20 Ekim 2014 Pazartesi

katil


Cani herif. Nasıl bir insansın ki o kediye çarpıp kaçabiliyorsun? Nasıl bir kan akıyor ki damarlarında, bir inip bakmaya bile tenezzül etmiyorsun? Ama durun biz çocuğa çarpıp kaçan varlıklarız dimi? Adam sokak arasında olmayacak hızla girdi. Üstüne kaç metre ötede duran kediyi ezdi. Yanlışlık falan değil. Bizde de ehliyet var, onu geçtim ilk okulda herkese yol hız problemi öğretiliyor. O mesafeden görmemekte imkansızdı hani. Hayvanın bağırtısı hala kulaklarımda. Birde insan diye adlandırdığımız adam durup bir bakmadı bile.  Öldü mü kaldı mı? Ya insan bir iner bakar. Hayvan can havliyle kendini kaldırıma attı yaa. Gözümün önünden gitmiyor. O kadar korkmuştu ki, yanına yanaşmama izin vermedi. Hayvan barınağı o saatte zaten kapanmış açmadılar telefonu. Yakınlardaki veterineri aradım adam üşenmedi geldi, ama beli kırılmış cidden uyutmak zorunda kalacağım dedi. Polise de sinir oldum. Adamlara plaka veriyorum, insan değil diye başından savıyorlar. Nasıl bir dünya ya. Ne hale gelmiş insanlık dediğimiz boktan meziyetimiz. Vicdanlarımızı içimizde saklamak yerine de sıçmışız. 

17 yorum:

  1. Azıcık neşelenmeye ihtiyacım var :(

    YanıtlaSil
  2. insanlar nasılda böyle canileşti gerçekten aklım almıyor. Onlarında bir can taşıdığı unutulmamalı. Ama kimsenin umurunda değil malesef. Geçen gün buna benzer bir olayda ben yaşadım sinirlerim halen tepemdeyken böyle bir yazıyı görünce yazasım geldı. Bu insanlık nereye gidiyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya hala çığlığı kulağımda ya. Duyduğum en dehşet verici sesti. Herkes o kadar umursamaz ki. Can bu ya.

      Sil
  3. Çok kötü oldum, yazını görünce. Okuyamadım hepsini.

    İnsanlar garip varlıklar. Kendimizi dünyanın sahibi gibi görüyoruz ve başka canlılara hoşgörü göstermiyoruz. Kendi türümüze bile göstermiyoruz hoşgörü.
    Çok ama çok üzüldüm. Kim bilir günde buna benzer kaç olay yaşanıyordur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim şahit olduğum ilk olaydı ve kötüydü. Gece ağlayarak uyandım ya çok etkilendim. Ben bu kadar etkilendiysem yapan nasıl bu kadar taş olur anlamıyorum.

      Sil
  4. Dediğin gibi insana çarpıp kaçıyorlar kediye öldü mü kaldı mı diye bakmaya hayatta tenezzül etmezler. Polisler desen bir olay olduğunda arasak bile kaç saat sonra geliyorlar.Kimsenin umrunda değil hiçbişey.
    Ara sokaklarda son hız gidenlere de anlam veremiyorum.Nasıl tedirgin olmuyolar, nasıl korkmuyolar birinin canını almaktan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bir şey olacak diye o arabanı başında kağnı gibi gidiyorum. Biri önüme çıkar bir şey olur diye. Çocuğa çarp kaç, kediye çarp kaç ohh

      Sil
  5. eveettt, şu benim film karakteri olarak ben mimime icabet edecektin, nooldu bizim iş :)) gördüğün gibi çok pis peşine düşerim, unutmam, hesap sorarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok özür dilerim. Bir ara ipin ucunu kaçırdım. İyi değilim mimde ama hemen bakıp yapacağım.

      Sil
  6. Selam, üzücü çok çok..
    (Ödül var sana)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki.
      (Ödül için teşekkürler)

      Sil
  7. Ah insanlık mı dedin ladyim? İnsanlığı süpürüp paspasın altına itiverdi bu millet :( Çok can sıkıcı bir olay... Hiçbir canlıya saygımız, sevgimiz kalmadı galiba... Neyse ki halen etrafımızda ki insanlığını unutmamış bireyleri gördükçe içimize bir parça su serpiliyor... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesli tükeniyor resmen. Bulup koruma altına alacağım ben bu gidişle

      Sil
  8. İnsanlık öldü diye boşuna demiyoruz :\

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha küçüktüm bunları görmek için ama :(

      Sil