5 Kasım 2014 Çarşamba

bilimsel bir araştırmamdır


Sınavların öğrenci üzerinde çeşitli etkileri gözlenmektedir. Bazı homo sapiensler bu dönem süresince bilinç kaybı yaşamaktadır. Bazıları agresifleşmekte, uykusuz kalmakta,  homo sapiens olmaktan çıkmaktadır. Bende ise durum isyan, sızlanma, uykusuzluk ve deli fikirler arasında gidip geliyor. Mesela tüm feminem duygularımı, çöp kamyonuna doluşturup, arkasından su döküyorum. Ve diyorum neden kadınlara eğitim hakkı verildi ki. Biz iyiydik ya öyle, okul falan peehhh ne gerek var şimdi. Sonra aklıma daha deli bir fikir geliyor. Burada oturup buna çalışacağıma zengin bir koca bulsaydım daha zahmetsiz olurdu. Sonra yılbaşı piyangosunu kazanıp, hocaları Karayiplere gönderme hayali kuruyorum. Sonra saatin farkına varıp, kaç saatte ne kadar ilerleyebileceğimi, bir saat kestirmemin sınavda bana nasıl döneceğini hesaplıyorum. Değişmeyen bir şey varsa milletin seviştiği saatlerde ben der çalışıyorum ve ertesi gün kötü geçen sınavdan sonra hep “keşke kıçımı yayıp uyusaydım” diyorum.

18 yorum:

  1. Stres herkesin üzerinde farklı psikolojik etkiler oluşturuyor.İstedigimiz her şey için de mücadele etmemiz gerekiyor ne kadar sıkıcı olsa da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben inkar ve isyan ile akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum:D

      Sil
  2. ha ha, süper :D bence seviş sen de, daha makul zamanlar da var sınava çalışmak için ;)

    YanıtlaSil
  3. işte bunlar hep paralel düşünce :d

    YanıtlaSil
  4. Heheheee deli düşünceler... Kolay gesin ladym;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsin, başarılar dilerim..

    YanıtlaSil
  6. Ben de haftaya bu modda olacağım sanırım :/ Direk şimdiden yatıp uyusam daha mı mantıklı olur bilemedim... :D Neyse bunlar da geçer :D

    YanıtlaSil
  7. Her sınav dönemi benzer düşünceler besliyoruz :)

    YanıtlaSil
  8. bir de şöyle dene istersen, konuları derste öğren ve sınav için çalışılacak bir şey bırakma veya biriktirme :D
    bir eğitimci olarak sana çeşitli metotlar önerebilirim lakin derslerin içeriklerini bilmediğimden mütevellit bir şey diyemiyorum şimdilik :D kolay gelsin ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işim gücüm kod benim. derste de olmuyor ki. yapın deyip bırakan hoca var. hiç bilmediğimiz bir şeyi nasıl yaparız onu da anlamıyorum. derdim büyük bu mevzuda

      Sil
  9. uygulamalı olaylar sıkıntı :/ o zaman hocaların beynini törpüleyeceksin..

    YanıtlaSil