14 Temmuz 2015 Salı

boşuna kendini kandırma bunda suçlu sensin


Ben suçsuzum ben günahsızım. Aslında ben kurbanım kurban. Nilkuşu ile iftarı birlikte yapmak için anlaştık. Sonra ben hiç sormadım etmedim akşama çıkıyor muyuz diye. Sonuçta ikimizde gideceğimiz yere kadar bir gün önceden karar vermiştik. Ama bunun sevgilisi Aslan bey iki saat kala arayıp “Antalya`dan bir arkadaş geldi, onula buluşacağız hazırlan seni almaya geliyorum.” deyince bana haber vermeyi unuttu. Çıkarken ben aklına gelince arayıp hazırlanmamı söyledi. Ben Aslan`da geliyor diye bozulurken olmadık insanlarla yemek yiyecek olma stresi yaşadım birde. Böyle bir ortamda işim ne. Aslan`ın arkadaşı ne alaka hani. Zaten Aslan`da NilKuşu`na bariz surat yapıyor ben nerden çıktım diye. Ama ben ne yapayım, nerden bileyim. NilKuşu adam gibi söylese zaten hayatta çıkmam evden. Sonuç ben, NilKuşu, Aslan ve gelen arkadaşı Joker ile Mühendis`i masa başında bekliyorduk. Aslan, Joker Mühendis hepsi okuldan arkadaş ve Joker aynı zamanda Aslan`nın çocukluk arkadaşı. Doğal olarak misafirinde. Mühendis ise bunların pek sıkı fıkı arkadaşları olduğundan misafiri tanıyormuş. Aslanın beni bariz istememesini geçersek geri kalan halinden memnun gibiydi. Hele Mühendis`in keyfine diyecek yoktu. Sebep ise bendeniz. NilKuşu`nun benim için favori sevgili adayıydı. Beni bir ara önüne gelenle tanıştırdığı dönem onunla tanışmıştım anlatıp anlatmadığımı bile hatırlamıyorum. Çocuk iyi güzel hoştu da ben hoşlanamamıştım. Hani şu evlilik programına çıkıp elektrik alamadım ben ya diyenlerdendim. Ama çocuk için durum pek öyle değildi. En son umudu kesince bir kızla görüşmeye başlamıştı, NilKuşu hatta “Seninle tanıştırdığım her çocuğun sevgilisi oldu. Mühendis bile bir kızla görüşüyormuş.” Demiş ve benden paçayı kurtaranın hayatının aşkını bulduğunu iddia etmişti. Bu sevgilinizin sizden sonraki sevgilisinin bir erkek olması gibi bir şey. Resmen sizden kurtulunca millet doğru yolu buluyor. Anlaşılan bir tek Mühendis kalmış. Ben bütün gece uslu uslu oturdum peki sonuç ne dersiniz? NilKuşu`nun hiç işi yokmuş gibi eve gider gitmez arayıp, akşam Mühendisle ne kadar sıkı fıkı olduğumuzu birbirimize çok yakıştığımızı söylemesi oldu. Ama kesinlikle yalan. Ne kaşımı gözümü oynattım ne de şu dedikleri sinyallerden verdim. hem yapacak olsam bunu Joker`in yanında yapar mıyım? Tamam rahat ilişki dedikte adamın yanında kuyruk sallamam pekte mantıklı değil. Kaldı ki yapacağımdan da değil. Ya resmen yapmadığım bir şey için suçluluk psikolojisine girdim sevgili arkadaşım NilKuşu yüzünden. Yoksa yaptım mı? 

7 yorum:

  1. Yapmamışsındır bence... Nilkuşu bence yine sana damat adayı bulmanın heyacanını yaşamış;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uslu bir kız olduğuma inanmak istiyorum

      Sil
  2. Mühendis kendi kendine gelingüvey mi oldu yani :D inanalım mı ladycigim :D nil kuşu görmek istedigini de görmüş olabilir tabi :D ( çok sinir bozucuyum dimi:D)
    Tanıştıgın herkes birini bulmuş ya hani, senin gibi bir arkadaşım var. Kimden ayrılsa anında gidip başkasını bulup evleniyorlar.
    Kısmet açıyorsunuz, ona dedigimi sana da diyorum "mübarek insansın" :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç kuyruk sallamadım cidden.Az konuştum. Ama gülme refleksime de engel olamam dimi ama :D
      hahhaa sanırım öyle ama keşke bir de kendi kısmetimi açsam :D

      Sil
  3. Nilkuşu sizi zaten yakıştırıyordu ya ondan görmüştür o bir şeyler. Atıyorum sen bir şey almak için uzanırsın mühendis de o an başka bir şey için uzanır ama Nilkuşu bunu "elele tutuştular" diye görür. O hesap bence bu. Joker bir şey dedi mi bari onun kulağına gitti mi bir şey?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah ağzına sağlık be :d Hayır tanırsın sen beni. Yapacaksam açık açık yaparım herkes anlar ki :D
      Demedi hatta ilgilenmedi bile. O biliyor beni Mühendisle tanıştıkrdıklarını bizim azıcık flört edip yok dememi ama tek tepki vermedi.

      Sil
    2. Şu ayrı zamanlarda joker ne yapıyor ya da son durum ne oldu sizde var mı yeni bir şeyler? :D

      Sil