim cinayete teşebbüs eder. Koç, akrep, ikizler kara liste kabardı.
      Fena ya. Gerçi fanatik olmayanda varda sorun benim sürekli aynı takım fanatiği olan erkeklerden hoşlanmam. Garip değil mi ama?

      Sil
  8. Ahahahaa güzel analiz yapmışsın ama;) Demek ki Beşiktaşlı ve ikizler olanlardan uzak duracaksın:D İlk diyalogda sor, yaş tahtaya basma;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkizler garanti olmasa da Beşiktaşlı olduğunu anlamam için sormama gerek kalmıyor yaa. hoşlansam yetiyor :(
      Ne yapıcam ben ya :(

      Sil
  9. ayyyyy bak beşiktaş çarşıya hiç gitmee seeen :)

    YanıtlaSil
  10. beşiktaşlı deyince maziye gittim ben :)
    ama çok yakışıklı oluyor sanki onlar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak işte beni anlayan biri :D
      Cazibelerine kapılıyorum işte ahh ahh :D

      Sil
  11. demek bütün beşiktaşlılar yakışıklı :D ha ha ha benimki de öyle yakışıklı başımın belası ondan oluyo hep bunlar, ikizler de dengesiz :) bak ne dicem anacım en iyisi mi sen beşiktaşlı yengeç bul mutluluk garanti ;) ama el sürülmemiş olsun, yengecin geçmiş takıntısı var.bende de işte böyle bir bela var belalım yaban çiçeem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. El sürülmemiş mi? Nerden bulacağım ben onu ki :D Hem ben öyle duygusal takıntılara gelemem ki :D Yolarım ben o takıntıyı bilirim kendimi :D

      Sil